Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Karaoke pentru cãtei Email
Luni, 26 Februarie 2018 18:31

     Asociaţia Comperio Medela din Fãgãras face eforturi pentru a construi un adãpost pentru toti cîinii comunitari din localitãtile Tãrii Fãgãrasului. De cîtiva ani buni încearcã sã identifice un teren pe care sã edifice constructia, dar mai toate promisiunile fãcute de alesii locali au rãmas doar pe hîrtie. Recent, medicul veterinar Denisa Gheorghincã, reprezentanta asociatiei, a gãsit un spatiu care respectã criteriile amenajãrii unui astfel de adãpost. ,,În urmã cu cîteva sãptãmîni am avut norocul sã gãsim disponibil spre vînzare locul perfect pe care urmeazã sã se construiascã spitalul animalelor orfane. Structura clãdirii gãsite de noi este foarte solidã, ceea ce înseamnã cã trebuie doar sã renovãm spaţiile. În momentul acesta încercãm sã strângem banii pentru achiziţionarea terenului şi a clãdirilor (35.000 Euro). Facem apel la ajutorul tuturor iubitorilor de animale care ne pot sustine” a explicat Denisa Gheorghincã. Asociatia a demarat un proiect mai altfel prin care sperã sã strîngã banii necesari cumpãrãrii si amenajãrii adãpostului. ,, Pentru cã sîntem tineri si ştim ce înseamnã distracţia, ne-am gândit sã organizãm seri de karaoke/petreceri în fiecare vineri şi sîmbãtã pentru a reuşi sã strângem suma de care avem nevoie pentru a ne atinge scopul. Prima searã de karaoke a avut loc vineri 16.02.2018 în Hurez, la nr. 55B. Donaţia minimã este de 10 lei, sumã care include o bãuturã la alegere” a mai spus medicul veterinar.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Comunicat de presa

În ediţia tipărită

,,Pesta porcină este o făcătură a guvernantilor“

     Pesta porcină este un alt subiect adus în atenţia românilor în ultima perioadă pentru a le abate atenţia de la evoluţia evenimentelor reale. Peste tot în media se dezbate subiectul, iar în paralel se sacrifică porcii atît din ferme, cît şi din gospodăriile oamenilor. Oamenii se întreabă însă cît de reală este situaţia, dar înclină să creadă că totul este o făcătură pusă la cale de guvernanţi pentru a creşte importurile şi a distruge producţia autohtonă. Şi făgărăşenii sînt în asentimentul marii majorităţi a românilor şi susţin că această campanie de sacrificare a porcilor pe motiv de pestă porcină africană este o făcătură. Făgărăşenii amintesc de gripa aviară care a dus la sacrificarea tuturor păsărilor din ferme şi din gospodăriile oamenilor. Localnicii îşi mai amintesc că primele focare de gripă aviară au fost identificate în Ţara Făgăraşului, iar dezinsecţiile au fost realizate cu apă de ploaie.

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 554 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

8.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 764
Număr afişări conţinut : 4273094

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare