Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştirile locale Suspiciuni de fracturi
Suspiciuni de fracturi Email
Marţi, 13 Februarie 2018 08:07

     În perioada 4 - 7 februarie a.c., paramedicii făgărăşeni au monitorizat mai multe cazuri de suspiciuni fracturi. Primul caz a fost înregistrat duminică, 4 februarie a.c., în jurul orei 12.10, cînd S.A. de 78 ani din a căzut şi acuza dureri la urărul drept. Luni, 5 februerie a.c., paramedicii au fost solicitaţi pe strada Negoiu unde N.I. de 68 ani a căzut şi acuza dureri la membrul inferior stîng. În data de 7 februarie a.c., în jurul orei 19.00, C.A. de 27 de ani de pe strada Tăbăcari a căzut şi acuza dureri la membrul superior stîng. Toate victimele au fost monitorizate şi transportate la Spitalul Muncipal Făgăraş diagnosticate cu suspiciune fractură.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

Făgărăsenii nu vor participa la referendum

 

     Majoritatea făgărăşenilor nu găsesc rostul organizării referendumului din 6-7 octombrie 2018 şi spun că nici nu vor participa. Ei consideră că familia tradiţională este clară şi nu poate fi altfel decît formată prin căsătoria dintre un bărbat şi o femeie. Făgărăşenii spun că banii cheltuiţi pentru acest demers ar putea ajuta Sănătatea şi Educaţia care sînt uitate de guvernanţi. Mai pun organizarea referendumului şi pe seama unei manipulări grosolane de care abuzează guvernanţii pentru a-şi ascunde incompetenţa, lăcomia, faptele de corupţie şi modificarea acelor legi care să le ascundă dosarele penale. (continuare doar în ediţia tipărită).

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 1338 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

6.JPG

Cartea

Informatii utile

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 778
Număr afişări conţinut : 4310570

FaceBook

Horoscop zilnicZiare