Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Altă piesă de teatru Email
Marţi, 27 Februarie 2018 08:28

     Pe scena Casei de Cultură din Făgăraş se va juca sîmbătă, 3 martie a.c., ora 12.00, piesa de teatru ,,Frumoasa din pădurea adormită" în distribuţia căreia vor juca actorii Sergiu Aliuş, Camelia Paraschiv, Maria Andras, Costi Apostol, Liviu Popa, Anca Pitaru, Claudia Ardelean, Fatma Mohamed, Elena Popa, Daniel Rizea, Alexandrina Costea, Mone Codreanu şi Ion Fiscuteanu. ,,Învităm părinţii împreună cu copiii să vină la acestă cunoscută piesă de teatru. Prin aceste evenimente ne dorim ca părinţii să-şi petreacă cît mai mult timp alături de copii vizionînd această poveste clasică. În ultima perioadă, la Casa de Cultură au fost mai multe evenimente pentru adulţi şi acum vrem să echilibrăm balanţa. Piesele de teatru sînt cele mai dorite de făgărăşeni, iar biletele se vînd imediat. Avem persoane care nu lipsesc de la niciun eveniment, mai mult îşi fac rezervări din timp" a spus directorul Casei de Cultură, Bogdan Ungureanu. Costul biletului pentru piesa de teatru ,,Frumoasa din pădurea adormită" este de 5 lei/ persoană, biletele se pot cumpăra de la casieria instituţiei sau se pot rezerva telefonic.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

,,Digurile ar fi oprit năvala apelor“

 

      Apele au făcut mari pagube în Ţara Făgăraşului săptămîna trecută. Ploile abundente şi topirea zăpezii au dus la o triplare a debitului apei Oltului. Iar lipsa digurilor a dus la revărsarea apei în toate zonele aflate în apropierea albiei Oltului. Cartierul Galaţi, Şona, Crihalma, Comăna, Mîndra, colonia de la şantierul Mîndra, Feldioara au fost localităţile şi zonele unde apa a făcut ravagii. Au rămas izolate două sate, Şona şi Crihalma. În zona Mîndra, şantierul pentru construirea digului a fost abandonat după 1989 şi nici nu sînt şanse ca investiţia să fie finalizată. La Crihalma, podul de peste Olt creează probleme în fiecare an, dar nimeni nu s-a preocupat de construirea unuia nou. Monitorul de Făgăraş a stat de vorbă cu mai mulţi localnici afectaţi de inundaţiile de săptămîna trecută, dar şi cu autorităţi locale despre situaţia inundaţiilor din Ţara Făgăraşului. Redăm cîteva dintre părerile făgărăşenilor despre năvala apelor. (continuare doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 586 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

8.JPG

Cartea

Horoscop zilnic

FaceBook

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 758
Număr afişări conţinut : 4103672

Informatii utile



Ziare