Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Investiţie cu paşi de melc Email
Luni, 26 Martie 2018 18:51

     Americanii de la Cincu aşteaptă de la partea română să investească în infrastructura rutieră din zonă punînd în balanţă investiţiile pe care ei intenţionează să le realizeze aici. Se vehiculează investiţii în valoare de 20 milioane de euro în baza NATO de la Cincu şi reabilitarea infrastructurii feroviare de la Voila. Reabilitarea drumurilor revine Consiliului Judeţean Braşov ca de altfel şi construirea unui pod nou peste Olt, în zona Voila. Ministerul Apărării Naţionale a cerut administraţiei judeţene, printr-o adresă trimisă anul trecut, să construiască un pod nou la Voila explicînd importanţa poligonului de la Cincu. Accesul din DN1 spre poligonul de la Cincu se poate face doar pe drumul judeţean Voila- Cincu, iar actualul pod nu mai prezintă siguranţă pentru maşinile de mare tonaj. Podul a fost construit în anul 1956 şi în prezent, spun autorităţile locale, a fost instituită o restricţie pentru maşinile ce depăşesc 12 tone. CJ Braşov s-a angajat să construiască un pod nou încă din luna august a anului trecut şi a depus o solicitare în vederea finanţării lucrărilor prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, etapa a 2-a (PNDL-2). Suma care ar acoperi investiţia, conform indicatorilor tehnico-economici aprobaţi de CJ Braşov, este de 3,5 milioane de euro (16 milioane de lei). Investiţia se află doar la faza de proiectare fiind desemnată firma care va întocmi expertizele şi proiectul. În urma licitaţiei a fost desemnată o firmă braşoveană, care va realiza documentaţia cu suma de 350.000 lei (inclusiv TVA) în termen de 65 de zile. Noul pod va avea o lungime de 82 de metri, două rampe cu o lungime totală de 119 m și o lățime totală de 14,53 m şi o durată de viaţă de 120 de ani.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

,,România este colonia puterilor străine”
 

     Nu mai încape îndoială că România se îndreaptă într-o direcţie greşită, iar factorii responsabili nu fac nimic pentru a redresa ţara din punct de vedere economic, politic şi administrativ. Zilnic sîntem martori la tot felul de legi care se abat drastic de la normalitate şi de la bunul simţ. Au fost adoptate acte normative de către Parlament şi de Guvern care contravin bunului mers al ţării, dar care apără interesele politicienilor, grupurilor de persoane aflate în funcţii înalte, companiilor de tot felul şi puterilor străine. Aşa cum arată astăzi România, putem spune fără să greşim, că România a ajuns, în an centenar, o colonie străină. Unirea realizată prin mari sacrificii în 1918 de străbunicii noştri, astăzi este pe cale să fie dezmembrată la ordinul marilor puteri aplicat de persoane aflate în conducerea ţării. (continuare doar în ediţia tipărită)

 

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 637 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

7.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 769
Număr afişări conţinut : 4241016

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare