Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Concurs Email
Luni, 08 Ianuarie 2018 19:40

 

      Primăria Făgăraş organizează concurs pentru ocuparea unui post vacant de muncitor calificat în cadrul Aparatului de specialitate al primarului, ca funcţie contractuală.
Candidatul trebuie să aibă cetăţenie română, să cunoască limba română scris şi vorbit, capacitate depină de exerciţiu, stare de sănătate corespunzătoare postului, să nu fii fost condamnată definitiv, pentru săvârşirea unei infracţiuni contra umanităţii, contra statului ori contra autorităţii, de serviciu sau în legătură cu serviciul, care împiedică înfăptuirea justiţiei, de fals ori a unor fapte de corupţie sau a unei infracţiuni săvârşite cu intenţie, care ar face-o incompatibilă cu exercitarea funcţiei, cu excepţia situaţiei în care a intervenit reabilitarea, studii medii sau şcoală profesională, vechime în muncă de minim 6 ani. Dosarul de concurs trebuie să conţină: cerere, copii după actul de identitate, copii după documentele de studii, carnetul de muncă, cazier judiciar, adeverinţă medicală. Concursul presupune 3 etape succesive: selecţia dosareor, proba practică şi proba interviului. 

 

Concursul se va organiza la sediul Primăriei Municipiului Făgăraş:
- 23.01.2018, ora 12.00 proba practică
- 25.01.2018, ora 10.00 proba interviului
 

     Dosarele de înscriere la concurs pot fi depuse din data de 29.12.2017 până în data de 15.01.2018, ora 16.00 la Primăria Municipiului Fagaras, relaţii suplimentare pot fi obţinute la Compartiment resurse umane, tel. 0268-211313, int.131.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

Becleanul, centru international de folclor

 

     Primul festival internaţional de folclor organizat în Ţara Făgăraşului va avea loc la Beclean, în ziua de 19 ianuarie 2018. Iniţiativa este curajoasă şi aparţine edililor comunei Beclean şi Ansamblului folcloric ,,Junii Becleanului de pe Olt”. Comuna Beclean şi deopotrivă toate comunele din Ţara Făgăraşului vor fi în sărbătoare vineri, 19 ianuarie, iar începînd cu ora 16.00 uliţele satului Beclean vor înflori sub auspiciul portului popular specific zonelor participante la prima ediţie a acestui festival.(continuare doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...
 
,,Pedeapsă maximă pentru poliţistul-pedofil“

 

     Cazul poliţistului pedofil din Bucureşti, Eugen Stan de la Biroul Rutier al Secţiei 18, a afectat imaginea Poliţiei Române Mediatizarea cazului a şocat opinia publică, iar cetăţenii aşteaptă, pe de o parte, pedepsirea agresorului, dar şi aflarea numelor şefilor din Poliţie care au muşamalizat acţiunile pedofilului poliţist vreme de 9 ani. (continuare doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...
 
HOROSCOP: 2018 aduce schimbări radicale pentru multe zodii
  

      Toate semnele zodiacale au şansa să îşi schimbe viaţa în 2018, totul ţine însă de felul în care vor acţiona şi de modul în care se vor mişca planetele. (continuare doar în ediţia tipărită)

 

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 712 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

1.JPG

Cartea

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 740
Număr afişări conţinut : 4005976

FaceBook

Informatii utile

Horoscop zilnicZiare