Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
,,Arca noastră“ Email
Luni, 26 Martie 2018 18:25

     Finalizarea proiectului ,,Arca noastră“ a avut loc joi, 22 martie a.c., printr-o expoziţie deschisă în centrul oraşului. ,,Am avut inaugurarea expoziţiei ,,Arca noastră“ şi am lucrat timp de două săptămîni la acest proiect cu peste 200 de copii şi elevi din Ţara Făgăraşului. În proiect au fost implicaţi elevi de la Colegiul ,,Doamna Stanca“, Şcoala Gimnazială ,,Ovid Densuşianu“ din Făgăraş, copii din corul Bisericii Evanghelice şi adulţi din cadrul Bisericii Evanghelice. Am avut şi două clase din Braşov şi şcolile gimnaziale de la Şercaia şi Bărcut. Au fost implicaţi în acest proiect şi grupuri din cadrul asociaţiei Diakonia din Şercaia, Şoarş şi Făgăraş. Am lucrat în centrul oraşului la construirea Arcei şi am creat împreună cu copiii desene, picturi şi scrisori pe care le-am ataşat la ,,Arca noastră“. Tema a fost ,,Ce este mai important să luăm cu noi dacă plecăm?“. Copiii şi-au imaginat şi cum arată portul în care ajungem“ a spus Cornelia Hemann, manager cultural în cadrul Bisericii Evanghelice din Făgăraş. Coordonatorul activităţii creative a fost artistul Edin Bajric din Germania, de origine bosniacă. Proiectul s-a desfăşurat în perioada 13-22 martie a.c. (Ş.B.)
 

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Anunturi!

Compania PUROLITE oferă asigurări că activitatea sa nu poluează!

     Compania brașoveană PUROLITE a demarat în acest an o campanie de comunicare transparentă și de informare a locuitorilor din zona Victoria – Ucea – Făgăraș, privind activitatea sa, respectarea normelor legale referitoare la poluare și eforturile și investițiile privind creșterea calității aerului în zonă.
     Purolite se angajează să informeze populația atât în ceea ce privește sesizările primite de companie sau autorități, cât și în ceea ce privește investițiile și măsurile luate pentru a asigura un mediu curat și sănătos în zonele învecinate. 

În ediţia tipărită

,,Statul încurajează lenea”

 

     Mulţi cetăţeni din Ţara Făgăraşului sînt revoltaţi pe beneficiarii de ajutor social care sînt apţi de muncă, dar preferă să primească bani de la stat fără să facă nimic. Le aduc calificative de ,,puturoşi” ,,leneşi” şi le cer să meargă la muncă pentru a obţine banii din care să trăiască.

Citește mai departe...
 
O mînă întinsă bătrînilor săraci si neputinciosi

 

     Căminul de bătrîni ,,Castanul” este locul unde îşi găsesc adăpost şi persoanele singure, neputincioase şi cu venituri foarte mici. În ultimii doi ani, patru femei trecute de 65 de ani au ajuns la ,,Castanul” în urma solicitării asistenţilor sociali din primării sau a asistenţilor medicali din spitale.

Citește mai departe...
 

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 642 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

9.JPG

Cartea

Horoscop zilnic

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 762
Număr afişări conţinut : 4176909

Informatii utileZiare