Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Dezbatere publică, fără public Email
Marţi, 27 Februarie 2018 08:25

     Executivul Primăriei Victoria a invitat cetăţenii oraşului la dezbaterea publică asupra modului în care urmează să fie cheltuit bugetul local în 2018. Întrunirea a fost programată luni, 19 februarie a.c., începînd cu ora 11.00, la sediul primăriei, însă la dezbaterea publică nu s-a prezentat nicio persoană. Au fost prezenţi primarul Gheorghe Cristian, viceprimarul Cristina Bratu şi alţi funcţionari de specialitate din cadrul Primăriei Victoria, patru consilieri locali şi directorul adjunct de la Liceul Teoretic ,,IC Drăguşanu", Matei Morlova. ,,De cînd am publicat anunţul şi pînă la dezbaterea publică, la sediul primăriei nu s-au înregistrat opinii, propuneri sau sugestii referitoare la proiectul de buget" a spus secretarul primăriei, Gabriela Tocoaie. ,,Au fost prezenţi primarul Gheorghe Cristian, viceprimarul Cristina Bratu, şef birou impozite şi taxe - Cristina Popaiov, şef birou financiar contabil - Victoria Codrea şi de la compartimentul relaţii cu publicul, Corina Samoilă. Singurul interesat de bugetul local 2018 a fost directorul adjunct Matei Morlova de la Liceul Teoretic. Am apreciat prezenţa lui fiind interesat de problemele legate de instituţia pe care o conduce. La dezbatere mă aşteptam să fie prezenţi toţi directorii de instituţii. Cetăţenii aveau obligaţia să fie prezenţi la această dezbatere publică pentru a prezenta opinii, sugestii şi chiar reclamaţii. Este trist că oamenii din oraş nu au dat importanţă şi nu s-au prezentat la dezbaterea bugetului. Cetăţenii sînt lipsiţi de interes şi ar trebui să nu mai comenteze pe reţelele de socializare dacă nu şi-au susţinut punctele de vedere la această dezbatere. Bugetul oraşului priveşte întreaga comunitate şi ar fi bine pe viitor oamenii să se implice. Apreciez conducerea primăriei pentru modul cum a lucrat, a publicat materiale despre buget pe site-ul primăriei, totul a fost transparent. Cei care încă mai vor să aibă propuneri faţă de bugetul local ar putea contacta consilierii locali, iar în şedinţa de plen se mai pot discuta aceste propuneri" a spus consilierul local, Timotei Valentin Stînea.

Comments
Comentariu nou Cautare
Cetatean  - DISPRET   |27-02-2018 14:33:39
Organizati dezbaterea la ora 11...cand majoritatea cetatenilor sunt la
munca...Sau ati organizat o pentru someri si cei asistati ca sa i asigurati ca
vor primii bani fara sa munceasca. Sau functionarii care au participat nu au
voie sa participe la dezbateri ..dupa orele de program. Cred ca a fost
INTERESANTA dezbaterea si....v ati pus voi intre voi intrebari...despre
Steaua...Bianca Dragusanu...etc...pe fond muzical asigurat de Florin
Salam....folcloristul preferat de dvs. Cat dispret ....
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Art Festin Făgăraș

În ediţia tipărită

,,Am ajuns să fim condusi de golani care aprobă legi doar în favoarea lor”

 

     Modificarea Codului Administrativ de către parlamentarii PSD-ALDE a mai creat un mod de a fi recompensaţi susţinătorii politicienilor. Pensii speciale pentru aleşii locali care să le completeze pensiile de vechime. Sînt bani care golesc bugetul ţării, aşa cum o fac şi alte categorii privilegiate de pensionari. Dacă un angajat a muncit zeci de ani în cîmpul muncii cotizînd lunar pentru a avea o pensie la bătrîneţe, acesta încasează pensie din care abia îşi duce zilele. În schimb un pensionar ,,special” este lovit cu pensie de mii de euro în condiţiile în care n-a cotizat niciun leu pentru pensie. Făgărăşenii spun că nu există echitate între pensionari, iar legile adoptate de parlamentari în ultima vreme sînt lipsite de bun simţ. Făgărăşenii mai spun că aleşii locali nu merită pensii speciale pentru că şi-au făcut doar datoria, iar în cele mai multe cazuri nici pe aceasta. Monitorul de Făgăraş a stat de vorbă cu cetăţenii în privinţa modificării Codului Administrativ de către parlamentarii Puterii, act normativ ce a fost votat deja în Senat. O parte din opiniile lor sînt prezentate în materialul următor. (continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 603 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

11.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 764
Număr afişări conţinut : 4207458

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare