Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştiri din sport Accidentul care a îndoliat satul Crihalma
Accidentul care a îndoliat satul Crihalma

 

Alexandru Şchiopea de 21 de ani a decedat într-un cumplit accident rutier petrecut în judeţul Mureş Tînărul, student în anul II, mergea spre Cluj

     Satul Crihalma este, de duminică, în stare de şoc după ce un tînăr de 21 de ani a sfîrşit într-un grav accident rutier petrecut pe raza judeţului Mureş. Alexandru Ştefan Şchiopea n-a mai avut nicio şansă la viaţă, trupul său rămînănd prins între fiarele contorsionate.

 Accidentul rutier s-a produs în localitatea Cipău, pe E 60, cînd tînărul a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un TIR. În urma impactului, maşina a fost aruncată în rîpă. Au sosit la faţa locului salvatorii de la SMURD şi de la Ambulanţă, dar pentru viaţa lui Alexandru Şchiopea nu s-a mai putut face nimic. Medicicii au constatat decesul. Pompierii şi Descarcerarea s-au chinuit să scoată trupul băiatului din maşina distrusă. Alexandru Şchiopea era singur în maşină.

Era student la Cluj Napoca
 

     Alexandru Şchiopea era student în anul II şi mergea cu maşina la Cluj Napoca unde studia. Împlinise 21 de ani în 14 decembrie, iar la o lună după ce şi-a serbat ziua de naştere şi-a găsit sfîrşitul în drum spre şcoală. ,,Este o mare tragedie. Familia este distrusă, dar şi noi cei care l-am cunoscut. A crescut sub ochii mei, familia lui este foarte apropiată de noi. Mai are o soră, Nicoleta, elevă în clasa a X-a la CN ,,Radu Negru” în Făgăraş. Este o durere fără margini” a spus primarul comunei Comăna, Viorel Grusea, prieten de familie cu părinţii lui Alexandru.

Mesaje de condoleanţe
 

     Nu doar familia Grusea îl deplînge pe tînărul Alexandru Şchiopea, ci întreaga comunitate din Crihalma şi deopotrivă tinerii din sat. Localnicii spun că Alexandru era un tînăr vesel şi bun, săritor şi ajuta pe toată lumea. ,,A fost în ceată alături de alţi tineri din sat. A petrecut sărbătorile într-un mod plăcut. Vestea că Alex a decedat într-un cumplit accident a fost un şoc pentru noi” au spus sătenii. Alexandru va fi înmormîntat miercuri, 17 ianuarie a.c., în cimitirul din Crihalma. Viorel Grusea, primarul din Comăna a postat pe pagina sa de facebook, în dimineaţa de ieri, un mesaj de condoleanţe.,,Locuitorii satului Crihalma sînt în doliu, toți cei care l-am cunoscut pe Alex sîntem distruși și cu siguranța nu ne vom reveni foarte repede. Tot ce s-a spus despre el de către cunoscuți și prieteni despre cum era ca om e foarte adevărat, el și dacă ar fi vrut la un moment dat să facă pe supăratul, expresia feței îl trăda, tot timpul zîmbea, a fost un copil bun și cu siguranță ar fi fost un om bun de care din păcate noi, românii, ducem lipsă. Sînt convins că Dumnezeu are nevoie de oameni ca Alex şi de aceea l-a luat dintre noi și îl va duce acolo sus, lângă El. La revedere Alex! De acolo de Sus, să ai grijă de noi”. (L.B.)

 

 

 

Comments
Comentariu nou Cautare
Anonim   |15-01-2018 23:17:24
Da, dar viteza asta...păcat...
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Anunturi!

Primaria Victoria angajeza

 

     Primǎria Victoria, Jud. Braşov organizeazǎ concurs de recrutare pentru ocuparea următoarelor funcţiii publice de execuție vacante:


• Consilier I principal in cadrul Compartimentului Urbanism , Amenjarea Teritoriului și investiții – Birou Tehnic
• Consilier I debutant in cadrul Compartimentului Control Comercial- Biroul Impozite și taxe Locale
• Inspector I debutant in cadrul Compartimentului Executare Silită - Biroul Impozite și Taxe Locale

 

Detalii AICI 

 
ANUNT PUBLIC (click)

     UAT ORASUL VICTORIA, titular al proiectului “EXECUTIE RETEA APA CARTIER LOCUINTE STR. AVRAM IANCU, STR. BADEA CARTAN, STR. OCTAVIAN PALER SI STR. GRIGORE MOISIL” anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de continuare a procedurii privind emiterea aprobarii de dezvoltare a proiectului,

În ediţia tipărită

Vocile Făgăraşului: ,,DNA trebuie să ajungă în Ţara Făgăraşului unde se fură pe rupte”

     ,,DNA îşi face treaba sau trebuie desfiinţat? A fost întrebarea la care făgărăşenii au răspuns reporterilor ziarului ,,Monitorul de Făgăraş”. Scandalul care a ţinut capul de afiş în mass media a fost DNA şi revocarea Codruţei Kovesi de la conducerea instituţiei. Cetăţenii şi-au format o opinie despre acest scandal în funcţie de canalul de televiziune pe care-l folosesc. Cei care pierd ore în şir pe Antena 3, TVR şi RTV acuză DNA, iar cei care urmăresc canalele Realitatea, Digi 24 sau B1 acuză politicienii alianţei PSD-ALDE. (continuare doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 573 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

5.JPG

Cartea

Horoscop zilnic

FaceBook

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 755
Număr afişări conţinut : 4060352

Informatii utileZiare