Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Prima trupă locală de teatru Email
Marţi, 27 Februarie 2018 08:22

 

     Vineri, 2 Martie a.c., va avea loc, la Făgăraş, spectacolul cu piesa ,,Haide, ucide-mă dragoste!“ de Aziz Nessin, în regia cunoscutei actriţe Maria Voronca. Evenimentul se va desfăşura la Casa de Cultură din Făgăraş şi va începe la ora 19.00. Preţul unui bilet este de 20 de lei. În rolurile principale vor debuta Codrina Anghel- Siyen, Zsuzsa Dull- Diha şi Ionuţ Sas- funcţionarul de la gaze. ,,Haide, ucide-mă, dragoste!“ este un spectacol eveniment realizat cu ajutorul trupelor de teatru ,,Thalia“ şi ,,Evadart“. ,,Aş vrea ca anul acesta, Festivalul ,,Evadarea în artă“ să ţină timp de două luni şi să fie un eveniment al oraşului nostru. Vrem să începem cu spectacolul ,,Haide, ucide-mă, dragoste!“ Pentru prima dată, o trupă locală de teatru a pregătit un spectacol eveniment. Dorim să încurajăm viaţa şi existenţa acestei trupe cu nişte actori minunaţi şi talentaţi. Cred că există nevoia de cultură în Făgăraş şi am considerat că cel mai bun început este o comedie. Anul acesta se va desfăşura, la Făgăraş, cea de-a IX-a ediţie a Festivalului ,,Evadarea în artă“ care îşi propune şi spectacole pentru publicul larg. Înscrierile vor avea loc în luna martie, spectacolele în cea de-a doua jumătate a lunii aprilie, iar Gala Laureaţilor în luna mai. Vrem să-i sensibilizăm pe făgărăşeni pentru că arta şi cultura sînt susţinute de cei care cred că este nevoie de ele la Făgăraş. Încercăm, cu această ocazie, să atragem oamenii să se implice în viaţa culturală şi artistică a oraşului, iar simpla prezenţă în sala de spectacole este un gest de implicare. A răspunde chemărilor noastre poate fi un gest care ne ajută să continuăm. Anul acesta sperăm să strîngem 400 de participanţi la ,,Evadarea în artă“ a spus Codrina Anghel, preşedinta Fundaţiei Culturale ,,Negru Vodă“. ,,Este pentru prima dată cînd urc pe scenă. Scopul este să arătăm că viaţa ne poate surprinde oricînd“ a spus Zsuzsa Dull. ,,Funcţionarul de la gaze este un tip care crede că le-a văzut pe toate, dar se înşeală. Cu asta las un loc de suspans pînă veţi viziona piesa“ a spus Ionuţ Sas. (Ştefan BOTORAN)
 

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

,,Digurile ar fi oprit năvala apelor“

 

      Apele au făcut mari pagube în Ţara Făgăraşului săptămîna trecută. Ploile abundente şi topirea zăpezii au dus la o triplare a debitului apei Oltului. Iar lipsa digurilor a dus la revărsarea apei în toate zonele aflate în apropierea albiei Oltului. Cartierul Galaţi, Şona, Crihalma, Comăna, Mîndra, colonia de la şantierul Mîndra, Feldioara au fost localităţile şi zonele unde apa a făcut ravagii. Au rămas izolate două sate, Şona şi Crihalma. În zona Mîndra, şantierul pentru construirea digului a fost abandonat după 1989 şi nici nu sînt şanse ca investiţia să fie finalizată. La Crihalma, podul de peste Olt creează probleme în fiecare an, dar nimeni nu s-a preocupat de construirea unuia nou. Monitorul de Făgăraş a stat de vorbă cu mai mulţi localnici afectaţi de inundaţiile de săptămîna trecută, dar şi cu autorităţi locale despre situaţia inundaţiilor din Ţara Făgăraşului. Redăm cîteva dintre părerile făgărăşenilor despre năvala apelor. (continuare doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 635 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

3.JPG

Cartea

Horoscop zilnic

FaceBook

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 758
Număr afişări conţinut : 4103673

Informatii utileZiare