Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Altă destinaţie Email
Marţi, 27 Februarie 2018 08:20

     Un teren inclus în proprietatea privată a oraşului Victoria va fi scos la vînzare pentru construcţia unei pensiuni. Este vorba despre 1377 mp de pe strada Mircea Eliade din cartierul nou al oraşului pentru care primăria a avut mai multe încercări în ultimii 4 ani pentru a găsi un investitor. În ultimul plen al CL Victoria, i-a fost dată altă destinaţie suprafeţei de teren astfel încît să poată fi găsit un cumpărător. ,,De 4 ani, nimeni nu a solicitat acest spaţiu comercial pentru că avem destule magazine şi buticuri în oraş. Există solicitări pentru activităţi de alimentaţie publică şi spaţii de cazare, adică o pensiune de trei margarete. Din acest motiv am schimbat destinaţia acestui teren. Este vorba despre 1.377 mp în cartierul de case de pe strada Mircea Eliade" a spus primarul Gheorghe Cristian. Conform reportului de evaluare nr. 33/ 2014/ 2 martie 2010 aprobat prin HCL nr. 41 din 13 aprilie 2010 preţul de pornire la licitaţie este de 9 euro fără TVA.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Comunicat de presa

În ediţia tipărită

,,Pesta porcină este o făcătură a guvernantilor“

     Pesta porcină este un alt subiect adus în atenţia românilor în ultima perioadă pentru a le abate atenţia de la evoluţia evenimentelor reale. Peste tot în media se dezbate subiectul, iar în paralel se sacrifică porcii atît din ferme, cît şi din gospodăriile oamenilor. Oamenii se întreabă însă cît de reală este situaţia, dar înclină să creadă că totul este o făcătură pusă la cale de guvernanţi pentru a creşte importurile şi a distruge producţia autohtonă. Şi făgărăşenii sînt în asentimentul marii majorităţi a românilor şi susţin că această campanie de sacrificare a porcilor pe motiv de pestă porcină africană este o făcătură. Făgărăşenii amintesc de gripa aviară care a dus la sacrificarea tuturor păsărilor din ferme şi din gospodăriile oamenilor. Localnicii îşi mai amintesc că primele focare de gripă aviară au fost identificate în Ţara Făgăraşului, iar dezinsecţiile au fost realizate cu apă de ploaie.

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 561 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

3.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 764
Număr afişări conţinut : 4273097

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare