Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Bani pentru Clinica Paltin Email
Marţi, 30 Ianuarie 2018 15:08

      Clinica Paltin primeşte finanţare de la bugetul local Victoria şi în anul 2018. 250.000 de lei vor ajunge în contul clinicii aşa cum prevede Actul adiţional de la Contractul de asociere în participaţiune nr. 4244/48RC/ 17 mai 2011 încheiat între oraşul Victoria şi SAM Servicii Medicale SRL. ,,Sînt de acord să dăm bani şi în acest an, dar în schimbul lor să se înfiinţeze la această clinică un serviciu de urgenţe. Oraşul are nevoie de aşa ceva, majoritatea oamenilor fiind bătrîni" a spus Alexandru Lup, consilierul local. Consilierul local Costică Badea care este membru în consiliul de administraţie al Clinicii, le-a explicat colegilor săi că va cere conducerii de la Paltin un plan de activitate pe termen lung, dar justificat. ,,Voi cere o întălnire cu medicul Ioan Rotaru în care să ne explice ce plan are pentru următorii ani. În funcţie de oferta pentru populaţia oraşului, noi ne vom implica financiar. Sumele de bani pot fi şi mai mari dacă serviciile oferite locuitorilor sînt diversificate” a spus Costică Badea.

Comments
Comentariu nou Cautare
om bolnav   |30-01-2018 17:24:02
Serviciile oferite sunt pentru cei cu PILE si RELATII. Ceilalti, vai mama
lor...sa mearga la Fagaras, ca aici, "nu sunt locuri". Rusine unora care
gandesc doar cum le convine lor.
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Comunicat de presa

În ediţia tipărită

,,Pesta porcină este o făcătură a guvernantilor“

     Pesta porcină este un alt subiect adus în atenţia românilor în ultima perioadă pentru a le abate atenţia de la evoluţia evenimentelor reale. Peste tot în media se dezbate subiectul, iar în paralel se sacrifică porcii atît din ferme, cît şi din gospodăriile oamenilor. Oamenii se întreabă însă cît de reală este situaţia, dar înclină să creadă că totul este o făcătură pusă la cale de guvernanţi pentru a creşte importurile şi a distruge producţia autohtonă. Şi făgărăşenii sînt în asentimentul marii majorităţi a românilor şi susţin că această campanie de sacrificare a porcilor pe motiv de pestă porcină africană este o făcătură. Făgărăşenii amintesc de gripa aviară care a dus la sacrificarea tuturor păsărilor din ferme şi din gospodăriile oamenilor. Localnicii îşi mai amintesc că primele focare de gripă aviară au fost identificate în Ţara Făgăraşului, iar dezinsecţiile au fost realizate cu apă de ploaie.

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 546 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

8.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 764
Număr afişări conţinut : 4273091

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare