Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Rețete by Florin Baki File de cod cu legume la gratar
File de cod cu legume la gratar Email
Marţi, 06 Februarie 2018 00:08

 

Ingrediente: 4 file-uti cod, tarhon proaspăt, ulei de măsline, 3 căpăţaîni de usturoi, 1 legătură pătrunjel verde, 4 roşii, 2 vinete, 4 buc. sparanghel, 2 dovlecei, 4 ciuperci
Mod de preparare: Se amestecă tarhonul tăiat mărunt cu 2 linguri ulei de măsline, se ung fileurile de peşte şi se lasă deoparte 1/2 ore. În folie de aliminiu se învelesc cîte 2 căţei de usturoi stropiţi cu ulei de măsline şi se pun pe grătar 20 de minute, întrocîndu-le pe toate părţile. Legumele se porţionează în bucăţi mari: roşiile, vinetele şi dovleceii în cîte 2 buc., iar sparanghelul şi ciupercile în 1 buc. Se4 amestecă pătrunjelul tocat mărunt cu 2 linguri de ulei de măsline şi se ung legumele, se pun pe grătar şi se lasă 10-15 min întrocîndu-le pe toate feţele. Peştele se ia se unge cu ulei de măslşine şi se pune pe grătar 15 min. Pe un platou se aşează la mijloc peştele, iar în jurul său cîte o bucată de legumă de pe grătar şi un căţel de usturoi desfăcut din folia de aliminiu.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Comunicat de presa

În ediţia tipărită

,,Pesta porcină este o făcătură a guvernantilor“

     Pesta porcină este un alt subiect adus în atenţia românilor în ultima perioadă pentru a le abate atenţia de la evoluţia evenimentelor reale. Peste tot în media se dezbate subiectul, iar în paralel se sacrifică porcii atît din ferme, cît şi din gospodăriile oamenilor. Oamenii se întreabă însă cît de reală este situaţia, dar înclină să creadă că totul este o făcătură pusă la cale de guvernanţi pentru a creşte importurile şi a distruge producţia autohtonă. Şi făgărăşenii sînt în asentimentul marii majorităţi a românilor şi susţin că această campanie de sacrificare a porcilor pe motiv de pestă porcină africană este o făcătură. Făgărăşenii amintesc de gripa aviară care a dus la sacrificarea tuturor păsărilor din ferme şi din gospodăriile oamenilor. Localnicii îşi mai amintesc că primele focare de gripă aviară au fost identificate în Ţara Făgăraşului, iar dezinsecţiile au fost realizate cu apă de ploaie.

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 555 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

1.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 764
Număr afişări conţinut : 4272403

Horoscop zilnic

Informatii utile



Ziare