Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
,,Arca noastră“ Email
Luni, 26 Martie 2018 18:25

     Finalizarea proiectului ,,Arca noastră“ a avut loc joi, 22 martie a.c., printr-o expoziţie deschisă în centrul oraşului. ,,Am avut inaugurarea expoziţiei ,,Arca noastră“ şi am lucrat timp de două săptămîni la acest proiect cu peste 200 de copii şi elevi din Ţara Făgăraşului. În proiect au fost implicaţi elevi de la Colegiul ,,Doamna Stanca“, Şcoala Gimnazială ,,Ovid Densuşianu“ din Făgăraş, copii din corul Bisericii Evanghelice şi adulţi din cadrul Bisericii Evanghelice. Am avut şi două clase din Braşov şi şcolile gimnaziale de la Şercaia şi Bărcut. Au fost implicaţi în acest proiect şi grupuri din cadrul asociaţiei Diakonia din Şercaia, Şoarş şi Făgăraş. Am lucrat în centrul oraşului la construirea Arcei şi am creat împreună cu copiii desene, picturi şi scrisori pe care le-am ataşat la ,,Arca noastră“. Tema a fost ,,Ce este mai important să luăm cu noi dacă plecăm?“. Copiii şi-au imaginat şi cum arată portul în care ajungem“ a spus Cornelia Hemann, manager cultural în cadrul Bisericii Evanghelice din Făgăraş. Coordonatorul activităţii creative a fost artistul Edin Bajric din Germania, de origine bosniacă. Proiectul s-a desfăşurat în perioada 13-22 martie a.c. (Ş.B.)
 

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

,,România este colonia puterilor străine”
 

     Nu mai încape îndoială că România se îndreaptă într-o direcţie greşită, iar factorii responsabili nu fac nimic pentru a redresa ţara din punct de vedere economic, politic şi administrativ. Zilnic sîntem martori la tot felul de legi care se abat drastic de la normalitate şi de la bunul simţ. Au fost adoptate acte normative de către Parlament şi de Guvern care contravin bunului mers al ţării, dar care apără interesele politicienilor, grupurilor de persoane aflate în funcţii înalte, companiilor de tot felul şi puterilor străine. Aşa cum arată astăzi România, putem spune fără să greşim, că România a ajuns, în an centenar, o colonie străină. Unirea realizată prin mari sacrificii în 1918 de străbunicii noştri, astăzi este pe cale să fie dezmembrată la ordinul marilor puteri aplicat de persoane aflate în conducerea ţării. (continuare doar în ediţia tipărită)

 

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 613 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

1.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 769
Număr afişări conţinut : 4241012

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare