Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Poligon de antrenament la Făgăraş Email
Luni, 26 Februarie 2018 18:33

 

     În incinta Detaşamentului de Pompieri Făgăraş a fost amenajat un poligon de antrenament unde s-au realizat deja primele antrenamente. Este vorba despre două conbtainere în care se studiază fenomenele termice extreme, flashover şi backdraft. Obiectivul reprezintă finalizarea unui proiect mai vechi al ISU Braşov. Scopul poligonului este de a recunoaşte pe timpul intervenţiilor care este stadiul de dezvoltare al unui incendiu, iar în funcţie de acesta se stabileşte tactica de intervenţie ce trebuie adoptată, respectiv una defensivă sau una ofensivă. ,,Prin antrenamentele ce se vor desfăşura încercăm să anticipăm posibilitatea de dezvoltare a unui incendiu astfel încît pe timpul intervenţiilor la care participăm să fim capabili să ne protejăm de evoluţia rapidă şi surprinzătoare a focului. Cu sprijinul unor colegi din cadrul ISU Suceava, col. (r) Sorin Popovici şi plutonier major Bogdan Popovici au început primele antrenamente” a prezentat într-un comunicat de presă ISU Braşov.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Art Festin Făgăraș

În ediţia tipărită

,,Am ajuns să fim condusi de golani care aprobă legi doar în favoarea lor”

 

     Modificarea Codului Administrativ de către parlamentarii PSD-ALDE a mai creat un mod de a fi recompensaţi susţinătorii politicienilor. Pensii speciale pentru aleşii locali care să le completeze pensiile de vechime. Sînt bani care golesc bugetul ţării, aşa cum o fac şi alte categorii privilegiate de pensionari. Dacă un angajat a muncit zeci de ani în cîmpul muncii cotizînd lunar pentru a avea o pensie la bătrîneţe, acesta încasează pensie din care abia îşi duce zilele. În schimb un pensionar ,,special” este lovit cu pensie de mii de euro în condiţiile în care n-a cotizat niciun leu pentru pensie. Făgărăşenii spun că nu există echitate între pensionari, iar legile adoptate de parlamentari în ultima vreme sînt lipsite de bun simţ. Făgărăşenii mai spun că aleşii locali nu merită pensii speciale pentru că şi-au făcut doar datoria, iar în cele mai multe cazuri nici pe aceasta. Monitorul de Făgăraş a stat de vorbă cu cetăţenii în privinţa modificării Codului Administrativ de către parlamentarii Puterii, act normativ ce a fost votat deja în Senat. O parte din opiniile lor sînt prezentate în materialul următor. (continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 624 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

1.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 764
Număr afişări conţinut : 4207476

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare