Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştirile locale Înscrieri pentru Pregătitoare
Înscrieri pentru Pregătitoare Email
Luni, 12 Martie 2018 18:33

     Liceul Teoretic ,,IC Drăguşanu" din Victoria şi-a prezentat miercuri, 7 martie a.c., începînd cu ora 9.00 , oferta educaţională pentru anul şcolar 2018 - 2019. Preşcolarii, părinţii şi educatoarele au fost cei care au trecut pragul acestei instituţii unde au fost primiţi de cadrele didactice şi de elevii de la ciclul primar. Au vizitat sălile de clasă şi au fost încîntaţi că vor deveni şcolari. ,,Este momentul în care prezentăm oferta educaţională oferită de şcoala noastră. Ziua porţilor deschide este o acţiune de informare. Pentru anul şcolar 2018 - 2019 vom avea 2 clase de limba română şi o clasă de germană" a spus directorul instituţiei Marioara Deszi. Începînd cu data de 8 martie a.c., s-a dat startul înscrierilor în clasa pregătitoare. Conform legii, pot fi înscrişi copiii care împlinesc vîrsta de 6 ani pînă la data de 31 august a.c. La cererea părinţilor, copiii care în perioada 1 septembrie - 31 decembrie 2018 , împlinesc 6 ani pot fi înscrişi dacă evaluarea dezvoltării psihosometice atestă pregătirea pentru parcurgerea clasei pregătitoare. Evaluarea psihosomatică a copiilor se va realiza în perioada 1- 26 martie a.c, între orele 10.00 - 18.00. Programările pentru evaluare se fac la sediul unităţii de luni pînă vineri. Actele necesare pentru însciere în clasa pregătiroare sînt:
     - certificat naştere copil (original şi copie), act de identitate părinţi(original şi copie), adeverinţă de la medicul de familie cu menţiunea (apt pentru şcolă)
 

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

,,Digurile ar fi oprit năvala apelor“

 

      Apele au făcut mari pagube în Ţara Făgăraşului săptămîna trecută. Ploile abundente şi topirea zăpezii au dus la o triplare a debitului apei Oltului. Iar lipsa digurilor a dus la revărsarea apei în toate zonele aflate în apropierea albiei Oltului. Cartierul Galaţi, Şona, Crihalma, Comăna, Mîndra, colonia de la şantierul Mîndra, Feldioara au fost localităţile şi zonele unde apa a făcut ravagii. Au rămas izolate două sate, Şona şi Crihalma. În zona Mîndra, şantierul pentru construirea digului a fost abandonat după 1989 şi nici nu sînt şanse ca investiţia să fie finalizată. La Crihalma, podul de peste Olt creează probleme în fiecare an, dar nimeni nu s-a preocupat de construirea unuia nou. Monitorul de Făgăraş a stat de vorbă cu mai mulţi localnici afectaţi de inundaţiile de săptămîna trecută, dar şi cu autorităţi locale despre situaţia inundaţiilor din Ţara Făgăraşului. Redăm cîteva dintre părerile făgărăşenilor despre năvala apelor. (continuare doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 601 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

1.JPG

Cartea

Horoscop zilnic

FaceBook

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 758
Număr afişări conţinut : 4103763

Informatii utileZiare