Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştirile locale Petarde ilegale
Petarde ilegale Email
Luni, 08 Ianuarie 2018 19:44

      Comerţul la negru cu artificii se desfăşoară fără probleme în preajma Anului Nou cu toate că poliţiştii desfăşoară acţiuni de conştientizare a populaţiei în privinţa pericolelor la care se supune utilizînd aceste elemente pirotehnice. La data de 29 decembrie 2017, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Făgăraş au acţionat în baza planului de acţiune derulat la nivel naţional ,,Foc de Artificii 2017” pentru prevenirea şi combaterea operaţiunilor neautorizate cu articole pirotehnice. Astfel, poliţiştii au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa, situată pe raza municipiului Făgăraş, a două persoane, cu vârste de 29, respectiv 30 ani, din judeţul Braşov, despre care existau suspiciuni că ar fi comercializat articole pirotehnice, de la domiciliu. Cu această ocazie poliţiştii au identificat şi indisponibilizat în vederea confiscării 1800 mini-petarde categoria F1, 20 artificii din aceeaşi categorie, 5 artificii şi petarde categoria F2 şi 44 petarde categoria F3. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru efectuarea de operaţiuni fără drept cu articole pirotehnice.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Caută in site ...

Celebrăm România dezbinată

     România, raiul infractorilor. Este expresia care domină în ultimele zile mass-media şi reţelele de socializare, după ce Puterea a votat, la ceas de seară, pe repede înainte, modificările aduse Codului de procedură penală. Voturile parlamentarilor au curs în favoarea infractorilor, punînd faţă în faţă violatorul, hoţul, criminalul cu victimele lor. Au mai fost votate şi alte legi care vor afecta bunul mers al României, dar care vor apăra abuzurile, corupţii şi le va albi dosarele penalilor aflaţi în funcţiile publice.
     Vedem astăzi două Românii, una care-şi vede de cotidian privind nepăsătoare sau poate resemnată la ce se dezlănţuie în juru-i, iar alta preocupată doar de interesele proprii, derulate la un pas distanţă în faţa ei, bazîndu-se pe ignoranţa şi nepăsarea primeia.
     Să căutăm vinovaţi? Nu merită efortul pentru că ambele ,,Românii“ poartă aceeaşi vină. Hotărîrea românului care a făcut istorie a fost spulberată sistematic distrugîndu-se, în timp, educaţia, sănătatea, libertatea, economia şi bunăstarea. În astfel de condiţii, ne lăudăm că celebrăm Centenarul Marii Uniri. Care Unire? Care Românie? 

Citește mai departe...

Vizitatori online

Avem 740 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

1.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 762
Număr afişări conţinut : 4231984

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare