Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Bugetul, în atenţia cetăţenilor Email
Luni, 29 Ianuarie 2018 18:17

      Bugetul Făgăraşului din anul 2018 poate fi consultat de făgărăşeni, acesta fiind afişat pe site-ul Primăriei Făgăraş. Pînă în data de 12 februarie a.c., orice localnic poate veni cu propuneri pentru modificarea proiectului de buget sau poate cere edililor locali ce fel de investiţii ar dori să se realizeze din banii publici. ,,Aşteptăm propunerile cetăţenilor în privinţa cheltuielilor anuale din bugetul local. Orice cetăţean poate veni la primărie să propună o investiţie de orice fel. Aceste propuneri vor fi analizate, iar în funcţie de costurile pe care le presupun şi de nivelul bugetului, le vom realiza. Este doar un proiect de buget, deci poate suferi modificări. Tocmai de aceea aşteptăm propuneri. Banii sînt ai contribuabililor şi trebuie cheltuiţi pentru binele comunităţii locale” a explicat primarul Făgăraşului, Gheorghe Sucaciu. În 2018, bugetul total al Făgăraşului este în valoare de 32.456.000 lei.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Art Festin Făgăraș

În ediţia tipărită

,,Am ajuns să fim condusi de golani care aprobă legi doar în favoarea lor”

 

     Modificarea Codului Administrativ de către parlamentarii PSD-ALDE a mai creat un mod de a fi recompensaţi susţinătorii politicienilor. Pensii speciale pentru aleşii locali care să le completeze pensiile de vechime. Sînt bani care golesc bugetul ţării, aşa cum o fac şi alte categorii privilegiate de pensionari. Dacă un angajat a muncit zeci de ani în cîmpul muncii cotizînd lunar pentru a avea o pensie la bătrîneţe, acesta încasează pensie din care abia îşi duce zilele. În schimb un pensionar ,,special” este lovit cu pensie de mii de euro în condiţiile în care n-a cotizat niciun leu pentru pensie. Făgărăşenii spun că nu există echitate între pensionari, iar legile adoptate de parlamentari în ultima vreme sînt lipsite de bun simţ. Făgărăşenii mai spun că aleşii locali nu merită pensii speciale pentru că şi-au făcut doar datoria, iar în cele mai multe cazuri nici pe aceasta. Monitorul de Făgăraş a stat de vorbă cu cetăţenii în privinţa modificării Codului Administrativ de către parlamentarii Puterii, act normativ ce a fost votat deja în Senat. O parte din opiniile lor sînt prezentate în materialul următor. (continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 603 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

4.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 764
Număr afişări conţinut : 4207457

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare