Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Rețete by Florin Baki Penne cu sos de ciuperci
Penne cu sos de ciuperci Email
Luni, 26 Martie 2018 17:07

Ingrediente
400 g penne
200 g ciuperci
100 g bacon
1 Ceapă
2 căţei usturoi
300 ml smîntînă de gătit
Sare, piper

Mod de preparare
 

     Se fierb pastele în apă cu sare conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Se curăţă ceapa, se spală şi se taie mărunt. Usturoiul se curăţă şi se taie mărunt. Baconul se taie mărunt. Ciupercile se curăţă şi se taie mărunt. Într-o tigaie se căleşte ceapa,usturoiul şi baconul, impreuna. Cînd se înmoaie ceapa şi devine translucidă se adaugă ciupercile. Se mai lasă la călit pînă ce ciupercile sînt gatite. În acel moment se adaug smîntăna de gătit. Se mai fierbe 5-6 minute apoi se asezonează cu sare şi piper. Se adaugă pastele fierte în sosul obţinut şi se mai lasă pe foc 1-2 minute. Dacă se îngroaşă prea tare se mai pote pune din apa în care au fiert pastele. Se servesc calde presărate cu parmezan ras.
 

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

,,Guvernantii sînt vinovati dacă nu mai sînt bani de pensii peste 10 ani“

 

     Un studiu recent realizat de americani şi dat publicităţii dezvăluie o situaţie dezastruoasă pentru români: peste 10 ani nu vor mai fi bani pentru plata pensiilor. Deşi pentru mulţi români cazul pare a fi ipotetic, există persoane care cred că studiul scoate la lumină realitatea cruntă a României de după anul 2030. Pe atunci va exista o disproporţie covîrşitoare între numărul de pensionari şi numărul persoanelor care deţin un loc de muncă şi care cotizează la bugetul de stat. Ritmul în care tinerii pleacă din ţară pentru a munci peste hotare şi scăderea natalităţii sînt principalele cauze care pot creiona o situaţie dezastruoasă peste 10 ani în România. Lipsa unei strategii de viitor pentru România pe care guvernele care s-au perindat la conducerea ţării în ultimele trei decenii, dezvoltarea afacerilor personale ale celor de la ptuerea din România pe spatele bugetului public, dar şi promovarea non-valorilor în funcţii cheie de la nivel naţional, judeţean şi local completează lista cauzelor care,

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 520 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

7.JPG

Cartea

Horoscop zilnic

FaceBook

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 755
Număr afişări conţinut : 4137580

Informatii utile



Ziare