Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Altă destinaţie Email
Marţi, 27 Februarie 2018 08:20

     Un teren inclus în proprietatea privată a oraşului Victoria va fi scos la vînzare pentru construcţia unei pensiuni. Este vorba despre 1377 mp de pe strada Mircea Eliade din cartierul nou al oraşului pentru care primăria a avut mai multe încercări în ultimii 4 ani pentru a găsi un investitor. În ultimul plen al CL Victoria, i-a fost dată altă destinaţie suprafeţei de teren astfel încît să poată fi găsit un cumpărător. ,,De 4 ani, nimeni nu a solicitat acest spaţiu comercial pentru că avem destule magazine şi buticuri în oraş. Există solicitări pentru activităţi de alimentaţie publică şi spaţii de cazare, adică o pensiune de trei margarete. Din acest motiv am schimbat destinaţia acestui teren. Este vorba despre 1.377 mp în cartierul de case de pe strada Mircea Eliade" a spus primarul Gheorghe Cristian. Conform reportului de evaluare nr. 33/ 2014/ 2 martie 2010 aprobat prin HCL nr. 41 din 13 aprilie 2010 preţul de pornire la licitaţie este de 9 euro fără TVA.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

,,Digurile ar fi oprit năvala apelor“

 

      Apele au făcut mari pagube în Ţara Făgăraşului săptămîna trecută. Ploile abundente şi topirea zăpezii au dus la o triplare a debitului apei Oltului. Iar lipsa digurilor a dus la revărsarea apei în toate zonele aflate în apropierea albiei Oltului. Cartierul Galaţi, Şona, Crihalma, Comăna, Mîndra, colonia de la şantierul Mîndra, Feldioara au fost localităţile şi zonele unde apa a făcut ravagii. Au rămas izolate două sate, Şona şi Crihalma. În zona Mîndra, şantierul pentru construirea digului a fost abandonat după 1989 şi nici nu sînt şanse ca investiţia să fie finalizată. La Crihalma, podul de peste Olt creează probleme în fiecare an, dar nimeni nu s-a preocupat de construirea unuia nou. Monitorul de Făgăraş a stat de vorbă cu mai mulţi localnici afectaţi de inundaţiile de săptămîna trecută, dar şi cu autorităţi locale despre situaţia inundaţiilor din Ţara Făgăraşului. Redăm cîteva dintre părerile făgărăşenilor despre năvala apelor. (continuare doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 571 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

11.JPG

Cartea

Horoscop zilnic

FaceBook

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 758
Număr afişări conţinut : 4103668

Informatii utileZiare