Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştiri din sport Handbal, Liga Naţională
Handbal, Liga Naţională Email
Luni, 12 Februarie 2018 17:02

     Duminică, 11 februarie, a avut loc o nouă etapă a Ligii Naţionale de handbal masculin. CSM Făgăraş a evoluat în deplasare pe terenul formaţiei Steaua Bucureşti. S-au întîlnit două formaţii cu obiective diferite. ,,Roş-albaştri“ ,,ţintesc“ titlul, în timp ce formaţia făgărăşeană speră să se salveze de la retrogradare. După retragerea formaţiei din Odorhei şansele de-a evolua şi anul următor în prima Ligă pentru CSM Făgăraş au crescut. Handbaliştii făgărăşeni mai trebuie să evite un singur loc, retrogradabil direct. Meciul cu Steaua s-a jucat de la ora 11.00 şi a fost transmis la TV. La finalul unui joc dominat de formaţia gazdă, steliştii s-au impus fără emoţii la nouă goluri diferenţă, 32-23, după ce la pauză scorul era 18-7 pentru gazde. În prima repriză handbaliştii făgărăşeni nu s-au regăsit. Au făcut, probabil, cea mai slabă repriză din acest an, reuşind să înscrie doar şapte goluri. În repriza secundă, Steaua a mai ,,redus motoarele“, iar CSM Făgăraş a pierdut la nouă goluri diferenţă. Şi în acest joc, CSM-ul a ratat nepermis de mult pentru acest nivel ceea ce le-a uşurat munca handbaliştilor din Bucureşti. Pentru CSM Făgăraş urmează o nouă partidă extrem de dificilă, tot în deplasare, la Baia Mare. Ambele formaţii se luptă pentru acelaşi obiectiv. Meciul va avea loc joi, 15 februarie, cu începere de la ora 18.00. CSM Făgăraş a început partida cu Steaua în următoarea formaţie: Fuică, Bejenariu, Vaidasigan, Mateoniu, Acatrinei, Constantinescu, Dedu. Pe parcursul jocului au mai mai evoluat: Ivanov, Bahan, Filip, Huta. Principalii marcatori pentru CSM Făgărăaş în acest joc au fost: Bejenariu-7 goluri; Constantinescu-4 goluri, Vaidasigan-3 reuşite. (B.D.)

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Anunt mediu Salco Serv

 

     SC SALCO SERV SA Fagaras, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de revizuire a autorizatiei de mediu pentru activitatea de colectare ,transport si depozitare a deseurilor, inclusiv a deseurilor toxice periculoase din deseurile menajere, cu exceptia celor cu regim special,desfasurata in comuna Sinca cu satele apartinatoare:Sinca, Valcea, Ohaba,Persani,Sercaita, Bucium; pentru deschiderea unui centru de colectare deseuri nepericuloase (hartie si carton, PET, sticla, metal si ambalaje din lemn); pentru activitatea de colectare deseuri periculoase (DEEE-uri) si pentru activitatea de demontarea si dezasamblarea masinilor si echipamentelor scoase din uz pentru recuperarea materialelor;pentru amplasare statie mobila de carburanti(motorina),activitati desfasurate in incinta societatii SC SALCO SERV SA.
     Observatiile publicului se primesc zilnic in scris la sediul APM Brasov, str. Politehnicii nr.3, pe toata perioada derularii procedurii.

BUSINESS CHALLENGE - FOR ENTREPRENEURS ONLY?

În ediţia tipărită

Tinerii făgărăseni nu cunosc însemnele nationale

 

     Însemnele sau simbolurile naţionale, aşa cum arată art. 12 din Constituţia României sînt:
Drapelul României este tricolor; culorile sunt aşezate vertical, în ordinea următoare începând de la lance: albastru, galben, roşu.
Ziua naţională a României este 1 Decembrie.
Imnul naţional al României este ,,Deşteaptă-te române”.
Stema ţării şi sigiliul statului sînt stabilite prin legi organice
     Pentru tinerii făgărăşeni, însemnele naţionale reprezintă o întrebare grea la care prea puţini au putut răspunde. În schimb făgărăşenii trecuţi de prima tinereţe sau persoanele vîrstnice se mîndresc cu simbolurile naţionale şi le cunosc semnificaţia.

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 726 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

7.JPG

Cartea

Informatii utile

FaceBook

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 775
Număr afişări conţinut : 4316576

Horoscop zilnicZiare