Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Karaoke pentru cãtei Email
Luni, 26 Februarie 2018 18:31

     Asociaţia Comperio Medela din Fãgãras face eforturi pentru a construi un adãpost pentru toti cîinii comunitari din localitãtile Tãrii Fãgãrasului. De cîtiva ani buni încearcã sã identifice un teren pe care sã edifice constructia, dar mai toate promisiunile fãcute de alesii locali au rãmas doar pe hîrtie. Recent, medicul veterinar Denisa Gheorghincã, reprezentanta asociatiei, a gãsit un spatiu care respectã criteriile amenajãrii unui astfel de adãpost. ,,În urmã cu cîteva sãptãmîni am avut norocul sã gãsim disponibil spre vînzare locul perfect pe care urmeazã sã se construiascã spitalul animalelor orfane. Structura clãdirii gãsite de noi este foarte solidã, ceea ce înseamnã cã trebuie doar sã renovãm spaţiile. În momentul acesta încercãm sã strângem banii pentru achiziţionarea terenului şi a clãdirilor (35.000 Euro). Facem apel la ajutorul tuturor iubitorilor de animale care ne pot sustine” a explicat Denisa Gheorghincã. Asociatia a demarat un proiect mai altfel prin care sperã sã strîngã banii necesari cumpãrãrii si amenajãrii adãpostului. ,, Pentru cã sîntem tineri si ştim ce înseamnã distracţia, ne-am gândit sã organizãm seri de karaoke/petreceri în fiecare vineri şi sîmbãtã pentru a reuşi sã strângem suma de care avem nevoie pentru a ne atinge scopul. Prima searã de karaoke a avut loc vineri 16.02.2018 în Hurez, la nr. 55B. Donaţia minimã este de 10 lei, sumã care include o bãuturã la alegere” a mai spus medicul veterinar.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

,,Digurile ar fi oprit năvala apelor“

 

      Apele au făcut mari pagube în Ţara Făgăraşului săptămîna trecută. Ploile abundente şi topirea zăpezii au dus la o triplare a debitului apei Oltului. Iar lipsa digurilor a dus la revărsarea apei în toate zonele aflate în apropierea albiei Oltului. Cartierul Galaţi, Şona, Crihalma, Comăna, Mîndra, colonia de la şantierul Mîndra, Feldioara au fost localităţile şi zonele unde apa a făcut ravagii. Au rămas izolate două sate, Şona şi Crihalma. În zona Mîndra, şantierul pentru construirea digului a fost abandonat după 1989 şi nici nu sînt şanse ca investiţia să fie finalizată. La Crihalma, podul de peste Olt creează probleme în fiecare an, dar nimeni nu s-a preocupat de construirea unuia nou. Monitorul de Făgăraş a stat de vorbă cu mai mulţi localnici afectaţi de inundaţiile de săptămîna trecută, dar şi cu autorităţi locale despre situaţia inundaţiilor din Ţara Făgăraşului. Redăm cîteva dintre părerile făgărăşenilor despre năvala apelor. (continuare doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 526 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

10.JPG

Cartea

Horoscop zilnic

FaceBook

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 758
Număr afişări conţinut : 4103753

Informatii utileZiare