Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştirile locale CS Chimia Victoria miloasă cu bugetul local
CS Chimia Victoria miloasă cu bugetul local Email
Luni, 12 Februarie 2018 18:39

 

Conducerea clubului a returnat finanţatorului aproape 10.000 lei 80 de sportivi sînt legitimaţi la CS Chimia Victoria, jumătate dintre ei fiind fotbalişti Secţiile de şah, karate şi orientare s-au evidenţiat la nivel naţional Obiectivul echipei de fotbal: clasarea în primele patru locuri

     Clubul Sportiv Chimia Victoria este subordonat Primăriei care este singurul finanţator. În cadrul clubului activează 80 de sportivi la cele patru secţii oficiale: fotbal, karate, orientare şi şah.

 Cei mai mulţi sportivi legitimaţi sînt fotbaliştii, 40 persoane, mai activează 16 şahişti, 11 karatişti şi 13 sportivi la orientare turistică. În anul care s-a încheiat, clubul a avut la dispoziţie un buget în valoare de 271.100 lei pentru toate secţiile afiliate. Numai că bugetul s-a dovedit a fi mare faţă de nevoile clubul şi drept urmare conducerea s-a văzut nevoită să restituie finanţatorului, la finalul lui 2017, suma de 9.346 lei. ,,Activitatea sportivă desfăşurată în anul 2017 a fost bună la toate secţiile sportive” se declară mulţumit preşedintele clubului, Vasile Popa. CS Chimia are 5 angajaţi, dar numai directorul şi muncitorul de la baza sportivă sînt încadraţi la program de 8 ore/ zi, ceilalţi avînd contracte cu 2 ore/zi (contabila şi antrenorul) sau cu 4 ore pe zi, femeia de serviciu.

Dare de seamă
 

     ,,Bugetul din 2017 a fost de 271.100 lei din care am cheltuit 261.754 lei, iar restul de 9.346 lei au fost restituiţi la bugetul local. Pentru cheltuielile generale de funcţionare, salarii, bunuri şi servicii s-a cheltuit suma de 103.589 lei. La secţia fotbal s-a cheltuit 123.794 lei, la orientare 15.096 lei, la karate 13.152 lei şi la şah 6.123 lei" a spus preşedintele CS Chimia, Vasile Popa.

Rezultatele vorbesc
 

     La sfîrşitul turului 2017 – 2018, CS Chimia din Victoria a ocupat locul IV din cele 16 echipe, o poziţie care nu a mai fost înregistrată din 2013. ,,Am avut o evoluţie foarte bună şi în competiţia Cupa României din judeţ, unde trei ani consecutivi am jucat în finală. Două finale le-am pierdut, în 2015 şi 2017, iar în 2016 am cîştigat. Ne bucurăm că la meciuri avem mulţi spectatori atunci cînd avem rezultate bune, cînd nu avem rezultate nu se înghesuie lumea pe stadion. 40 de fotbalişti sînt legitimaţi la CS Chimia din care 19 seniori şi 21 juniori. Cei mai mulţi sînt din Victoria, cam 85%, elevi, studenţi, dar avem şi muncitori. Fotbaliştii beneficiază de echipamente sportive pentru antrenamente, dar şi pentru jocurile oficiale. Pentru fiecare victorie, titularii primesc 105 lei, iar după fiecare meci primesc o masă" a mai spus preşedintele clubului CS Chimia,Vasile Popa.
Lotul de seniori din campionat este format din: portari: Marian Vasile Silea şi Vlad Ionuţ Morar, jucători: Mihai Arganişciuc, Dănuţ şi Marius Bădănoi, Ciprian Colarez, Florin Cristian, Mihai Croitoru, Cristian Cucu, Alexandru David, Sebastian Florea, Nicolae Joian, Bogdan Ilie, Cosmin Mureşan,Valentin Onciu, Ioan Tobiaş, Ioan Zămăcău şi Emanuel Stoica.

Antrenorul Florin Nichifor: ,,Ţelul nostru este să ne clasăm în primele patru locuri”
 

     ,,Sîntem în vacanţă, dar ne-am întîlnit la sfîrşitul săptămînii în sala de sport de pe strada Primăverii unde am făcut antrenament. În prima decadă a lunii februarie a.c., vom începe antrenamentele la baza sportivă şi vom avea meciuri amicale. Facem trei antrenamente săptămînal plus un meci amical. La sfîrşitul anului trecut s-a întocmit un clasament cu cei mai buni fotbalişti din judeţul Braşov, iar noi am avut patru nominalizări. Este vorba despre Alexandru David cu 15 goluri în turul de campionat, urmat de Ciprian Colarez, Florin Cristian şi Valentin Onciu. Am avut un parcurs remarcabil în turul campionatului şi sperăm ca şi în retur rezultatele să fie la fel de bune. În perioada următoare o să promovez trei juniori pentru a fi cooptaţi la echipa de seniori. Adrian Vaida, Sebastian Simion, Cristian Budac, aceşti fotbalişti s-au remarcat în ultima perioadă. Vrem să cooptăm 2 - 3 jucători cu experienţă din Ţara Făgăraşului să ne ajute la îndeplinirea obiectivelor. Ţelul nostru este să ne clasăm în primele patru locuri. Sînt mulţumit de evoluţia jucătorilor din turul campionatului, mai avem de lucrat la disciplină pentru a evita cartonaşele şi suspendările ulterioare" a spus antrenorul echipei, Florin Nichifor. Campionatul începe în 17 martie 2018, iar primul meci va fi în deplasare la Rupea, iar a doua etapă se joacă la Victoria cu ASSR Braşov.

Secţia de şah la al 4-lea an de activitate
 

     Şi secţia de şah din Victoria s-a remarcat în 2017. La Victoria a fost organizat campionat naţional de divizia B. În perioada 1 - 8 octombrie 2017, şase cluburi de şah din ţară au fost prezente la campionatul naţional de şah de la Victoria. 34 de sportivi s-au înscris în competiţie de la Clubul Sportiv Municipal Cluj Napoca, Viitorul Cluj, CSS Braşov, Zărneşti şi Victoria. ,,Au fost sportivi de la cluburi cu tradiţie care au lăudat organizarea acestui campionat. Antrenorul Ioan Bîrsan a început demersurile şi a particitat la licitaţia organizată pentru stabilirea locaţiei campionatului. A fost un eveniment reuşit şi prin intermediul ziarului vrem să le mulţumim sponsorilor: Neagoie Floropolimer, Restaurantul Central, Casa de Cultură şi nu în ultimul rînd Primăriei Victoria" a spus Vasile Popa. Secţia de şah s-a înfiinţat la Victoria din 2014 şi s-a afiliat la CS Chimia. 16 sportivi fac antrenamente de două ori pe săptămînă la Casa de Cultură.

Cele mai bune rezultate, la karate şi orientare
 

     Rezultate sportive foarte bune au înregistrat şi antrenorii de la secţiile de karate şi orientare turistică. Aceste echipe au obţinut, în anul 2017, zeci de medalii, cupe şi diplome. La karate sînt legitimaţi 11 sportivi la CS Chimia, unii dintre ei sînt campioni naţionali. Secţia este coordonată de Cristi Iosipescu în calitate de preşedinte. Şi la secţia de orientare sînt legitimaţi 13 sportivi care sînt antrenaţi de profesorul Gheorghe Urdea. Este de notorietate că sportivii de la orientare din Victoria obţin la fiecare competiţie locuri fruntaşe, unii dintre ei fiind campioni naţionali. (Carla TATU)

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Anunturi!

Primaria Victoria angajeza

 

     Primǎria Victoria, Jud. Braşov organizeazǎ concurs de recrutare pentru ocuparea următoarelor funcţiii publice de execuție vacante:


• Consilier I principal in cadrul Compartimentului Urbanism , Amenjarea Teritoriului și investiții – Birou Tehnic
• Consilier I debutant in cadrul Compartimentului Control Comercial- Biroul Impozite și taxe Locale
• Inspector I debutant in cadrul Compartimentului Executare Silită - Biroul Impozite și Taxe Locale

 

Detalii AICI 

 
ANUNT PUBLIC (click)

     UAT ORASUL VICTORIA, titular al proiectului “EXECUTIE RETEA APA CARTIER LOCUINTE STR. AVRAM IANCU, STR. BADEA CARTAN, STR. OCTAVIAN PALER SI STR. GRIGORE MOISIL” anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de continuare a procedurii privind emiterea aprobarii de dezvoltare a proiectului,

În ediţia tipărită

Vocile Făgăraşului: ,,DNA trebuie să ajungă în Ţara Făgăraşului unde se fură pe rupte”

     ,,DNA îşi face treaba sau trebuie desfiinţat? A fost întrebarea la care făgărăşenii au răspuns reporterilor ziarului ,,Monitorul de Făgăraş”. Scandalul care a ţinut capul de afiş în mass media a fost DNA şi revocarea Codruţei Kovesi de la conducerea instituţiei. Cetăţenii şi-au format o opinie despre acest scandal în funcţie de canalul de televiziune pe care-l folosesc. Cei care pierd ore în şir pe Antena 3, TVR şi RTV acuză DNA, iar cei care urmăresc canalele Realitatea, Digi 24 sau B1 acuză politicienii alianţei PSD-ALDE. (continuare doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 620 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

2.JPG

Cartea

Horoscop zilnic

FaceBook

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 749
Număr afişări conţinut : 4040532

Informatii utileZiare