Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Salarii de bugetari Email
Marţi, 30 Ianuarie 2018 15:04

      Aleşii urbei din Victoria au dezbătut în şedinţa de joi, 25 ianuarie a.c., proiectul de hotărîre privind stabilirea salariilor de bază pentru funcionarii publici şi pentru personalul contractual din cadrul aparatului de specialitate al Primarului şi din serviciile publice subordonate. Executivul Primăriei a solicitat o creştere salarială de 33%, însă aleşii locali nu au fost de acord cu o astfel de majorare salarială. ,,Trebuie să analizăm bine acest proiect de hotărîre, să nu ne trezim în toamnă că nu mai sînt banii de salarii" a spus consilierul Ioan Miclea. Consilierul local, Costică Badea, a depus un amendament la proiectul de hotărîre prin care a propus o creştere salarială la nivel de UAT Victoria de cel mult 22%. ,,Propun ca salariile să rămînă la nivelul din luna decembrie 2017, fără alte majorări.

 Am analizat grilele de salarii şi cred că sînt mari raportat la nivelul oraşului. 25% din bugetul local reprezintă salariile angajaţilor. Trebuie să ţinem cont că bugetul local este în scădere" a spus consilierul local Costică Badea. În urma votului, salariile funcţionarilor publici de la Victoria au rămas la nivelul lunii decembrie 2017, aşa cum s-a stabilit în plenul CL Victoria din luna iulie 2017. 

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Art Festin Făgăraș

În ediţia tipărită

,,Am ajuns să fim condusi de golani care aprobă legi doar în favoarea lor”

 

     Modificarea Codului Administrativ de către parlamentarii PSD-ALDE a mai creat un mod de a fi recompensaţi susţinătorii politicienilor. Pensii speciale pentru aleşii locali care să le completeze pensiile de vechime. Sînt bani care golesc bugetul ţării, aşa cum o fac şi alte categorii privilegiate de pensionari. Dacă un angajat a muncit zeci de ani în cîmpul muncii cotizînd lunar pentru a avea o pensie la bătrîneţe, acesta încasează pensie din care abia îşi duce zilele. În schimb un pensionar ,,special” este lovit cu pensie de mii de euro în condiţiile în care n-a cotizat niciun leu pentru pensie. Făgărăşenii spun că nu există echitate între pensionari, iar legile adoptate de parlamentari în ultima vreme sînt lipsite de bun simţ. Făgărăşenii mai spun că aleşii locali nu merită pensii speciale pentru că şi-au făcut doar datoria, iar în cele mai multe cazuri nici pe aceasta. Monitorul de Făgăraş a stat de vorbă cu cetăţenii în privinţa modificării Codului Administrativ de către parlamentarii Puterii, act normativ ce a fost votat deja în Senat. O parte din opiniile lor sînt prezentate în materialul următor. (continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 605 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

7.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 764
Număr afişări conţinut : 4207463

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare