Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Ora pămîntului la Biblioteca Municipală Email
Luni, 26 Martie 2018 18:48

     Vineri, 23 martie a.c., începînd cu ora 12.00 s-a desfăşurat, la Biblioteca Municipală ,,Octavian Paler“, o activitate educaţională cu tema ,,Ora pămîntului“ la care au participat elevi de la Colegiului Naţional ,,Radu Negru“ coordonaţi de profesorul Nicolae Postolache. ,,Am avut o activitate legată de ,,Ora Pămîntului“ şi ,,Ziua Apei“ şi, prin aceasta, am dorit să conştientizăm însemnătatea acestor zile prin intermediul elevilor“ a spus Nicolae Postolache. Elevii din clasa a XI-a E au prezentat eseuri pe marginea temei. ,,Ne-am continuat periplul nostru ecologic cu tema ,,Gestionarea resurselor de apă şi energie“. Eseurile prezentate de elevii CN ,,Radu Negru“ se înscriu în campania de conştientizare a noastră, a tuturor, vis a vis de problemele climatice cu care se confruntă omenirea“ a spus profesoara Viorica Bica, coordonatorul Bibliotecii Municipiului Făgăraş.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

,,România este colonia puterilor străine”
 

     Nu mai încape îndoială că România se îndreaptă într-o direcţie greşită, iar factorii responsabili nu fac nimic pentru a redresa ţara din punct de vedere economic, politic şi administrativ. Zilnic sîntem martori la tot felul de legi care se abat drastic de la normalitate şi de la bunul simţ. Au fost adoptate acte normative de către Parlament şi de Guvern care contravin bunului mers al ţării, dar care apără interesele politicienilor, grupurilor de persoane aflate în funcţii înalte, companiilor de tot felul şi puterilor străine. Aşa cum arată astăzi România, putem spune fără să greşim, că România a ajuns, în an centenar, o colonie străină. Unirea realizată prin mari sacrificii în 1918 de străbunicii noştri, astăzi este pe cale să fie dezmembrată la ordinul marilor puteri aplicat de persoane aflate în conducerea ţării. (continuare doar în ediţia tipărită)

 

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 637 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

6.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 769
Număr afişări conţinut : 4241018

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare