Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştiri din sport Handbal, Liga Naţională - S-a terminat vacanţa
Handbal, Liga Naţională - S-a terminat vacanţa Email
Luni, 08 Ianuarie 2018 18:05

      Duminică, 7 ianuarie, a avut loc primul antrenament al handbaliştilor făgărăşeni. După aproximativ trei săptămîni de pauză, CSM Făgăraş şi-a reluat antrenamentele în vederea pregătirii returului de campionat. Echipa antrenată de Liviu Andrieş a efectuat un prim antrenament uşor de reintrare progresivă în efort la stadionul ,,Park Arena“ din Făgăraş. Luni dimineaţa a urmat un nou antrenament în care accentul s-a pus pe factorul fizic. Tot în cursul zilei de luni, CSM-ul a plecat într-un stagiu de pregătire la Sîmbăta de Sus pentru o perioadă de cinci zile. Campionatul va începe pe data de 28 ianuarie cînd formaţia antrenată de Liviu Andrieş va evolua în deplasare la Turda. Meciul fusese iniţial programat pe data de 1 februarie dar se va juca mai devreme întrucît Turda este angrenată şi în competiţia europeană. Urmează apoi un alt meci extrem de dificil, acasă cu Odorheiul. Majoritatea jucătorilor accidentaţi au fost refăcuţi şi au intrat deja în pregătire. Singurul jucător care nu este încă refăcut în totalitate este portarul Szopka, care a fost operat la umăr. ,,Am început pregătirile. Vom face cîte două antrenamente pe zi în care accentul va fi pus pe dezvoltarea rezistenţei generale şi specifice jocului de handbal şi pe dezvoltarea forţei. Pe data de 17 ianuarie vom face vizita medicală la centrul de Medicină Sportivă din Braşov. Pe data de 18 ianuarie vom avea un prim meci amical cu Steaua Bucureşti la Cheile Grădiştei. Mai avem de asemenea programate încă două jocuri de pregătire cu CSM Bucureşti şi cu Dobrogea Sud Constanţa. Pînă la primul joc oficil sînt convins că echipa va fi pregătită atît din punct de vedere fizic cît şi tehnico-tactic“, a declarat antrenorul formaţiei CSM Făgăraş, prof. Liviu Andrieş.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

Becleanul, centru international de folclor

 

     Primul festival internaţional de folclor organizat în Ţara Făgăraşului va avea loc la Beclean, în ziua de 19 ianuarie 2018. Iniţiativa este curajoasă şi aparţine edililor comunei Beclean şi Ansamblului folcloric ,,Junii Becleanului de pe Olt”. Comuna Beclean şi deopotrivă toate comunele din Ţara Făgăraşului vor fi în sărbătoare vineri, 19 ianuarie, iar începînd cu ora 16.00 uliţele satului Beclean vor înflori sub auspiciul portului popular specific zonelor participante la prima ediţie a acestui festival.(continuare doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...
 
,,Pedeapsă maximă pentru poliţistul-pedofil“

 

     Cazul poliţistului pedofil din Bucureşti, Eugen Stan de la Biroul Rutier al Secţiei 18, a afectat imaginea Poliţiei Române Mediatizarea cazului a şocat opinia publică, iar cetăţenii aşteaptă, pe de o parte, pedepsirea agresorului, dar şi aflarea numelor şefilor din Poliţie care au muşamalizat acţiunile pedofilului poliţist vreme de 9 ani. (continuare doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...
 
HOROSCOP: 2018 aduce schimbări radicale pentru multe zodii
  

      Toate semnele zodiacale au şansa să îşi schimbe viaţa în 2018, totul ţine însă de felul în care vor acţiona şi de modul în care se vor mişca planetele. (continuare doar în ediţia tipărită)

 

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 680 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

3.JPG

Cartea

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 740
Număr afişări conţinut : 4005967

FaceBook

Informatii utile

Horoscop zilnicZiare