Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Aceeaşi leafă Email
Marţi, 27 Februarie 2018 08:19

     Legislativul de la Victoria nu a aprobat proiectul de hotărîre cu privire majorarea salariului directorului Clubului Sportiv Chimia Victoria. Era vorba de aprobarea actului adiţional la Contractul de managment nr. 1744/RC35/31 ianuarie 2017, care se referea la art. 4, drepturile şi obligaţiile directorului. ,,Socotesc că nu este necesar să mărim salariul directorului pentru că în luna ianuarie a.c., toţi salariaţii din Primăria Victoria au beneficiat de o creştere salarială. Bugetul local a scăzut şi nu este cazul unei măriri. Munca prestată de director este evaluată corect. Propun ca salariul să rămînă la nivelul lunii ianuarie 2018" a spus consilierul local Costică Badea. În prezent directorul clubului Vasile Popa are un salariu de 2.326 lei la care se adaugă vechimea în muncă. Aşa cum arată adresele ce însoţesc proiectul de hotărîre, s-a solicitat pentru directorul Clubului Sportiv Chimia Victoria un salariu de 3.432 lei în care s-a inclus şi vechimea în muncă.

Comments
Comentariu nou Cautare
Sportivul  - DUTE Popa....duteeee   |27-02-2018 18:12:22
Nu iti e rusine dl.dir.sa ceri marire de salariu...Esti pensionar...mai castigi
niste bani de la primarie cu sprijinul dlui primar. Pacat pentru respectul
pentru cei trei baieti minunati ai dvs. care au facut cariere profesionale si
sportive deosebite...iar dvs.ati fost...expert in falimentari....vorba unui fost
consilier...Daca nu va convine ....renuntati...dati..va demisia...pot aparea
tineri care pot conduce clubul sportiv...Sau nu va mai ajug banii
pentru...whisky....
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

,,Digurile ar fi oprit năvala apelor“

 

      Apele au făcut mari pagube în Ţara Făgăraşului săptămîna trecută. Ploile abundente şi topirea zăpezii au dus la o triplare a debitului apei Oltului. Iar lipsa digurilor a dus la revărsarea apei în toate zonele aflate în apropierea albiei Oltului. Cartierul Galaţi, Şona, Crihalma, Comăna, Mîndra, colonia de la şantierul Mîndra, Feldioara au fost localităţile şi zonele unde apa a făcut ravagii. Au rămas izolate două sate, Şona şi Crihalma. În zona Mîndra, şantierul pentru construirea digului a fost abandonat după 1989 şi nici nu sînt şanse ca investiţia să fie finalizată. La Crihalma, podul de peste Olt creează probleme în fiecare an, dar nimeni nu s-a preocupat de construirea unuia nou. Monitorul de Făgăraş a stat de vorbă cu mai mulţi localnici afectaţi de inundaţiile de săptămîna trecută, dar şi cu autorităţi locale despre situaţia inundaţiilor din Ţara Făgăraşului. Redăm cîteva dintre părerile făgărăşenilor despre năvala apelor. (continuare doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 529 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

10.JPG

Cartea

Horoscop zilnic

FaceBook

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 758
Număr afişări conţinut : 4103753

Informatii utileZiare