Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Salarii de bugetari Email
Marţi, 30 Ianuarie 2018 15:04

      Aleşii urbei din Victoria au dezbătut în şedinţa de joi, 25 ianuarie a.c., proiectul de hotărîre privind stabilirea salariilor de bază pentru funcionarii publici şi pentru personalul contractual din cadrul aparatului de specialitate al Primarului şi din serviciile publice subordonate. Executivul Primăriei a solicitat o creştere salarială de 33%, însă aleşii locali nu au fost de acord cu o astfel de majorare salarială. ,,Trebuie să analizăm bine acest proiect de hotărîre, să nu ne trezim în toamnă că nu mai sînt banii de salarii" a spus consilierul Ioan Miclea. Consilierul local, Costică Badea, a depus un amendament la proiectul de hotărîre prin care a propus o creştere salarială la nivel de UAT Victoria de cel mult 22%. ,,Propun ca salariile să rămînă la nivelul din luna decembrie 2017, fără alte majorări.

 Am analizat grilele de salarii şi cred că sînt mari raportat la nivelul oraşului. 25% din bugetul local reprezintă salariile angajaţilor. Trebuie să ţinem cont că bugetul local este în scădere" a spus consilierul local Costică Badea. În urma votului, salariile funcţionarilor publici de la Victoria au rămas la nivelul lunii decembrie 2017, aşa cum s-a stabilit în plenul CL Victoria din luna iulie 2017. 

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Comunicat de presa

În ediţia tipărită

,,Pesta porcină este o făcătură a guvernantilor“

     Pesta porcină este un alt subiect adus în atenţia românilor în ultima perioadă pentru a le abate atenţia de la evoluţia evenimentelor reale. Peste tot în media se dezbate subiectul, iar în paralel se sacrifică porcii atît din ferme, cît şi din gospodăriile oamenilor. Oamenii se întreabă însă cît de reală este situaţia, dar înclină să creadă că totul este o făcătură pusă la cale de guvernanţi pentru a creşte importurile şi a distruge producţia autohtonă. Şi făgărăşenii sînt în asentimentul marii majorităţi a românilor şi susţin că această campanie de sacrificare a porcilor pe motiv de pestă porcină africană este o făcătură. Făgărăşenii amintesc de gripa aviară care a dus la sacrificarea tuturor păsărilor din ferme şi din gospodăriile oamenilor. Localnicii îşi mai amintesc că primele focare de gripă aviară au fost identificate în Ţara Făgăraşului, iar dezinsecţiile au fost realizate cu apă de ploaie.

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 557 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

9.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 764
Număr afişări conţinut : 4273096

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare