Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Concursuri Email
Luni, 29 Ianuarie 2018 19:45

      Mai multe posturi publice au fost scoase la concurs în vederea ocupării sau eficientizării lor. La Casa Municipală de Cultură Făgăraş au fost declarate vacante 4 posturi de referent, două la compartimentul financiar şi alte două la compartimentul artistic. În data de 25 ianuarie a.c., candidaţii au susţinut proba scrisă. Pentru funcţia de referent I la compartimentul financiar au fost admise două personae (Ifrim Mihai cu 54 puncte şi Canja Simona cu 77 puncte) din cele cinci care au intrat în competiţie. La funcţia de referent II a rămas în concurs o persoană, Matei Marius, 57 puncte. La compartimentul educativ-artistic pentru cele două posturi de referent au rămas în competiţie 4 candidaţi: Dodos Alexandru (79,66 puncte la referent M I) şi Anca Lungociu (55 puncte), Ionuţ Ioan (50 pc), Ştefan Gheorghe (65 pc).

 Candidaţii înscrişi la posturile de la compartimentul artistic au susţinut şi o probă practică în data de 24 ianuarie. Au fost declaraţi admişi: Gheorghe farcaş (92 pc), Dodos Alexandru (97 pc), Lungociu Ionuţ Anca (63 pc), Ionuţ Ioan (64 pc), Ştefan Gheorghe (71 pc). Următoarea probă a fost programată în 29 ianuarie, interviul. La Casa de Cultură Făgăraş este în plină desfăşurare concursul de proiecte de management. Un singur candidat a îndeplinit condiţiile impuse de regulamentul de concurs pentru a-şi susţine proiectul în faţa comisiei instituite de CL Făgăraş. Diana Gribincea a intrat în evaluare începînd cu data de 12 ianuarie, urmînd ca la 5 februarie să afle rezultatul evaluării primei etape a concursului. Etapa a 2-a a concursului va începe după data de 12 februarie a.c. Şi la Poliţia Locală Făgăraş a fost susţinut concurs pentru ocuparea unui post vacant de paznic. Au fost înscrişi 4 candidaţi, iar la ultima probă a fost declarat admis Şendruc Iulian Ovidiu cu 76 puncte. Un post de muncitor calificat, funcţie contractuală în aparatul de specialitate al primarului Făgăraşului a fost ocupat de Hudiţean Ciprian care a fost evaluat de comisia de concurs cu 89,58 puncte. 

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

,,Digurile ar fi oprit năvala apelor“

 

      Apele au făcut mari pagube în Ţara Făgăraşului săptămîna trecută. Ploile abundente şi topirea zăpezii au dus la o triplare a debitului apei Oltului. Iar lipsa digurilor a dus la revărsarea apei în toate zonele aflate în apropierea albiei Oltului. Cartierul Galaţi, Şona, Crihalma, Comăna, Mîndra, colonia de la şantierul Mîndra, Feldioara au fost localităţile şi zonele unde apa a făcut ravagii. Au rămas izolate două sate, Şona şi Crihalma. În zona Mîndra, şantierul pentru construirea digului a fost abandonat după 1989 şi nici nu sînt şanse ca investiţia să fie finalizată. La Crihalma, podul de peste Olt creează probleme în fiecare an, dar nimeni nu s-a preocupat de construirea unuia nou. Monitorul de Făgăraş a stat de vorbă cu mai mulţi localnici afectaţi de inundaţiile de săptămîna trecută, dar şi cu autorităţi locale despre situaţia inundaţiilor din Ţara Făgăraşului. Redăm cîteva dintre părerile făgărăşenilor despre năvala apelor. (continuare doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 526 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

9.JPG

Cartea

Horoscop zilnic

FaceBook

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 758
Număr afişări conţinut : 4103753

Informatii utileZiare