Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Bani pentru Clinica Paltin Email
Marţi, 30 Ianuarie 2018 15:08

      Clinica Paltin primeşte finanţare de la bugetul local Victoria şi în anul 2018. 250.000 de lei vor ajunge în contul clinicii aşa cum prevede Actul adiţional de la Contractul de asociere în participaţiune nr. 4244/48RC/ 17 mai 2011 încheiat între oraşul Victoria şi SAM Servicii Medicale SRL. ,,Sînt de acord să dăm bani şi în acest an, dar în schimbul lor să se înfiinţeze la această clinică un serviciu de urgenţe. Oraşul are nevoie de aşa ceva, majoritatea oamenilor fiind bătrîni" a spus Alexandru Lup, consilierul local. Consilierul local Costică Badea care este membru în consiliul de administraţie al Clinicii, le-a explicat colegilor săi că va cere conducerii de la Paltin un plan de activitate pe termen lung, dar justificat. ,,Voi cere o întălnire cu medicul Ioan Rotaru în care să ne explice ce plan are pentru următorii ani. În funcţie de oferta pentru populaţia oraşului, noi ne vom implica financiar. Sumele de bani pot fi şi mai mari dacă serviciile oferite locuitorilor sînt diversificate” a spus Costică Badea.

Comments
Comentariu nou Cautare
om bolnav   |30-01-2018 17:24:02
Serviciile oferite sunt pentru cei cu PILE si RELATII. Ceilalti, vai mama
lor...sa mearga la Fagaras, ca aici, "nu sunt locuri". Rusine unora care
gandesc doar cum le convine lor.
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Art Festin Făgăraș

În ediţia tipărită

,,Am ajuns să fim condusi de golani care aprobă legi doar în favoarea lor”

 

     Modificarea Codului Administrativ de către parlamentarii PSD-ALDE a mai creat un mod de a fi recompensaţi susţinătorii politicienilor. Pensii speciale pentru aleşii locali care să le completeze pensiile de vechime. Sînt bani care golesc bugetul ţării, aşa cum o fac şi alte categorii privilegiate de pensionari. Dacă un angajat a muncit zeci de ani în cîmpul muncii cotizînd lunar pentru a avea o pensie la bătrîneţe, acesta încasează pensie din care abia îşi duce zilele. În schimb un pensionar ,,special” este lovit cu pensie de mii de euro în condiţiile în care n-a cotizat niciun leu pentru pensie. Făgărăşenii spun că nu există echitate între pensionari, iar legile adoptate de parlamentari în ultima vreme sînt lipsite de bun simţ. Făgărăşenii mai spun că aleşii locali nu merită pensii speciale pentru că şi-au făcut doar datoria, iar în cele mai multe cazuri nici pe aceasta. Monitorul de Făgăraş a stat de vorbă cu cetăţenii în privinţa modificării Codului Administrativ de către parlamentarii Puterii, act normativ ce a fost votat deja în Senat. O parte din opiniile lor sînt prezentate în materialul următor. (continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 601 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

8.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 764
Număr afişări conţinut : 4207455

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare