Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Bugetul, în atenţia cetăţenilor Email
Luni, 29 Ianuarie 2018 18:17

      Bugetul Făgăraşului din anul 2018 poate fi consultat de făgărăşeni, acesta fiind afişat pe site-ul Primăriei Făgăraş. Pînă în data de 12 februarie a.c., orice localnic poate veni cu propuneri pentru modificarea proiectului de buget sau poate cere edililor locali ce fel de investiţii ar dori să se realizeze din banii publici. ,,Aşteptăm propunerile cetăţenilor în privinţa cheltuielilor anuale din bugetul local. Orice cetăţean poate veni la primărie să propună o investiţie de orice fel. Aceste propuneri vor fi analizate, iar în funcţie de costurile pe care le presupun şi de nivelul bugetului, le vom realiza. Este doar un proiect de buget, deci poate suferi modificări. Tocmai de aceea aşteptăm propuneri. Banii sînt ai contribuabililor şi trebuie cheltuiţi pentru binele comunităţii locale” a explicat primarul Făgăraşului, Gheorghe Sucaciu. În 2018, bugetul total al Făgăraşului este în valoare de 32.456.000 lei.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

,,Digurile ar fi oprit năvala apelor“

 

      Apele au făcut mari pagube în Ţara Făgăraşului săptămîna trecută. Ploile abundente şi topirea zăpezii au dus la o triplare a debitului apei Oltului. Iar lipsa digurilor a dus la revărsarea apei în toate zonele aflate în apropierea albiei Oltului. Cartierul Galaţi, Şona, Crihalma, Comăna, Mîndra, colonia de la şantierul Mîndra, Feldioara au fost localităţile şi zonele unde apa a făcut ravagii. Au rămas izolate două sate, Şona şi Crihalma. În zona Mîndra, şantierul pentru construirea digului a fost abandonat după 1989 şi nici nu sînt şanse ca investiţia să fie finalizată. La Crihalma, podul de peste Olt creează probleme în fiecare an, dar nimeni nu s-a preocupat de construirea unuia nou. Monitorul de Făgăraş a stat de vorbă cu mai mulţi localnici afectaţi de inundaţiile de săptămîna trecută, dar şi cu autorităţi locale despre situaţia inundaţiilor din Ţara Făgăraşului. Redăm cîteva dintre părerile făgărăşenilor despre năvala apelor. (continuare doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 585 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

3.JPG

Cartea

Horoscop zilnic

FaceBook

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 758
Număr afişări conţinut : 4103670

Informatii utileZiare