Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştirile locale Multe internări la Paltin
Multe internări la Paltin Email
Luni, 15 Ianuarie 2018 18:46

      Clinica Paltin din Victoria şi-a redeschis porţile pentru pacienţi, luni, 8 ianuarie a.c. A fost mare aglomeraţie, iar în cîteva zile toate cele 30 de paturi din clinică au fost ocupate. Cei mai mulţi pacienţi au fost internaţi la secţia de recuperare medicală unde beneficiază de hidroterapie, electroterapie, masaj terapeutic şi kinetoterapie. ,,Clinica a fost închisă în perioada sărbătorilor de iarnă. Pacienţii au fost programaţi pentru această perioadă. Cele mai multe internări au fost la fizioterapie pentru că populaţia din Victoria este îmbătrînătă" a spus administratorul Clinicii Paltin, dr. Ioan Rotaru. Clinica are încheiat contract cu Casa de Asigurări de Sănătate Braşov în valoare de 260.000 de lei lunar. ,,Contractul are două laturi, spitalizare continuă unde valoarea este de 140.000 lei lunar pentru 60 de pacienţi, şi spitalizare de zi la care bugetul lunar nu trebuie să depăşească 120.000 de lei” a mai spus administratorul clinicii Ioan Rotaru. 

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Comunicat de presa

În ediţia tipărită

,,Pesta porcină este o făcătură a guvernantilor“

     Pesta porcină este un alt subiect adus în atenţia românilor în ultima perioadă pentru a le abate atenţia de la evoluţia evenimentelor reale. Peste tot în media se dezbate subiectul, iar în paralel se sacrifică porcii atît din ferme, cît şi din gospodăriile oamenilor. Oamenii se întreabă însă cît de reală este situaţia, dar înclină să creadă că totul este o făcătură pusă la cale de guvernanţi pentru a creşte importurile şi a distruge producţia autohtonă. Şi făgărăşenii sînt în asentimentul marii majorităţi a românilor şi susţin că această campanie de sacrificare a porcilor pe motiv de pestă porcină africană este o făcătură. Făgărăşenii amintesc de gripa aviară care a dus la sacrificarea tuturor păsărilor din ferme şi din gospodăriile oamenilor. Localnicii îşi mai amintesc că primele focare de gripă aviară au fost identificate în Ţara Făgăraşului, iar dezinsecţiile au fost realizate cu apă de ploaie.

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 736 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

1.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 764
Număr afişări conţinut : 4274549

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare