Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştirile locale Contribuţii locale
Contribuţii locale Email
Luni, 12 Februarie 2018 18:56

     Societatea de furnizare a apei potabile, Apa Canal Sibiu, şi-a prezentat planul de investiţii pentru 2018 şi a cerut consiliilor locale să-l aprobe , dar totodată să plătească pentru anul în curs contribuţiile locale în cadrul ADI. În cazul Făgăraşului, planul de Investiţii propus de SC Apa Canal Sibiu are valoarea de 1.255.382,7 lei şi reprezintă lucrările de reabilitare la reţeaua de apă pe străzile Octavian Paler şi 13 Decembrie în valoare de 655.382,70 lei, şi obţinerea acordurilor, avizelor şi autorizaţiilor necesare pentru pregătirea proiectului de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată în perioada 2014-2020, costurile fiind de 600.000 de lei. Pentru comuna Beclean, planul de investiţii al SC Apa Canal Sibiu presupune înlocuirea conductelor de apă din satele Luţa, Hurez şi Beclean. ,,Am aprobat prin HCL cofinanţarea proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă 2014-2020. Contribuţia comunei Beclean este de 433,47 lei” a spus primarul Claudiu Motrescu. Contribuţia Municipiului Făgăraş pentru acest proiect regional de dezvoltare al SC Apa Canal Sibiu este în valoare de 10.000 lei.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Anunturi!

Primaria Victoria angajeza

 

     Primǎria Victoria, Jud. Braşov organizeazǎ concurs de recrutare pentru ocuparea următoarelor funcţiii publice de execuție vacante:


• Consilier I principal in cadrul Compartimentului Urbanism , Amenjarea Teritoriului și investiții – Birou Tehnic
• Consilier I debutant in cadrul Compartimentului Control Comercial- Biroul Impozite și taxe Locale
• Inspector I debutant in cadrul Compartimentului Executare Silită - Biroul Impozite și Taxe Locale

 

Detalii AICI 

 
ANUNT PUBLIC (click)

     UAT ORASUL VICTORIA, titular al proiectului “EXECUTIE RETEA APA CARTIER LOCUINTE STR. AVRAM IANCU, STR. BADEA CARTAN, STR. OCTAVIAN PALER SI STR. GRIGORE MOISIL” anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de continuare a procedurii privind emiterea aprobarii de dezvoltare a proiectului,

În ediţia tipărită

Vocile Făgăraşului: ,,DNA trebuie să ajungă în Ţara Făgăraşului unde se fură pe rupte”

     ,,DNA îşi face treaba sau trebuie desfiinţat? A fost întrebarea la care făgărăşenii au răspuns reporterilor ziarului ,,Monitorul de Făgăraş”. Scandalul care a ţinut capul de afiş în mass media a fost DNA şi revocarea Codruţei Kovesi de la conducerea instituţiei. Cetăţenii şi-au format o opinie despre acest scandal în funcţie de canalul de televiziune pe care-l folosesc. Cei care pierd ore în şir pe Antena 3, TVR şi RTV acuză DNA, iar cei care urmăresc canalele Realitatea, Digi 24 sau B1 acuză politicienii alianţei PSD-ALDE. (continuare doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 700 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

9.JPG

Cartea

Horoscop zilnic

FaceBook

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 749
Număr afişări conţinut : 4040589

Informatii utileZiare