Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Aceeaşi leafă Email
Marţi, 27 Februarie 2018 08:19

     Legislativul de la Victoria nu a aprobat proiectul de hotărîre cu privire majorarea salariului directorului Clubului Sportiv Chimia Victoria. Era vorba de aprobarea actului adiţional la Contractul de managment nr. 1744/RC35/31 ianuarie 2017, care se referea la art. 4, drepturile şi obligaţiile directorului. ,,Socotesc că nu este necesar să mărim salariul directorului pentru că în luna ianuarie a.c., toţi salariaţii din Primăria Victoria au beneficiat de o creştere salarială. Bugetul local a scăzut şi nu este cazul unei măriri. Munca prestată de director este evaluată corect. Propun ca salariul să rămînă la nivelul lunii ianuarie 2018" a spus consilierul local Costică Badea. În prezent directorul clubului Vasile Popa are un salariu de 2.326 lei la care se adaugă vechimea în muncă. Aşa cum arată adresele ce însoţesc proiectul de hotărîre, s-a solicitat pentru directorul Clubului Sportiv Chimia Victoria un salariu de 3.432 lei în care s-a inclus şi vechimea în muncă.

Comments
Comentariu nou Cautare
Sportivul  - DUTE Popa....duteeee   |27-02-2018 18:12:22
Nu iti e rusine dl.dir.sa ceri marire de salariu...Esti pensionar...mai castigi
niste bani de la primarie cu sprijinul dlui primar. Pacat pentru respectul
pentru cei trei baieti minunati ai dvs. care au facut cariere profesionale si
sportive deosebite...iar dvs.ati fost...expert in falimentari....vorba unui fost
consilier...Daca nu va convine ....renuntati...dati..va demisia...pot aparea
tineri care pot conduce clubul sportiv...Sau nu va mai ajug banii
pentru...whisky....
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Comunicat de presa

În ediţia tipărită

,,Pesta porcină este o făcătură a guvernantilor“

     Pesta porcină este un alt subiect adus în atenţia românilor în ultima perioadă pentru a le abate atenţia de la evoluţia evenimentelor reale. Peste tot în media se dezbate subiectul, iar în paralel se sacrifică porcii atît din ferme, cît şi din gospodăriile oamenilor. Oamenii se întreabă însă cît de reală este situaţia, dar înclină să creadă că totul este o făcătură pusă la cale de guvernanţi pentru a creşte importurile şi a distruge producţia autohtonă. Şi făgărăşenii sînt în asentimentul marii majorităţi a românilor şi susţin că această campanie de sacrificare a porcilor pe motiv de pestă porcină africană este o făcătură. Făgărăşenii amintesc de gripa aviară care a dus la sacrificarea tuturor păsărilor din ferme şi din gospodăriile oamenilor. Localnicii îşi mai amintesc că primele focare de gripă aviară au fost identificate în Ţara Făgăraşului, iar dezinsecţiile au fost realizate cu apă de ploaie.

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 552 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

1.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 764
Număr afişări conţinut : 4273093

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare