Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştirile locale Contribuţii locale
Contribuţii locale Email
Luni, 12 Februarie 2018 18:56

     Societatea de furnizare a apei potabile, Apa Canal Sibiu, şi-a prezentat planul de investiţii pentru 2018 şi a cerut consiliilor locale să-l aprobe , dar totodată să plătească pentru anul în curs contribuţiile locale în cadrul ADI. În cazul Făgăraşului, planul de Investiţii propus de SC Apa Canal Sibiu are valoarea de 1.255.382,7 lei şi reprezintă lucrările de reabilitare la reţeaua de apă pe străzile Octavian Paler şi 13 Decembrie în valoare de 655.382,70 lei, şi obţinerea acordurilor, avizelor şi autorizaţiilor necesare pentru pregătirea proiectului de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată în perioada 2014-2020, costurile fiind de 600.000 de lei. Pentru comuna Beclean, planul de investiţii al SC Apa Canal Sibiu presupune înlocuirea conductelor de apă din satele Luţa, Hurez şi Beclean. ,,Am aprobat prin HCL cofinanţarea proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă 2014-2020. Contribuţia comunei Beclean este de 433,47 lei” a spus primarul Claudiu Motrescu. Contribuţia Municipiului Făgăraş pentru acest proiect regional de dezvoltare al SC Apa Canal Sibiu este în valoare de 10.000 lei.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Anunturi!

Compania PUROLITE oferă asigurări că activitatea sa nu poluează!

     Compania brașoveană PUROLITE a demarat în acest an o campanie de comunicare transparentă și de informare a locuitorilor din zona Victoria – Ucea – Făgăraș, privind activitatea sa, respectarea normelor legale referitoare la poluare și eforturile și investițiile privind creșterea calității aerului în zonă.
     Purolite se angajează să informeze populația atât în ceea ce privește sesizările primite de companie sau autorități, cât și în ceea ce privește investițiile și măsurile luate pentru a asigura un mediu curat și sănătos în zonele învecinate. 

În ediţia tipărită

,,Statul încurajează lenea”

 

     Mulţi cetăţeni din Ţara Făgăraşului sînt revoltaţi pe beneficiarii de ajutor social care sînt apţi de muncă, dar preferă să primească bani de la stat fără să facă nimic. Le aduc calificative de ,,puturoşi” ,,leneşi” şi le cer să meargă la muncă pentru a obţine banii din care să trăiască.

Citește mai departe...
 
O mînă întinsă bătrînilor săraci si neputinciosi

 

     Căminul de bătrîni ,,Castanul” este locul unde îşi găsesc adăpost şi persoanele singure, neputincioase şi cu venituri foarte mici. În ultimii doi ani, patru femei trecute de 65 de ani au ajuns la ,,Castanul” în urma solicitării asistenţilor sociali din primării sau a asistenţilor medicali din spitale.

Citește mai departe...
 

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 612 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

6.JPG

Cartea

Horoscop zilnic

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 762
Număr afişări conţinut : 4182719

Informatii utileZiare