Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
ATOP lucrează Email
Luni, 26 Martie 2018 18:33

     Autoritatea Teritorială pentru Ordine Publică (ATOP) din cadrul CJ Braşov este preocupată de starea drumurilor din judeţul Braşov care, în majoritatea lor, este sub orice critică afectînd participanţii la trafic. În şedinţa de joi, 22 martie a.c., s-a analizat, conform subprefectului Ciprian Băncilă, situaţia drumurilor naţionale ce traversează judeţul, caz în care au fost invitaţi şi reprezentanţii CNAIR. ,,Am cerut explicaţii legate de lucrările care vor fi executate în acest an pe drumurile pe care pe administrează CNAIR întrucît este în joc siguranţa cetăţenilor şi a turiştilor. Aşa cum vedem cu toţii, după atîta îngheţ şi dezgheţ, pe toate drumurile naţionale sînt foarte multe probleme, foarte multe gropi şi termenele de reabilitare sînt extrem de lungi. Le-am cerut o situaţie a lucrărilor şi stadiul acestora pe care să o prezinte la ATOP în următoarea şedinţă. Am avut intervenţii şi la Ministerul Transporturilor, şi la Direcţia Naţională de Drumuri şi Poduri în această privinţă. Le-am trimis cu poză, cu filmuleţe, măsuri care ar trebui luate. Încă nu s-a întâmplat nimic” a spus subprefectul Ciprian Băncilă. DN1, în localitatea Beclean, este perforat de gropi, iar în zona insulelor din mijlocul carosabilului pericolul de a se produce accidente rutiere este foarte mare.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

,,România este colonia puterilor străine”
 

     Nu mai încape îndoială că România se îndreaptă într-o direcţie greşită, iar factorii responsabili nu fac nimic pentru a redresa ţara din punct de vedere economic, politic şi administrativ. Zilnic sîntem martori la tot felul de legi care se abat drastic de la normalitate şi de la bunul simţ. Au fost adoptate acte normative de către Parlament şi de Guvern care contravin bunului mers al ţării, dar care apără interesele politicienilor, grupurilor de persoane aflate în funcţii înalte, companiilor de tot felul şi puterilor străine. Aşa cum arată astăzi România, putem spune fără să greşim, că România a ajuns, în an centenar, o colonie străină. Unirea realizată prin mari sacrificii în 1918 de străbunicii noştri, astăzi este pe cale să fie dezmembrată la ordinul marilor puteri aplicat de persoane aflate în conducerea ţării. (continuare doar în ediţia tipărită)

 

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 658 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

11.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 769
Număr afişări conţinut : 4241021

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare