Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştirile locale Înscrieri pentru Pregătitoare
Înscrieri pentru Pregătitoare Email
Luni, 12 Martie 2018 18:33

     Liceul Teoretic ,,IC Drăguşanu" din Victoria şi-a prezentat miercuri, 7 martie a.c., începînd cu ora 9.00 , oferta educaţională pentru anul şcolar 2018 - 2019. Preşcolarii, părinţii şi educatoarele au fost cei care au trecut pragul acestei instituţii unde au fost primiţi de cadrele didactice şi de elevii de la ciclul primar. Au vizitat sălile de clasă şi au fost încîntaţi că vor deveni şcolari. ,,Este momentul în care prezentăm oferta educaţională oferită de şcoala noastră. Ziua porţilor deschide este o acţiune de informare. Pentru anul şcolar 2018 - 2019 vom avea 2 clase de limba română şi o clasă de germană" a spus directorul instituţiei Marioara Deszi. Începînd cu data de 8 martie a.c., s-a dat startul înscrierilor în clasa pregătitoare. Conform legii, pot fi înscrişi copiii care împlinesc vîrsta de 6 ani pînă la data de 31 august a.c. La cererea părinţilor, copiii care în perioada 1 septembrie - 31 decembrie 2018 , împlinesc 6 ani pot fi înscrişi dacă evaluarea dezvoltării psihosometice atestă pregătirea pentru parcurgerea clasei pregătitoare. Evaluarea psihosomatică a copiilor se va realiza în perioada 1- 26 martie a.c, între orele 10.00 - 18.00. Programările pentru evaluare se fac la sediul unităţii de luni pînă vineri. Actele necesare pentru însciere în clasa pregătiroare sînt:
     - certificat naştere copil (original şi copie), act de identitate părinţi(original şi copie), adeverinţă de la medicul de familie cu menţiunea (apt pentru şcolă)
 

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Anunt mediu Salco Serv

 

     SC SALCO SERV SA Fagaras, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de revizuire a autorizatiei de mediu pentru activitatea de colectare ,transport si depozitare a deseurilor, inclusiv a deseurilor toxice periculoase din deseurile menajere, cu exceptia celor cu regim special,desfasurata in comuna Sinca cu satele apartinatoare:Sinca, Valcea, Ohaba,Persani,Sercaita, Bucium; pentru deschiderea unui centru de colectare deseuri nepericuloase (hartie si carton, PET, sticla, metal si ambalaje din lemn); pentru activitatea de colectare deseuri periculoase (DEEE-uri) si pentru activitatea de demontarea si dezasamblarea masinilor si echipamentelor scoase din uz pentru recuperarea materialelor;pentru amplasare statie mobila de carburanti(motorina),activitati desfasurate in incinta societatii SC SALCO SERV SA.
     Observatiile publicului se primesc zilnic in scris la sediul APM Brasov, str. Politehnicii nr.3, pe toata perioada derularii procedurii.

BUSINESS CHALLENGE - FOR ENTREPRENEURS ONLY?

În ediţia tipărită

Tinerii făgărăseni nu cunosc însemnele nationale

 

     Însemnele sau simbolurile naţionale, aşa cum arată art. 12 din Constituţia României sînt:
Drapelul României este tricolor; culorile sunt aşezate vertical, în ordinea următoare începând de la lance: albastru, galben, roşu.
Ziua naţională a României este 1 Decembrie.
Imnul naţional al României este ,,Deşteaptă-te române”.
Stema ţării şi sigiliul statului sînt stabilite prin legi organice
     Pentru tinerii făgărăşeni, însemnele naţionale reprezintă o întrebare grea la care prea puţini au putut răspunde. În schimb făgărăşenii trecuţi de prima tinereţe sau persoanele vîrstnice se mîndresc cu simbolurile naţionale şi le cunosc semnificaţia.

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 825 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

7.JPG

Cartea

Informatii utile

FaceBook

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 775
Număr afişări conţinut : 4318385

Horoscop zilnicZiare