Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Beat la volan Email
Luni, 26 Martie 2018 18:45

     Un bărbat de 47 de ani a fost reţinut pentru 24 ore marţi, 20 martie a.c., după ce a fost surprins de poliţişti conducînd sub influenţa băuturilor alcoolice pe DC 73, între localităţile Recea şi Dejani. Se întîmpla marţi, 20 martie, iar cu o zi înainte i-a fost reţinut permisul de conducere pentru acelaşi motiv. Mircea Ovidiu P. s-a ales cu două dosare penale, unul pentru alcoolemie şi altul pentru conducere fără permis. Supus testării cu etilotestul, alcolemia indicată era de 0,73 mg/l alcool pur în aerul respirat. Procurorii de caz au cerut arestarea preventivă a bărbatului, dar judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Braşov a respins propunerea de arestare preventivă formulată de procurori şi a dispus plasarea lui sub control judiciar pe o durată de 60 de zile. Decizia instanţei poate fi contestată în termen de 48 de ore de la pronunţare. Inculpatul va avea de respectat următoarele obligaţii: să se prezinte la organul de urmărire penală, la judecătorul de drepturi şi libertăţi, la judecătorul de cameră preliminară sau la instanţa de judecată ori de cîte ori este chemat; să informeze de îndată organul judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza cu privire la schimbarea locuinţei; să se prezinte la Poliţia Braşov, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de cîte ori este chemat. Dacă nu va respecta aceste obligaţii, bărbatul riscă să ajungă în arest la domiciliu sau în arest preventiv.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

,,România este colonia puterilor străine”
 

     Nu mai încape îndoială că România se îndreaptă într-o direcţie greşită, iar factorii responsabili nu fac nimic pentru a redresa ţara din punct de vedere economic, politic şi administrativ. Zilnic sîntem martori la tot felul de legi care se abat drastic de la normalitate şi de la bunul simţ. Au fost adoptate acte normative de către Parlament şi de Guvern care contravin bunului mers al ţării, dar care apără interesele politicienilor, grupurilor de persoane aflate în funcţii înalte, companiilor de tot felul şi puterilor străine. Aşa cum arată astăzi România, putem spune fără să greşim, că România a ajuns, în an centenar, o colonie străină. Unirea realizată prin mari sacrificii în 1918 de străbunicii noştri, astăzi este pe cale să fie dezmembrată la ordinul marilor puteri aplicat de persoane aflate în conducerea ţării. (continuare doar în ediţia tipărită)

 

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 594 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

7.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 769
Număr afişări conţinut : 4240999

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare