Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Bugetul, în atenţia cetăţenilor Email
Luni, 29 Ianuarie 2018 18:17

      Bugetul Făgăraşului din anul 2018 poate fi consultat de făgărăşeni, acesta fiind afişat pe site-ul Primăriei Făgăraş. Pînă în data de 12 februarie a.c., orice localnic poate veni cu propuneri pentru modificarea proiectului de buget sau poate cere edililor locali ce fel de investiţii ar dori să se realizeze din banii publici. ,,Aşteptăm propunerile cetăţenilor în privinţa cheltuielilor anuale din bugetul local. Orice cetăţean poate veni la primărie să propună o investiţie de orice fel. Aceste propuneri vor fi analizate, iar în funcţie de costurile pe care le presupun şi de nivelul bugetului, le vom realiza. Este doar un proiect de buget, deci poate suferi modificări. Tocmai de aceea aşteptăm propuneri. Banii sînt ai contribuabililor şi trebuie cheltuiţi pentru binele comunităţii locale” a explicat primarul Făgăraşului, Gheorghe Sucaciu. În 2018, bugetul total al Făgăraşului este în valoare de 32.456.000 lei.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Comunicat de presa

În ediţia tipărită

,,Pesta porcină este o făcătură a guvernantilor“

     Pesta porcină este un alt subiect adus în atenţia românilor în ultima perioadă pentru a le abate atenţia de la evoluţia evenimentelor reale. Peste tot în media se dezbate subiectul, iar în paralel se sacrifică porcii atît din ferme, cît şi din gospodăriile oamenilor. Oamenii se întreabă însă cît de reală este situaţia, dar înclină să creadă că totul este o făcătură pusă la cale de guvernanţi pentru a creşte importurile şi a distruge producţia autohtonă. Şi făgărăşenii sînt în asentimentul marii majorităţi a românilor şi susţin că această campanie de sacrificare a porcilor pe motiv de pestă porcină africană este o făcătură. Făgărăşenii amintesc de gripa aviară care a dus la sacrificarea tuturor păsărilor din ferme şi din gospodăriile oamenilor. Localnicii îşi mai amintesc că primele focare de gripă aviară au fost identificate în Ţara Făgăraşului, iar dezinsecţiile au fost realizate cu apă de ploaie.

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 550 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

3.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 764
Număr afişări conţinut : 4273091

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare