Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştirile locale Exerciţii la Poligonul Cincu
Exerciţii la Poligonul Cincu Email
Luni, 15 Ianuarie 2018 18:49

      Militarii Batalionului 30 Protecţia Forţei „Vulturii Carpaţilor, care vor pleca în luna februarie în Afganistan, participă la exerciţiile ce se desfăşoară pe poligonul de la Cincu. Vineri, 12 ianuarie a.c., s-a desfăşurat ceremonia de deschidere a exerciţiului tip M.R.E. (Mission Rehearsal Exercise), la Centrul Naţional de Instruire Întrunită „Getica” de la Cincu, iar în perioada 12 şi 20 ianuarie se vor derula exerciţii tactice care au ca scop evaluarea stadiului pregătirii militarilor pentru participarea la misiunea Resolute Support din Afganistan. Militarii vor rămîne în Afganistan pînă în august 2018, unde vor asigura protecţia forţei în zona de apărare terestră apropiată Bazei Aeriene Militare Kandahar, dar vor avea şi misiuni de instruire, consiliere şi asistenţă a Forţelor Naţionale Afgane. 

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Comunicat de presa

În ediţia tipărită

,,Pesta porcină este o făcătură a guvernantilor“

     Pesta porcină este un alt subiect adus în atenţia românilor în ultima perioadă pentru a le abate atenţia de la evoluţia evenimentelor reale. Peste tot în media se dezbate subiectul, iar în paralel se sacrifică porcii atît din ferme, cît şi din gospodăriile oamenilor. Oamenii se întreabă însă cît de reală este situaţia, dar înclină să creadă că totul este o făcătură pusă la cale de guvernanţi pentru a creşte importurile şi a distruge producţia autohtonă. Şi făgărăşenii sînt în asentimentul marii majorităţi a românilor şi susţin că această campanie de sacrificare a porcilor pe motiv de pestă porcină africană este o făcătură. Făgărăşenii amintesc de gripa aviară care a dus la sacrificarea tuturor păsărilor din ferme şi din gospodăriile oamenilor. Localnicii îşi mai amintesc că primele focare de gripă aviară au fost identificate în Ţara Făgăraşului, iar dezinsecţiile au fost realizate cu apă de ploaie.

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 746 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

11.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 764
Număr afişări conţinut : 4274551

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare