Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
,,Arca noastră“ Email
Luni, 26 Martie 2018 18:25

     Finalizarea proiectului ,,Arca noastră“ a avut loc joi, 22 martie a.c., printr-o expoziţie deschisă în centrul oraşului. ,,Am avut inaugurarea expoziţiei ,,Arca noastră“ şi am lucrat timp de două săptămîni la acest proiect cu peste 200 de copii şi elevi din Ţara Făgăraşului. În proiect au fost implicaţi elevi de la Colegiul ,,Doamna Stanca“, Şcoala Gimnazială ,,Ovid Densuşianu“ din Făgăraş, copii din corul Bisericii Evanghelice şi adulţi din cadrul Bisericii Evanghelice. Am avut şi două clase din Braşov şi şcolile gimnaziale de la Şercaia şi Bărcut. Au fost implicaţi în acest proiect şi grupuri din cadrul asociaţiei Diakonia din Şercaia, Şoarş şi Făgăraş. Am lucrat în centrul oraşului la construirea Arcei şi am creat împreună cu copiii desene, picturi şi scrisori pe care le-am ataşat la ,,Arca noastră“. Tema a fost ,,Ce este mai important să luăm cu noi dacă plecăm?“. Copiii şi-au imaginat şi cum arată portul în care ajungem“ a spus Cornelia Hemann, manager cultural în cadrul Bisericii Evanghelice din Făgăraş. Coordonatorul activităţii creative a fost artistul Edin Bajric din Germania, de origine bosniacă. Proiectul s-a desfăşurat în perioada 13-22 martie a.c. (Ş.B.)
 

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Anunt mediu Salco Serv

 

     SC SALCO SERV SA Fagaras, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de revizuire a autorizatiei de mediu pentru activitatea de colectare ,transport si depozitare a deseurilor, inclusiv a deseurilor toxice periculoase din deseurile menajere, cu exceptia celor cu regim special,desfasurata in comuna Sinca cu satele apartinatoare:Sinca, Valcea, Ohaba,Persani,Sercaita, Bucium; pentru deschiderea unui centru de colectare deseuri nepericuloase (hartie si carton, PET, sticla, metal si ambalaje din lemn); pentru activitatea de colectare deseuri periculoase (DEEE-uri) si pentru activitatea de demontarea si dezasamblarea masinilor si echipamentelor scoase din uz pentru recuperarea materialelor;pentru amplasare statie mobila de carburanti(motorina),activitati desfasurate in incinta societatii SC SALCO SERV SA.
     Observatiile publicului se primesc zilnic in scris la sediul APM Brasov, str. Politehnicii nr.3, pe toata perioada derularii procedurii.

BUSINESS CHALLENGE - FOR ENTREPRENEURS ONLY?

În ediţia tipărită

Tinerii făgărăseni nu cunosc însemnele nationale

 

     Însemnele sau simbolurile naţionale, aşa cum arată art. 12 din Constituţia României sînt:
Drapelul României este tricolor; culorile sunt aşezate vertical, în ordinea următoare începând de la lance: albastru, galben, roşu.
Ziua naţională a României este 1 Decembrie.
Imnul naţional al României este ,,Deşteaptă-te române”.
Stema ţării şi sigiliul statului sînt stabilite prin legi organice
     Pentru tinerii făgărăşeni, însemnele naţionale reprezintă o întrebare grea la care prea puţini au putut răspunde. În schimb făgărăşenii trecuţi de prima tinereţe sau persoanele vîrstnice se mîndresc cu simbolurile naţionale şi le cunosc semnificaţia.

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 985 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

5.JPG

Cartea

Informatii utile

FaceBook

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 775
Număr afişări conţinut : 4313020

Horoscop zilnicZiare