Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştiri din sport Cupa ,,Ruse“ la Karate
Cupa ,,Ruse“ la Karate Email
Luni, 12 Februarie 2018 17:10

 

     Sîmbătă, 10.02 a.c., s-a desfăşurat la Ruse, în Slovenia, ,,Traditional International S.K.I.F Torunament Ruse“. La acest eveniment au participat 300 de sportivi din 6 ţări: Slovenia, Serbia, Portugalia, Ucraina, Ungaria şi România. Lotul României a fost alcătuit din 37 de sportivi din cadrul celor două cluburi făgărăşene de Karate: C.S.M. Făgăraş şi C.S.S. Făgăraş. Sportivii făgărăşeni au fost coordonaţi de către antrenorii Ioan Rîmbeţ, antrenor de lot şi Sensei Gheorghe Țeţu din partea C.S.M. Făgăraş şi Luca Bora Anne-Marie, antrenor în cadrul C.S.S. Făgăraş pentru secţia karate. Sportivii făgărăşeni au avut o prestanţă de excepţie, reuşind să obţină 22 de medalii la probele de kata şi kumite individual şi pe echipe. Clasamentul pe ţări a fost următorul: România locul I, urmată de Portugalia şi Ucraina. Sportivii făgărăşeni au avut un palmares impresionant: 7 medalii de aur , 8 medalii de argint şi 7 medalii de bronz. Pe cea mai înaltă treaptă a podiumului au urcat următorii sportivi: Velicea Eliza, Czika Marcus, Olaru Ciprian şi Rîmbeţ Ioan (kata individual); Marian Maria şi Streza Alexandra (kumite individual); echipa formată din Cotârlan Elena, Galici Anna şi Marian Maria (kumite echipe feminin). Medalii de argint au obţinut următorii sportivi: Tănăsescu Alexia, Marian Maria, Giurgiu Radu Eugen, Slabu Mario, Aldeş Claudiu şi echipa de kata masculin formată din sportivii Aldeş Claudiu, Marian Vlad şi Toderel Alessio. S-a remarcat şi echipa de kumite masculin formată din sportivii Aldeş Claudiu, Olaru Ciprian, Pandrea Cătălin şi Ciuban Paul. Echipa de kumite feminin formată din sportivele Streza Alexandra, Manea Amina şi Marian. Medaliile de bronz au fost obţinute de următorii sportivi: Răzvan Marin, Marin Alex, Marian Vlad, Clement Alexandru, Marian Casiana, Manea Amina, precum şi echipa de kata feminin formată din Bărdaş Alexia,Botoran Ștefania şi Scarlat Carla. ,,Această competiţie a fost un bun test pentru sportivii care vor participa la programul competiţional intern şi internaţional al anului 2018“ a declarat Ioan Rîmbeţ, antrenorul lotului. Aceasta a fost cea de-a 41-a ediţie organizată de S.K.I.F. ,,Sînt foarte mulţumit de prestaţia sportivilor noştri ţinînd cont de faptul că a fost un turneu puternic la care au participat sportivi foarte valoroşi şi le doresc în continuare să abordeze performanţa sportivă cu aceeaşi seriozitate“ a spus antrenorul Gheorghe Țeţu. (Ștefan BOTORAN)

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Anunturi!

Compania PUROLITE oferă asigurări că activitatea sa nu poluează!

     Compania brașoveană PUROLITE a demarat în acest an o campanie de comunicare transparentă și de informare a locuitorilor din zona Victoria – Ucea – Făgăraș, privind activitatea sa, respectarea normelor legale referitoare la poluare și eforturile și investițiile privind creșterea calității aerului în zonă.
     Purolite se angajează să informeze populația atât în ceea ce privește sesizările primite de companie sau autorități, cât și în ceea ce privește investițiile și măsurile luate pentru a asigura un mediu curat și sănătos în zonele învecinate. 

În ediţia tipărită

,,Statul încurajează lenea”

 

     Mulţi cetăţeni din Ţara Făgăraşului sînt revoltaţi pe beneficiarii de ajutor social care sînt apţi de muncă, dar preferă să primească bani de la stat fără să facă nimic. Le aduc calificative de ,,puturoşi” ,,leneşi” şi le cer să meargă la muncă pentru a obţine banii din care să trăiască.

Citește mai departe...
 
O mînă întinsă bătrînilor săraci si neputinciosi

 

     Căminul de bătrîni ,,Castanul” este locul unde îşi găsesc adăpost şi persoanele singure, neputincioase şi cu venituri foarte mici. În ultimii doi ani, patru femei trecute de 65 de ani au ajuns la ,,Castanul” în urma solicitării asistenţilor sociali din primării sau a asistenţilor medicali din spitale.

Citește mai departe...
 

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 609 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

6.JPG

Cartea

Horoscop zilnic

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 762
Număr afişări conţinut : 4182717

Informatii utileZiare