Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Altă piesă de teatru Email
Marţi, 27 Februarie 2018 08:28

     Pe scena Casei de Cultură din Făgăraş se va juca sîmbătă, 3 martie a.c., ora 12.00, piesa de teatru ,,Frumoasa din pădurea adormită" în distribuţia căreia vor juca actorii Sergiu Aliuş, Camelia Paraschiv, Maria Andras, Costi Apostol, Liviu Popa, Anca Pitaru, Claudia Ardelean, Fatma Mohamed, Elena Popa, Daniel Rizea, Alexandrina Costea, Mone Codreanu şi Ion Fiscuteanu. ,,Învităm părinţii împreună cu copiii să vină la acestă cunoscută piesă de teatru. Prin aceste evenimente ne dorim ca părinţii să-şi petreacă cît mai mult timp alături de copii vizionînd această poveste clasică. În ultima perioadă, la Casa de Cultură au fost mai multe evenimente pentru adulţi şi acum vrem să echilibrăm balanţa. Piesele de teatru sînt cele mai dorite de făgărăşeni, iar biletele se vînd imediat. Avem persoane care nu lipsesc de la niciun eveniment, mai mult îşi fac rezervări din timp" a spus directorul Casei de Cultură, Bogdan Ungureanu. Costul biletului pentru piesa de teatru ,,Frumoasa din pădurea adormită" este de 5 lei/ persoană, biletele se pot cumpăra de la casieria instituţiei sau se pot rezerva telefonic.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Comunicat de presa

În ediţia tipărită

,,Pesta porcină este o făcătură a guvernantilor“

     Pesta porcină este un alt subiect adus în atenţia românilor în ultima perioadă pentru a le abate atenţia de la evoluţia evenimentelor reale. Peste tot în media se dezbate subiectul, iar în paralel se sacrifică porcii atît din ferme, cît şi din gospodăriile oamenilor. Oamenii se întreabă însă cît de reală este situaţia, dar înclină să creadă că totul este o făcătură pusă la cale de guvernanţi pentru a creşte importurile şi a distruge producţia autohtonă. Şi făgărăşenii sînt în asentimentul marii majorităţi a românilor şi susţin că această campanie de sacrificare a porcilor pe motiv de pestă porcină africană este o făcătură. Făgărăşenii amintesc de gripa aviară care a dus la sacrificarea tuturor păsărilor din ferme şi din gospodăriile oamenilor. Localnicii îşi mai amintesc că primele focare de gripă aviară au fost identificate în Ţara Făgăraşului, iar dezinsecţiile au fost realizate cu apă de ploaie.

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 535 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

4.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 764
Număr afişări conţinut : 4273091

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare