Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Editoriale Umilinţele la Serviciul Înmatriculări Auto continuă
Umilinţele la Serviciul Înmatriculări Auto continuă Email
Marţi, 06 Februarie 2018 09:05

      Făgărăşenii care au nevoie să-şi înmatriculeze o maşină sau să depună dosarul pentru permis auto trebuie să bată drumul pînă la Braşov, iar aici suportă umilinţe de neimaginat. De luni bune cozile de la uşa Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculări vehicule din Braşov sînt interminabile, iar dacă vrei să-ţi rezolvi problemele eşti nevoit să ajungi în faţa sediului cu noaptea în cap, dar nici atunci nu poţi fi sigur că vei fi primit de poliţistul de serviciu. Prefectul judeţului Braşov, Marian Rasaliu, n-a reuşit să rezolve problemele de funcţionare ale Serviciului deşi în repetate rînduri declara că situaţia s-ar fi remediat. Cozile interminabile şi timpii foarte lungi de aşteptare de la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculări vehicule au ajuns şi pe masa ministrului Afacerilor Interne care vrea să-şi trimită Corpul de control să verifice situaţia creată. Serviciul se confruntă cu o criză de personal şi în ciuda faptului că aici au fost detaşaţi şi trei angajaţi ai Inspetoratului Judeţean de Poliţie, aglomeraţia şi timpii mari de aşteptare încă persistă.

 Nu a fost de mare folos nici sistemul de emitere a bonurilor de ordine, avînd în vedere că au fost depistaţi ,,bişniţari“ de bonuri de ordine. E vorba de indivizi care vin cu noaptea în cap şi se alimentează cu mai multe bonuri pe care le vînd apoi celor interesaţi şi dispuşi să plătească. Se pare că angajaţii serviciului nu ar fi străini de aceast trafic. Mai multe sesizări ale cetăţenilor au fost depuse la Prefectură, dar şi la Minister. Cetăţeni au reclamat şi „traficul“ cu bonurile de ordine de care angajaţii nu sînt străini. Prefectul Marian Rasaliu spune că în baza acestor sesizări, şi-a dorit un audit la acest Serviciu. Iar auditul a venit, sub forma unei vizite a corpului de control al ministrului Afacerilor Interne, care verifică activitatea de la Serviciul de Permise şi Înmatriculări. În noiembrie 2017, şeful Serviciului, comisarul-şef Oriana Albert, vorbea despre o schemă de personal cu 25 de angajaţi, pe care lucreză însă doar 15 persoane, în condiţiile în care volumul de lucru a crescut cu 50% faţă de anul precedent. La începutul acestui an au fost bugetate 5 posturi la acest serviciu, aşa cum a declarat ministrului-secretar de stat Dan Mihai Chirică, prezent săptămîna trecută la Braşov pentru a asista la prezentarea raportului de activitatea al prefectului Marian Rasaliu. Pe lîngă cele cinci posturi scoase la concurs pentru Serviciul de Permise de Conducere şi Înmatriculări Vehicule, a fost deblocat şi un post la Serviciul de paşapoarte, acolo unde situaţia este similară. Tot la acest început de an va fi scos la concurs şi un post în aparatul propriu al prefectului.

Comments
Comentariu nou Cautare
Dorin   |07-02-2018 11:54:14
Timpul de asteptare pentru programarea la traseu e de 5-6 luni iar cand dai
examenul vin niste suparati pe viata care pica 80-90% din elevi de parca cele 30
ore de scoala ar trebui sa scoata un Schumacher din fiecare.Daca inainte
procentul de promovabilitate la un examen era de aproximativ 50% acum a ajuns la
aproximativ 10%.Apoi te duci sa te programezi,cei din Bv se poarta de parca ar
fi patroni acolo ,nu angajati, si daca ai noroc mai prinzi un examen pana se
incheie anul de la terminarea scolii.Oricum nu se rezolva nimic,e la fel si la
Pasapoarte vara,cozi interminabile si multa gargara ca o sa se rezolve.
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

,,Pesta porcină este o făcătură a guvernantilor“

     Pesta porcină este un alt subiect adus în atenţia românilor în ultima perioadă pentru a le abate atenţia de la evoluţia evenimentelor reale. Peste tot în media se dezbate subiectul, iar în paralel se sacrifică porcii atît din ferme, cît şi din gospodăriile oamenilor. Oamenii se întreabă însă cît de reală este situaţia, dar înclină să creadă că totul este o făcătură pusă la cale de guvernanţi pentru a creşte importurile şi a distruge producţia autohtonă. Şi făgărăşenii sînt în asentimentul marii majorităţi a românilor şi susţin că această campanie de sacrificare a porcilor pe motiv de pestă porcină africană este o făcătură. Făgărăşenii amintesc de gripa aviară care a dus la sacrificarea tuturor păsărilor din ferme şi din gospodăriile oamenilor. Localnicii îşi mai amintesc că primele focare de gripă aviară au fost identificate în Ţara Făgăraşului, iar dezinsecţiile au fost realizate cu apă de ploaie.

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 598 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

9.JPG

Cartea

FaceBook

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 763
Număr afişări conţinut : 4276822

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare