Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Prima trupă locală de teatru Email
Marţi, 27 Februarie 2018 08:22

 

     Vineri, 2 Martie a.c., va avea loc, la Făgăraş, spectacolul cu piesa ,,Haide, ucide-mă dragoste!“ de Aziz Nessin, în regia cunoscutei actriţe Maria Voronca. Evenimentul se va desfăşura la Casa de Cultură din Făgăraş şi va începe la ora 19.00. Preţul unui bilet este de 20 de lei. În rolurile principale vor debuta Codrina Anghel- Siyen, Zsuzsa Dull- Diha şi Ionuţ Sas- funcţionarul de la gaze. ,,Haide, ucide-mă, dragoste!“ este un spectacol eveniment realizat cu ajutorul trupelor de teatru ,,Thalia“ şi ,,Evadart“. ,,Aş vrea ca anul acesta, Festivalul ,,Evadarea în artă“ să ţină timp de două luni şi să fie un eveniment al oraşului nostru. Vrem să începem cu spectacolul ,,Haide, ucide-mă, dragoste!“ Pentru prima dată, o trupă locală de teatru a pregătit un spectacol eveniment. Dorim să încurajăm viaţa şi existenţa acestei trupe cu nişte actori minunaţi şi talentaţi. Cred că există nevoia de cultură în Făgăraş şi am considerat că cel mai bun început este o comedie. Anul acesta se va desfăşura, la Făgăraş, cea de-a IX-a ediţie a Festivalului ,,Evadarea în artă“ care îşi propune şi spectacole pentru publicul larg. Înscrierile vor avea loc în luna martie, spectacolele în cea de-a doua jumătate a lunii aprilie, iar Gala Laureaţilor în luna mai. Vrem să-i sensibilizăm pe făgărăşeni pentru că arta şi cultura sînt susţinute de cei care cred că este nevoie de ele la Făgăraş. Încercăm, cu această ocazie, să atragem oamenii să se implice în viaţa culturală şi artistică a oraşului, iar simpla prezenţă în sala de spectacole este un gest de implicare. A răspunde chemărilor noastre poate fi un gest care ne ajută să continuăm. Anul acesta sperăm să strîngem 400 de participanţi la ,,Evadarea în artă“ a spus Codrina Anghel, preşedinta Fundaţiei Culturale ,,Negru Vodă“. ,,Este pentru prima dată cînd urc pe scenă. Scopul este să arătăm că viaţa ne poate surprinde oricînd“ a spus Zsuzsa Dull. ,,Funcţionarul de la gaze este un tip care crede că le-a văzut pe toate, dar se înşeală. Cu asta las un loc de suspans pînă veţi viziona piesa“ a spus Ionuţ Sas. (Ştefan BOTORAN)
 

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Comunicat de presa

În ediţia tipărită

,,Pesta porcină este o făcătură a guvernantilor“

     Pesta porcină este un alt subiect adus în atenţia românilor în ultima perioadă pentru a le abate atenţia de la evoluţia evenimentelor reale. Peste tot în media se dezbate subiectul, iar în paralel se sacrifică porcii atît din ferme, cît şi din gospodăriile oamenilor. Oamenii se întreabă însă cît de reală este situaţia, dar înclină să creadă că totul este o făcătură pusă la cale de guvernanţi pentru a creşte importurile şi a distruge producţia autohtonă. Şi făgărăşenii sînt în asentimentul marii majorităţi a românilor şi susţin că această campanie de sacrificare a porcilor pe motiv de pestă porcină africană este o făcătură. Făgărăşenii amintesc de gripa aviară care a dus la sacrificarea tuturor păsărilor din ferme şi din gospodăriile oamenilor. Localnicii îşi mai amintesc că primele focare de gripă aviară au fost identificate în Ţara Făgăraşului, iar dezinsecţiile au fost realizate cu apă de ploaie.

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 550 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

11.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 764
Număr afişări conţinut : 4273093

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare