Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Altă piesă de teatru Email
Marţi, 27 Februarie 2018 08:28

     Pe scena Casei de Cultură din Făgăraş se va juca sîmbătă, 3 martie a.c., ora 12.00, piesa de teatru ,,Frumoasa din pădurea adormită" în distribuţia căreia vor juca actorii Sergiu Aliuş, Camelia Paraschiv, Maria Andras, Costi Apostol, Liviu Popa, Anca Pitaru, Claudia Ardelean, Fatma Mohamed, Elena Popa, Daniel Rizea, Alexandrina Costea, Mone Codreanu şi Ion Fiscuteanu. ,,Învităm părinţii împreună cu copiii să vină la acestă cunoscută piesă de teatru. Prin aceste evenimente ne dorim ca părinţii să-şi petreacă cît mai mult timp alături de copii vizionînd această poveste clasică. În ultima perioadă, la Casa de Cultură au fost mai multe evenimente pentru adulţi şi acum vrem să echilibrăm balanţa. Piesele de teatru sînt cele mai dorite de făgărăşeni, iar biletele se vînd imediat. Avem persoane care nu lipsesc de la niciun eveniment, mai mult îşi fac rezervări din timp" a spus directorul Casei de Cultură, Bogdan Ungureanu. Costul biletului pentru piesa de teatru ,,Frumoasa din pădurea adormită" este de 5 lei/ persoană, biletele se pot cumpăra de la casieria instituţiei sau se pot rezerva telefonic.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Art Festin Făgăraș

În ediţia tipărită

,,Am ajuns să fim condusi de golani care aprobă legi doar în favoarea lor”

 

     Modificarea Codului Administrativ de către parlamentarii PSD-ALDE a mai creat un mod de a fi recompensaţi susţinătorii politicienilor. Pensii speciale pentru aleşii locali care să le completeze pensiile de vechime. Sînt bani care golesc bugetul ţării, aşa cum o fac şi alte categorii privilegiate de pensionari. Dacă un angajat a muncit zeci de ani în cîmpul muncii cotizînd lunar pentru a avea o pensie la bătrîneţe, acesta încasează pensie din care abia îşi duce zilele. În schimb un pensionar ,,special” este lovit cu pensie de mii de euro în condiţiile în care n-a cotizat niciun leu pentru pensie. Făgărăşenii spun că nu există echitate între pensionari, iar legile adoptate de parlamentari în ultima vreme sînt lipsite de bun simţ. Făgărăşenii mai spun că aleşii locali nu merită pensii speciale pentru că şi-au făcut doar datoria, iar în cele mai multe cazuri nici pe aceasta. Monitorul de Făgăraş a stat de vorbă cu cetăţenii în privinţa modificării Codului Administrativ de către parlamentarii Puterii, act normativ ce a fost votat deja în Senat. O parte din opiniile lor sînt prezentate în materialul următor. (continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 617 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

10.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 764
Număr afişări conţinut : 4207473

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare