Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Poligon de antrenament la Făgăraş Email
Luni, 26 Februarie 2018 18:33

 

     În incinta Detaşamentului de Pompieri Făgăraş a fost amenajat un poligon de antrenament unde s-au realizat deja primele antrenamente. Este vorba despre două conbtainere în care se studiază fenomenele termice extreme, flashover şi backdraft. Obiectivul reprezintă finalizarea unui proiect mai vechi al ISU Braşov. Scopul poligonului este de a recunoaşte pe timpul intervenţiilor care este stadiul de dezvoltare al unui incendiu, iar în funcţie de acesta se stabileşte tactica de intervenţie ce trebuie adoptată, respectiv una defensivă sau una ofensivă. ,,Prin antrenamentele ce se vor desfăşura încercăm să anticipăm posibilitatea de dezvoltare a unui incendiu astfel încît pe timpul intervenţiilor la care participăm să fim capabili să ne protejăm de evoluţia rapidă şi surprinzătoare a focului. Cu sprijinul unor colegi din cadrul ISU Suceava, col. (r) Sorin Popovici şi plutonier major Bogdan Popovici au început primele antrenamente” a prezentat într-un comunicat de presă ISU Braşov.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Comunicat de presa

În ediţia tipărită

,,Pesta porcină este o făcătură a guvernantilor“

     Pesta porcină este un alt subiect adus în atenţia românilor în ultima perioadă pentru a le abate atenţia de la evoluţia evenimentelor reale. Peste tot în media se dezbate subiectul, iar în paralel se sacrifică porcii atît din ferme, cît şi din gospodăriile oamenilor. Oamenii se întreabă însă cît de reală este situaţia, dar înclină să creadă că totul este o făcătură pusă la cale de guvernanţi pentru a creşte importurile şi a distruge producţia autohtonă. Şi făgărăşenii sînt în asentimentul marii majorităţi a românilor şi susţin că această campanie de sacrificare a porcilor pe motiv de pestă porcină africană este o făcătură. Făgărăşenii amintesc de gripa aviară care a dus la sacrificarea tuturor păsărilor din ferme şi din gospodăriile oamenilor. Localnicii îşi mai amintesc că primele focare de gripă aviară au fost identificate în Ţara Făgăraşului, iar dezinsecţiile au fost realizate cu apă de ploaie.

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 550 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

10.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 764
Număr afişări conţinut : 4273091

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare