Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Altă destinaţie Email
Marţi, 27 Februarie 2018 08:20

     Un teren inclus în proprietatea privată a oraşului Victoria va fi scos la vînzare pentru construcţia unei pensiuni. Este vorba despre 1377 mp de pe strada Mircea Eliade din cartierul nou al oraşului pentru care primăria a avut mai multe încercări în ultimii 4 ani pentru a găsi un investitor. În ultimul plen al CL Victoria, i-a fost dată altă destinaţie suprafeţei de teren astfel încît să poată fi găsit un cumpărător. ,,De 4 ani, nimeni nu a solicitat acest spaţiu comercial pentru că avem destule magazine şi buticuri în oraş. Există solicitări pentru activităţi de alimentaţie publică şi spaţii de cazare, adică o pensiune de trei margarete. Din acest motiv am schimbat destinaţia acestui teren. Este vorba despre 1.377 mp în cartierul de case de pe strada Mircea Eliade" a spus primarul Gheorghe Cristian. Conform reportului de evaluare nr. 33/ 2014/ 2 martie 2010 aprobat prin HCL nr. 41 din 13 aprilie 2010 preţul de pornire la licitaţie este de 9 euro fără TVA.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Art Festin Făgăraș

În ediţia tipărită

,,Am ajuns să fim condusi de golani care aprobă legi doar în favoarea lor”

 

     Modificarea Codului Administrativ de către parlamentarii PSD-ALDE a mai creat un mod de a fi recompensaţi susţinătorii politicienilor. Pensii speciale pentru aleşii locali care să le completeze pensiile de vechime. Sînt bani care golesc bugetul ţării, aşa cum o fac şi alte categorii privilegiate de pensionari. Dacă un angajat a muncit zeci de ani în cîmpul muncii cotizînd lunar pentru a avea o pensie la bătrîneţe, acesta încasează pensie din care abia îşi duce zilele. În schimb un pensionar ,,special” este lovit cu pensie de mii de euro în condiţiile în care n-a cotizat niciun leu pentru pensie. Făgărăşenii spun că nu există echitate între pensionari, iar legile adoptate de parlamentari în ultima vreme sînt lipsite de bun simţ. Făgărăşenii mai spun că aleşii locali nu merită pensii speciale pentru că şi-au făcut doar datoria, iar în cele mai multe cazuri nici pe aceasta. Monitorul de Făgăraş a stat de vorbă cu cetăţenii în privinţa modificării Codului Administrativ de către parlamentarii Puterii, act normativ ce a fost votat deja în Senat. O parte din opiniile lor sînt prezentate în materialul următor. (continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 605 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

2.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 764
Număr afişări conţinut : 4207462

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare