Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştirile locale Turul Ciclist la României trec prin Făgăraş
Turul Ciclist la României trec prin Făgăraş Email
Luni, 12 Martie 2018 18:11

     Turul Ciclist al României va trece şi prin Făgăraş, municipiul fiind inclus în etapa a 2-a care este programată pentru data de 20 septembrie. După o întrerupere de 5 ani, competiţia va fi reluată în 2018, cu ocazia Centenarului. Plecarea va fi din Alba Iulia şi vor pleca de la start, aşa cum spune preşedintele Federaţiei Române de Ciclism, Eduard Novak peste 120 de sportivi. Primul tur ciclist al României s-a organizat în anul 1910. ,,Este un tur cu tradiţie sprijinit financiar de Ministerului Tineretului şi Sportului. Vom avea un traseu care va uni regiunile ţării: Alba Iulia - Sibiu, Sibiu - Braşov, Braşov - Focşani, Buzău - Târgovişte şi ultima etapă în Bucureşti. Echipele sînt alese astfel încît nivelul să fie cît mai omogen. O să fie echipe continentale, foarte multe naţionale şi numai cîteva de club. Va fi un pluton de 120-140 de sportivi şi dorim ca nivelul să crească de la an la an”, a spus preşedintele Eduard Novak. Programul provizoriu al Turului României 2018 este:
- Etapa 1: 19 septembrie: Alba Iulia - Blaj - Sibiu;
- Etapa 2: 20 septembrie: Sibiu - Făgăraş - Râşnov;
- Etapa 3: 21 septembrie: Braşov - Târgu Secuiesc - Mărăşeşti -Focşani;
- Etapa 4: 22 septembrie: Buzău - Ploieşti - Târgovişte.
 

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Anunt mediu Salco Serv

 

     SC SALCO SERV SA Fagaras, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de revizuire a autorizatiei de mediu pentru activitatea de colectare ,transport si depozitare a deseurilor, inclusiv a deseurilor toxice periculoase din deseurile menajere, cu exceptia celor cu regim special,desfasurata in comuna Sinca cu satele apartinatoare:Sinca, Valcea, Ohaba,Persani,Sercaita, Bucium; pentru deschiderea unui centru de colectare deseuri nepericuloase (hartie si carton, PET, sticla, metal si ambalaje din lemn); pentru activitatea de colectare deseuri periculoase (DEEE-uri) si pentru activitatea de demontarea si dezasamblarea masinilor si echipamentelor scoase din uz pentru recuperarea materialelor;pentru amplasare statie mobila de carburanti(motorina),activitati desfasurate in incinta societatii SC SALCO SERV SA.
     Observatiile publicului se primesc zilnic in scris la sediul APM Brasov, str. Politehnicii nr.3, pe toata perioada derularii procedurii.

BUSINESS CHALLENGE - FOR ENTREPRENEURS ONLY?

În ediţia tipărită

Tinerii făgărăseni nu cunosc însemnele nationale

 

     Însemnele sau simbolurile naţionale, aşa cum arată art. 12 din Constituţia României sînt:
Drapelul României este tricolor; culorile sunt aşezate vertical, în ordinea următoare începând de la lance: albastru, galben, roşu.
Ziua naţională a României este 1 Decembrie.
Imnul naţional al României este ,,Deşteaptă-te române”.
Stema ţării şi sigiliul statului sînt stabilite prin legi organice
     Pentru tinerii făgărăşeni, însemnele naţionale reprezintă o întrebare grea la care prea puţini au putut răspunde. În schimb făgărăşenii trecuţi de prima tinereţe sau persoanele vîrstnice se mîndresc cu simbolurile naţionale şi le cunosc semnificaţia.

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 581 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

2.JPG

Cartea

Informatii utile

FaceBook

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 775
Număr afişări conţinut : 4314429

Horoscop zilnicZiare