Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştirile locale Contribuţii locale
Contribuţii locale Email
Luni, 12 Februarie 2018 18:56

     Societatea de furnizare a apei potabile, Apa Canal Sibiu, şi-a prezentat planul de investiţii pentru 2018 şi a cerut consiliilor locale să-l aprobe , dar totodată să plătească pentru anul în curs contribuţiile locale în cadrul ADI. În cazul Făgăraşului, planul de Investiţii propus de SC Apa Canal Sibiu are valoarea de 1.255.382,7 lei şi reprezintă lucrările de reabilitare la reţeaua de apă pe străzile Octavian Paler şi 13 Decembrie în valoare de 655.382,70 lei, şi obţinerea acordurilor, avizelor şi autorizaţiilor necesare pentru pregătirea proiectului de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată în perioada 2014-2020, costurile fiind de 600.000 de lei. Pentru comuna Beclean, planul de investiţii al SC Apa Canal Sibiu presupune înlocuirea conductelor de apă din satele Luţa, Hurez şi Beclean. ,,Am aprobat prin HCL cofinanţarea proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă 2014-2020. Contribuţia comunei Beclean este de 433,47 lei” a spus primarul Claudiu Motrescu. Contribuţia Municipiului Făgăraş pentru acest proiect regional de dezvoltare al SC Apa Canal Sibiu este în valoare de 10.000 lei.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Comunicat de presa

În ediţia tipărită

,,Pesta porcină este o făcătură a guvernantilor“

     Pesta porcină este un alt subiect adus în atenţia românilor în ultima perioadă pentru a le abate atenţia de la evoluţia evenimentelor reale. Peste tot în media se dezbate subiectul, iar în paralel se sacrifică porcii atît din ferme, cît şi din gospodăriile oamenilor. Oamenii se întreabă însă cît de reală este situaţia, dar înclină să creadă că totul este o făcătură pusă la cale de guvernanţi pentru a creşte importurile şi a distruge producţia autohtonă. Şi făgărăşenii sînt în asentimentul marii majorităţi a românilor şi susţin că această campanie de sacrificare a porcilor pe motiv de pestă porcină africană este o făcătură. Făgărăşenii amintesc de gripa aviară care a dus la sacrificarea tuturor păsărilor din ferme şi din gospodăriile oamenilor. Localnicii îşi mai amintesc că primele focare de gripă aviară au fost identificate în Ţara Făgăraşului, iar dezinsecţiile au fost realizate cu apă de ploaie.

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 692 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

3.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 764
Număr afişări conţinut : 4274546

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare