Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Bani pentru Clinica Paltin Email
Marţi, 30 Ianuarie 2018 15:08

      Clinica Paltin primeşte finanţare de la bugetul local Victoria şi în anul 2018. 250.000 de lei vor ajunge în contul clinicii aşa cum prevede Actul adiţional de la Contractul de asociere în participaţiune nr. 4244/48RC/ 17 mai 2011 încheiat între oraşul Victoria şi SAM Servicii Medicale SRL. ,,Sînt de acord să dăm bani şi în acest an, dar în schimbul lor să se înfiinţeze la această clinică un serviciu de urgenţe. Oraşul are nevoie de aşa ceva, majoritatea oamenilor fiind bătrîni" a spus Alexandru Lup, consilierul local. Consilierul local Costică Badea care este membru în consiliul de administraţie al Clinicii, le-a explicat colegilor săi că va cere conducerii de la Paltin un plan de activitate pe termen lung, dar justificat. ,,Voi cere o întălnire cu medicul Ioan Rotaru în care să ne explice ce plan are pentru următorii ani. În funcţie de oferta pentru populaţia oraşului, noi ne vom implica financiar. Sumele de bani pot fi şi mai mari dacă serviciile oferite locuitorilor sînt diversificate” a spus Costică Badea.

Comments
Comentariu nou Cautare
om bolnav   |30-01-2018 17:24:02
Serviciile oferite sunt pentru cei cu PILE si RELATII. Ceilalti, vai mama
lor...sa mearga la Fagaras, ca aici, "nu sunt locuri". Rusine unora care
gandesc doar cum le convine lor.
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

,,Digurile ar fi oprit năvala apelor“

 

      Apele au făcut mari pagube în Ţara Făgăraşului săptămîna trecută. Ploile abundente şi topirea zăpezii au dus la o triplare a debitului apei Oltului. Iar lipsa digurilor a dus la revărsarea apei în toate zonele aflate în apropierea albiei Oltului. Cartierul Galaţi, Şona, Crihalma, Comăna, Mîndra, colonia de la şantierul Mîndra, Feldioara au fost localităţile şi zonele unde apa a făcut ravagii. Au rămas izolate două sate, Şona şi Crihalma. În zona Mîndra, şantierul pentru construirea digului a fost abandonat după 1989 şi nici nu sînt şanse ca investiţia să fie finalizată. La Crihalma, podul de peste Olt creează probleme în fiecare an, dar nimeni nu s-a preocupat de construirea unuia nou. Monitorul de Făgăraş a stat de vorbă cu mai mulţi localnici afectaţi de inundaţiile de săptămîna trecută, dar şi cu autorităţi locale despre situaţia inundaţiilor din Ţara Făgăraşului. Redăm cîteva dintre părerile făgărăşenilor despre năvala apelor. (continuare doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 638 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

2.JPG

Cartea

Horoscop zilnic

FaceBook

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 758
Număr afişări conţinut : 4103673

Informatii utileZiare