Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştirile locale Petarde ilegale
Petarde ilegale Email
Luni, 08 Ianuarie 2018 19:44

      Comerţul la negru cu artificii se desfăşoară fără probleme în preajma Anului Nou cu toate că poliţiştii desfăşoară acţiuni de conştientizare a populaţiei în privinţa pericolelor la care se supune utilizînd aceste elemente pirotehnice. La data de 29 decembrie 2017, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Făgăraş au acţionat în baza planului de acţiune derulat la nivel naţional ,,Foc de Artificii 2017” pentru prevenirea şi combaterea operaţiunilor neautorizate cu articole pirotehnice. Astfel, poliţiştii au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa, situată pe raza municipiului Făgăraş, a două persoane, cu vârste de 29, respectiv 30 ani, din judeţul Braşov, despre care existau suspiciuni că ar fi comercializat articole pirotehnice, de la domiciliu. Cu această ocazie poliţiştii au identificat şi indisponibilizat în vederea confiscării 1800 mini-petarde categoria F1, 20 artificii din aceeaşi categorie, 5 artificii şi petarde categoria F2 şi 44 petarde categoria F3. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru efectuarea de operaţiuni fără drept cu articole pirotehnice.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

Becleanul, centru international de folclor

 

     Primul festival internaţional de folclor organizat în Ţara Făgăraşului va avea loc la Beclean, în ziua de 19 ianuarie 2018. Iniţiativa este curajoasă şi aparţine edililor comunei Beclean şi Ansamblului folcloric ,,Junii Becleanului de pe Olt”. Comuna Beclean şi deopotrivă toate comunele din Ţara Făgăraşului vor fi în sărbătoare vineri, 19 ianuarie, iar începînd cu ora 16.00 uliţele satului Beclean vor înflori sub auspiciul portului popular specific zonelor participante la prima ediţie a acestui festival.(continuare doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...
 
,,Pedeapsă maximă pentru poliţistul-pedofil“

 

     Cazul poliţistului pedofil din Bucureşti, Eugen Stan de la Biroul Rutier al Secţiei 18, a afectat imaginea Poliţiei Române Mediatizarea cazului a şocat opinia publică, iar cetăţenii aşteaptă, pe de o parte, pedepsirea agresorului, dar şi aflarea numelor şefilor din Poliţie care au muşamalizat acţiunile pedofilului poliţist vreme de 9 ani. (continuare doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...
 
HOROSCOP: 2018 aduce schimbări radicale pentru multe zodii
  

      Toate semnele zodiacale au şansa să îşi schimbe viaţa în 2018, totul ţine însă de felul în care vor acţiona şi de modul în care se vor mişca planetele. (continuare doar în ediţia tipărită)

 

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 712 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

1.JPG

Cartea

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 740
Număr afişări conţinut : 4005976

FaceBook

Informatii utile

Horoscop zilnicZiare