Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Aceeaşi leafă Email
Marţi, 27 Februarie 2018 08:19

     Legislativul de la Victoria nu a aprobat proiectul de hotărîre cu privire majorarea salariului directorului Clubului Sportiv Chimia Victoria. Era vorba de aprobarea actului adiţional la Contractul de managment nr. 1744/RC35/31 ianuarie 2017, care se referea la art. 4, drepturile şi obligaţiile directorului. ,,Socotesc că nu este necesar să mărim salariul directorului pentru că în luna ianuarie a.c., toţi salariaţii din Primăria Victoria au beneficiat de o creştere salarială. Bugetul local a scăzut şi nu este cazul unei măriri. Munca prestată de director este evaluată corect. Propun ca salariul să rămînă la nivelul lunii ianuarie 2018" a spus consilierul local Costică Badea. În prezent directorul clubului Vasile Popa are un salariu de 2.326 lei la care se adaugă vechimea în muncă. Aşa cum arată adresele ce însoţesc proiectul de hotărîre, s-a solicitat pentru directorul Clubului Sportiv Chimia Victoria un salariu de 3.432 lei în care s-a inclus şi vechimea în muncă.

Comments
Comentariu nou Cautare
Sportivul  - DUTE Popa....duteeee   |27-02-2018 18:12:22
Nu iti e rusine dl.dir.sa ceri marire de salariu...Esti pensionar...mai castigi
niste bani de la primarie cu sprijinul dlui primar. Pacat pentru respectul
pentru cei trei baieti minunati ai dvs. care au facut cariere profesionale si
sportive deosebite...iar dvs.ati fost...expert in falimentari....vorba unui fost
consilier...Daca nu va convine ....renuntati...dati..va demisia...pot aparea
tineri care pot conduce clubul sportiv...Sau nu va mai ajug banii
pentru...whisky....
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Art Festin Făgăraș

În ediţia tipărită

,,Am ajuns să fim condusi de golani care aprobă legi doar în favoarea lor”

 

     Modificarea Codului Administrativ de către parlamentarii PSD-ALDE a mai creat un mod de a fi recompensaţi susţinătorii politicienilor. Pensii speciale pentru aleşii locali care să le completeze pensiile de vechime. Sînt bani care golesc bugetul ţării, aşa cum o fac şi alte categorii privilegiate de pensionari. Dacă un angajat a muncit zeci de ani în cîmpul muncii cotizînd lunar pentru a avea o pensie la bătrîneţe, acesta încasează pensie din care abia îşi duce zilele. În schimb un pensionar ,,special” este lovit cu pensie de mii de euro în condiţiile în care n-a cotizat niciun leu pentru pensie. Făgărăşenii spun că nu există echitate între pensionari, iar legile adoptate de parlamentari în ultima vreme sînt lipsite de bun simţ. Făgărăşenii mai spun că aleşii locali nu merită pensii speciale pentru că şi-au făcut doar datoria, iar în cele mai multe cazuri nici pe aceasta. Monitorul de Făgăraş a stat de vorbă cu cetăţenii în privinţa modificării Codului Administrativ de către parlamentarii Puterii, act normativ ce a fost votat deja în Senat. O parte din opiniile lor sînt prezentate în materialul următor. (continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 613 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

4.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 764
Număr afişări conţinut : 4207469

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare