Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Salarii de bugetari Email
Marţi, 30 Ianuarie 2018 15:04

      Aleşii urbei din Victoria au dezbătut în şedinţa de joi, 25 ianuarie a.c., proiectul de hotărîre privind stabilirea salariilor de bază pentru funcionarii publici şi pentru personalul contractual din cadrul aparatului de specialitate al Primarului şi din serviciile publice subordonate. Executivul Primăriei a solicitat o creştere salarială de 33%, însă aleşii locali nu au fost de acord cu o astfel de majorare salarială. ,,Trebuie să analizăm bine acest proiect de hotărîre, să nu ne trezim în toamnă că nu mai sînt banii de salarii" a spus consilierul Ioan Miclea. Consilierul local, Costică Badea, a depus un amendament la proiectul de hotărîre prin care a propus o creştere salarială la nivel de UAT Victoria de cel mult 22%. ,,Propun ca salariile să rămînă la nivelul din luna decembrie 2017, fără alte majorări.

 Am analizat grilele de salarii şi cred că sînt mari raportat la nivelul oraşului. 25% din bugetul local reprezintă salariile angajaţilor. Trebuie să ţinem cont că bugetul local este în scădere" a spus consilierul local Costică Badea. În urma votului, salariile funcţionarilor publici de la Victoria au rămas la nivelul lunii decembrie 2017, aşa cum s-a stabilit în plenul CL Victoria din luna iulie 2017. 

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

,,Digurile ar fi oprit năvala apelor“

 

      Apele au făcut mari pagube în Ţara Făgăraşului săptămîna trecută. Ploile abundente şi topirea zăpezii au dus la o triplare a debitului apei Oltului. Iar lipsa digurilor a dus la revărsarea apei în toate zonele aflate în apropierea albiei Oltului. Cartierul Galaţi, Şona, Crihalma, Comăna, Mîndra, colonia de la şantierul Mîndra, Feldioara au fost localităţile şi zonele unde apa a făcut ravagii. Au rămas izolate două sate, Şona şi Crihalma. În zona Mîndra, şantierul pentru construirea digului a fost abandonat după 1989 şi nici nu sînt şanse ca investiţia să fie finalizată. La Crihalma, podul de peste Olt creează probleme în fiecare an, dar nimeni nu s-a preocupat de construirea unuia nou. Monitorul de Făgăraş a stat de vorbă cu mai mulţi localnici afectaţi de inundaţiile de săptămîna trecută, dar şi cu autorităţi locale despre situaţia inundaţiilor din Ţara Făgăraşului. Redăm cîteva dintre părerile făgărăşenilor despre năvala apelor. (continuare doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 611 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

3.JPG

Cartea

Horoscop zilnic

FaceBook

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 758
Număr afişări conţinut : 4103672

Informatii utileZiare