Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Concurs Email
Luni, 08 Ianuarie 2018 19:40

 

      Primăria Făgăraş organizează concurs pentru ocuparea unui post vacant de muncitor calificat în cadrul Aparatului de specialitate al primarului, ca funcţie contractuală.
Candidatul trebuie să aibă cetăţenie română, să cunoască limba română scris şi vorbit, capacitate depină de exerciţiu, stare de sănătate corespunzătoare postului, să nu fii fost condamnată definitiv, pentru săvârşirea unei infracţiuni contra umanităţii, contra statului ori contra autorităţii, de serviciu sau în legătură cu serviciul, care împiedică înfăptuirea justiţiei, de fals ori a unor fapte de corupţie sau a unei infracţiuni săvârşite cu intenţie, care ar face-o incompatibilă cu exercitarea funcţiei, cu excepţia situaţiei în care a intervenit reabilitarea, studii medii sau şcoală profesională, vechime în muncă de minim 6 ani. Dosarul de concurs trebuie să conţină: cerere, copii după actul de identitate, copii după documentele de studii, carnetul de muncă, cazier judiciar, adeverinţă medicală. Concursul presupune 3 etape succesive: selecţia dosareor, proba practică şi proba interviului. 

 

Concursul se va organiza la sediul Primăriei Municipiului Făgăraş:
- 23.01.2018, ora 12.00 proba practică
- 25.01.2018, ora 10.00 proba interviului
 

     Dosarele de înscriere la concurs pot fi depuse din data de 29.12.2017 până în data de 15.01.2018, ora 16.00 la Primăria Municipiului Fagaras, relaţii suplimentare pot fi obţinute la Compartiment resurse umane, tel. 0268-211313, int.131.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Caută in site ...

Celebrăm România dezbinată

     România, raiul infractorilor. Este expresia care domină în ultimele zile mass-media şi reţelele de socializare, după ce Puterea a votat, la ceas de seară, pe repede înainte, modificările aduse Codului de procedură penală. Voturile parlamentarilor au curs în favoarea infractorilor, punînd faţă în faţă violatorul, hoţul, criminalul cu victimele lor. Au mai fost votate şi alte legi care vor afecta bunul mers al României, dar care vor apăra abuzurile, corupţii şi le va albi dosarele penalilor aflaţi în funcţiile publice.
     Vedem astăzi două Românii, una care-şi vede de cotidian privind nepăsătoare sau poate resemnată la ce se dezlănţuie în juru-i, iar alta preocupată doar de interesele proprii, derulate la un pas distanţă în faţa ei, bazîndu-se pe ignoranţa şi nepăsarea primeia.
     Să căutăm vinovaţi? Nu merită efortul pentru că ambele ,,Românii“ poartă aceeaşi vină. Hotărîrea românului care a făcut istorie a fost spulberată sistematic distrugîndu-se, în timp, educaţia, sănătatea, libertatea, economia şi bunăstarea. În astfel de condiţii, ne lăudăm că celebrăm Centenarul Marii Uniri. Care Unire? Care Românie? 

Citește mai departe...

Vizitatori online

Avem 740 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

6.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 762
Număr afişări conţinut : 4231984

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare