Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Mort în accident Email
Luni, 29 Ianuarie 2018 18:15

 

      DN1 a făcut încă o victimă. Un făgărăşean în vîrstă de 27 de ani a murit în urma traumatismelor cauzate de accidentul rutier petrecut la ieşirea din Vlădeni. Este vorba despre Mădălin Oaidă, campion la tenis de masă. Accidentul a avut loc vineri, 25 ianuarie, în jurul orei 8.00, cînd un TIR şi o autoutilitară au intrat în coliziune. În autoutilitară se aflau şoferul şi un pasager, tînărul din Făgăraş. Conform purtătorului de cuvînt al ISU Braşov, Ciprian Sfreja, şoferul autoutilitarei şi pasagerul au rămas încarceraţi. Făgărăşeanul era inconştient şi a fost intubat, preluat fiind de autospeciala SMURD şi transportat la spital cu politraumatisme. Şi soferul a fost transportat la Spitalul Judeţean Braşov. Accidentul s-ar fi produs, spun poliţiştii, în condițiile în care șoferul dubei nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, iar autovehiculul a pătruns pe contrasens și s-a izbit de autotren. Cercetările sînt continuate de polițiști sub supravegherea procurorului de caz, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs tragicul eveniment rutier. 

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

,,Digurile ar fi oprit năvala apelor“

 

      Apele au făcut mari pagube în Ţara Făgăraşului săptămîna trecută. Ploile abundente şi topirea zăpezii au dus la o triplare a debitului apei Oltului. Iar lipsa digurilor a dus la revărsarea apei în toate zonele aflate în apropierea albiei Oltului. Cartierul Galaţi, Şona, Crihalma, Comăna, Mîndra, colonia de la şantierul Mîndra, Feldioara au fost localităţile şi zonele unde apa a făcut ravagii. Au rămas izolate două sate, Şona şi Crihalma. În zona Mîndra, şantierul pentru construirea digului a fost abandonat după 1989 şi nici nu sînt şanse ca investiţia să fie finalizată. La Crihalma, podul de peste Olt creează probleme în fiecare an, dar nimeni nu s-a preocupat de construirea unuia nou. Monitorul de Făgăraş a stat de vorbă cu mai mulţi localnici afectaţi de inundaţiile de săptămîna trecută, dar şi cu autorităţi locale despre situaţia inundaţiilor din Ţara Făgăraşului. Redăm cîteva dintre părerile făgărăşenilor despre năvala apelor. (continuare doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 570 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

11.JPG

Cartea

Horoscop zilnic

FaceBook

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 758
Număr afişări conţinut : 4103668

Informatii utileZiare