Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştiri din sport Handbal, Liga Naţională - S-a terminat vacanţa
Handbal, Liga Naţională - S-a terminat vacanţa Email
Luni, 08 Ianuarie 2018 18:05

      Duminică, 7 ianuarie, a avut loc primul antrenament al handbaliştilor făgărăşeni. După aproximativ trei săptămîni de pauză, CSM Făgăraş şi-a reluat antrenamentele în vederea pregătirii returului de campionat. Echipa antrenată de Liviu Andrieş a efectuat un prim antrenament uşor de reintrare progresivă în efort la stadionul ,,Park Arena“ din Făgăraş. Luni dimineaţa a urmat un nou antrenament în care accentul s-a pus pe factorul fizic. Tot în cursul zilei de luni, CSM-ul a plecat într-un stagiu de pregătire la Sîmbăta de Sus pentru o perioadă de cinci zile. Campionatul va începe pe data de 28 ianuarie cînd formaţia antrenată de Liviu Andrieş va evolua în deplasare la Turda. Meciul fusese iniţial programat pe data de 1 februarie dar se va juca mai devreme întrucît Turda este angrenată şi în competiţia europeană. Urmează apoi un alt meci extrem de dificil, acasă cu Odorheiul. Majoritatea jucătorilor accidentaţi au fost refăcuţi şi au intrat deja în pregătire. Singurul jucător care nu este încă refăcut în totalitate este portarul Szopka, care a fost operat la umăr. ,,Am început pregătirile. Vom face cîte două antrenamente pe zi în care accentul va fi pus pe dezvoltarea rezistenţei generale şi specifice jocului de handbal şi pe dezvoltarea forţei. Pe data de 17 ianuarie vom face vizita medicală la centrul de Medicină Sportivă din Braşov. Pe data de 18 ianuarie vom avea un prim meci amical cu Steaua Bucureşti la Cheile Grădiştei. Mai avem de asemenea programate încă două jocuri de pregătire cu CSM Bucureşti şi cu Dobrogea Sud Constanţa. Pînă la primul joc oficil sînt convins că echipa va fi pregătită atît din punct de vedere fizic cît şi tehnico-tactic“, a declarat antrenorul formaţiei CSM Făgăraş, prof. Liviu Andrieş.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

60 de ani de filatelie la Făgăras

     Iubitorii Cercului Filatelic din Făgăraş s-au întîlnit sîmbătă, 21 aprilie a.c., la Fundaţia Culturală ,,Negru Vodă“ pentru a marca şaizeci de ani de la înfiinţarea cercului. ,,Se împlinesc şaizeci de ani de cînd s-a înfiinţat Cercul Filatelic, prin 1958. Iniţiativa a aparţinut unui nmăr de 16 colecţionari de timbre din Făgăraş. Dintre întemeietori, în viaţă mai este doar Orban Ludovic. Sîntem la cea de-a XX-a expoziţie, iar trei dintre membrii cercului participă la expoziţii interjudeţene şi de rang înalt unde expunerile lor sînt foarte apreciate. Mai sîntem eu, Orban Antonia şi Bartos Csongor. (continurea în ediţia tipărită)

Citește mai departe...
 
Vizită la CN ,,Radu Negru“

     O delegaţie din Italia va vizita CN ,,Radu Negru” în perioada 2-7 mai 2018. Este vorba despre punerea în aplicare a unui protocol încheiat între conducerea colegiului făgărăşean, a primarului municipiului Gheorghe Sucaciu şi a conducerii Istitutului Comprensivo „Corrado Melone”, Ladispoli (Roma) şi semnat anul trecut. Prima etapă a protocolului prevede deplasarea unei delegaţii de la şcoala din Italia la Făgăraş, iar următoarea va fi vizita deleaţiei făgărăşenilor la şcoala din Ladispoli. Iniţiativa acestui schimb de experienţă aparţine făgărăşencei Angela Nicoară, profesoară la şcoala din Ladispoli. (continurea în ediţia tipărită)

Citește mai departe...
 

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 414 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

5.JPG

Cartea

Horoscop zilnic

FaceBook

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 753
Număr afişări conţinut : 4141541

Informatii utileZiare