Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Karaoke pentru cãtei Email
Luni, 26 Februarie 2018 18:31

     Asociaţia Comperio Medela din Fãgãras face eforturi pentru a construi un adãpost pentru toti cîinii comunitari din localitãtile Tãrii Fãgãrasului. De cîtiva ani buni încearcã sã identifice un teren pe care sã edifice constructia, dar mai toate promisiunile fãcute de alesii locali au rãmas doar pe hîrtie. Recent, medicul veterinar Denisa Gheorghincã, reprezentanta asociatiei, a gãsit un spatiu care respectã criteriile amenajãrii unui astfel de adãpost. ,,În urmã cu cîteva sãptãmîni am avut norocul sã gãsim disponibil spre vînzare locul perfect pe care urmeazã sã se construiascã spitalul animalelor orfane. Structura clãdirii gãsite de noi este foarte solidã, ceea ce înseamnã cã trebuie doar sã renovãm spaţiile. În momentul acesta încercãm sã strângem banii pentru achiziţionarea terenului şi a clãdirilor (35.000 Euro). Facem apel la ajutorul tuturor iubitorilor de animale care ne pot sustine” a explicat Denisa Gheorghincã. Asociatia a demarat un proiect mai altfel prin care sperã sã strîngã banii necesari cumpãrãrii si amenajãrii adãpostului. ,, Pentru cã sîntem tineri si ştim ce înseamnã distracţia, ne-am gândit sã organizãm seri de karaoke/petreceri în fiecare vineri şi sîmbãtã pentru a reuşi sã strângem suma de care avem nevoie pentru a ne atinge scopul. Prima searã de karaoke a avut loc vineri 16.02.2018 în Hurez, la nr. 55B. Donaţia minimã este de 10 lei, sumã care include o bãuturã la alegere” a mai spus medicul veterinar.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Art Festin Făgăraș

În ediţia tipărită

,,Am ajuns să fim condusi de golani care aprobă legi doar în favoarea lor”

 

     Modificarea Codului Administrativ de către parlamentarii PSD-ALDE a mai creat un mod de a fi recompensaţi susţinătorii politicienilor. Pensii speciale pentru aleşii locali care să le completeze pensiile de vechime. Sînt bani care golesc bugetul ţării, aşa cum o fac şi alte categorii privilegiate de pensionari. Dacă un angajat a muncit zeci de ani în cîmpul muncii cotizînd lunar pentru a avea o pensie la bătrîneţe, acesta încasează pensie din care abia îşi duce zilele. În schimb un pensionar ,,special” este lovit cu pensie de mii de euro în condiţiile în care n-a cotizat niciun leu pentru pensie. Făgărăşenii spun că nu există echitate între pensionari, iar legile adoptate de parlamentari în ultima vreme sînt lipsite de bun simţ. Făgărăşenii mai spun că aleşii locali nu merită pensii speciale pentru că şi-au făcut doar datoria, iar în cele mai multe cazuri nici pe aceasta. Monitorul de Făgăraş a stat de vorbă cu cetăţenii în privinţa modificării Codului Administrativ de către parlamentarii Puterii, act normativ ce a fost votat deja în Senat. O parte din opiniile lor sînt prezentate în materialul următor. (continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 603 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

8.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 764
Număr afişări conţinut : 4207460

Horoscop zilnic

Informatii utile



Ziare