Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştiri din sport Handbal, Liga Naţională
Handbal, Liga Naţională Email
Luni, 12 Februarie 2018 17:02

     Duminică, 11 februarie, a avut loc o nouă etapă a Ligii Naţionale de handbal masculin. CSM Făgăraş a evoluat în deplasare pe terenul formaţiei Steaua Bucureşti. S-au întîlnit două formaţii cu obiective diferite. ,,Roş-albaştri“ ,,ţintesc“ titlul, în timp ce formaţia făgărăşeană speră să se salveze de la retrogradare. După retragerea formaţiei din Odorhei şansele de-a evolua şi anul următor în prima Ligă pentru CSM Făgăraş au crescut. Handbaliştii făgărăşeni mai trebuie să evite un singur loc, retrogradabil direct. Meciul cu Steaua s-a jucat de la ora 11.00 şi a fost transmis la TV. La finalul unui joc dominat de formaţia gazdă, steliştii s-au impus fără emoţii la nouă goluri diferenţă, 32-23, după ce la pauză scorul era 18-7 pentru gazde. În prima repriză handbaliştii făgărăşeni nu s-au regăsit. Au făcut, probabil, cea mai slabă repriză din acest an, reuşind să înscrie doar şapte goluri. În repriza secundă, Steaua a mai ,,redus motoarele“, iar CSM Făgăraş a pierdut la nouă goluri diferenţă. Şi în acest joc, CSM-ul a ratat nepermis de mult pentru acest nivel ceea ce le-a uşurat munca handbaliştilor din Bucureşti. Pentru CSM Făgăraş urmează o nouă partidă extrem de dificilă, tot în deplasare, la Baia Mare. Ambele formaţii se luptă pentru acelaşi obiectiv. Meciul va avea loc joi, 15 februarie, cu începere de la ora 18.00. CSM Făgăraş a început partida cu Steaua în următoarea formaţie: Fuică, Bejenariu, Vaidasigan, Mateoniu, Acatrinei, Constantinescu, Dedu. Pe parcursul jocului au mai mai evoluat: Ivanov, Bahan, Filip, Huta. Principalii marcatori pentru CSM Făgărăaş în acest joc au fost: Bejenariu-7 goluri; Constantinescu-4 goluri, Vaidasigan-3 reuşite. (B.D.)

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Art Festin Făgăraș

În ediţia tipărită

,,Am ajuns să fim condusi de golani care aprobă legi doar în favoarea lor”

 

     Modificarea Codului Administrativ de către parlamentarii PSD-ALDE a mai creat un mod de a fi recompensaţi susţinătorii politicienilor. Pensii speciale pentru aleşii locali care să le completeze pensiile de vechime. Sînt bani care golesc bugetul ţării, aşa cum o fac şi alte categorii privilegiate de pensionari. Dacă un angajat a muncit zeci de ani în cîmpul muncii cotizînd lunar pentru a avea o pensie la bătrîneţe, acesta încasează pensie din care abia îşi duce zilele. În schimb un pensionar ,,special” este lovit cu pensie de mii de euro în condiţiile în care n-a cotizat niciun leu pentru pensie. Făgărăşenii spun că nu există echitate între pensionari, iar legile adoptate de parlamentari în ultima vreme sînt lipsite de bun simţ. Făgărăşenii mai spun că aleşii locali nu merită pensii speciale pentru că şi-au făcut doar datoria, iar în cele mai multe cazuri nici pe aceasta. Monitorul de Făgăraş a stat de vorbă cu cetăţenii în privinţa modificării Codului Administrativ de către parlamentarii Puterii, act normativ ce a fost votat deja în Senat. O parte din opiniile lor sînt prezentate în materialul următor. (continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 675 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

4.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 764
Număr afişări conţinut : 4209150

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare