Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştiri din sport Handbal, Liga Naţională - S-a terminat vacanţa
Handbal, Liga Naţională - S-a terminat vacanţa Email
Luni, 08 Ianuarie 2018 18:05

      Duminică, 7 ianuarie, a avut loc primul antrenament al handbaliştilor făgărăşeni. După aproximativ trei săptămîni de pauză, CSM Făgăraş şi-a reluat antrenamentele în vederea pregătirii returului de campionat. Echipa antrenată de Liviu Andrieş a efectuat un prim antrenament uşor de reintrare progresivă în efort la stadionul ,,Park Arena“ din Făgăraş. Luni dimineaţa a urmat un nou antrenament în care accentul s-a pus pe factorul fizic. Tot în cursul zilei de luni, CSM-ul a plecat într-un stagiu de pregătire la Sîmbăta de Sus pentru o perioadă de cinci zile. Campionatul va începe pe data de 28 ianuarie cînd formaţia antrenată de Liviu Andrieş va evolua în deplasare la Turda. Meciul fusese iniţial programat pe data de 1 februarie dar se va juca mai devreme întrucît Turda este angrenată şi în competiţia europeană. Urmează apoi un alt meci extrem de dificil, acasă cu Odorheiul. Majoritatea jucătorilor accidentaţi au fost refăcuţi şi au intrat deja în pregătire. Singurul jucător care nu este încă refăcut în totalitate este portarul Szopka, care a fost operat la umăr. ,,Am început pregătirile. Vom face cîte două antrenamente pe zi în care accentul va fi pus pe dezvoltarea rezistenţei generale şi specifice jocului de handbal şi pe dezvoltarea forţei. Pe data de 17 ianuarie vom face vizita medicală la centrul de Medicină Sportivă din Braşov. Pe data de 18 ianuarie vom avea un prim meci amical cu Steaua Bucureşti la Cheile Grădiştei. Mai avem de asemenea programate încă două jocuri de pregătire cu CSM Bucureşti şi cu Dobrogea Sud Constanţa. Pînă la primul joc oficil sînt convins că echipa va fi pregătită atît din punct de vedere fizic cît şi tehnico-tactic“, a declarat antrenorul formaţiei CSM Făgăraş, prof. Liviu Andrieş.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Caută in site ...

Celebrăm România dezbinată

     România, raiul infractorilor. Este expresia care domină în ultimele zile mass-media şi reţelele de socializare, după ce Puterea a votat, la ceas de seară, pe repede înainte, modificările aduse Codului de procedură penală. Voturile parlamentarilor au curs în favoarea infractorilor, punînd faţă în faţă violatorul, hoţul, criminalul cu victimele lor. Au mai fost votate şi alte legi care vor afecta bunul mers al României, dar care vor apăra abuzurile, corupţii şi le va albi dosarele penalilor aflaţi în funcţiile publice.
     Vedem astăzi două Românii, una care-şi vede de cotidian privind nepăsătoare sau poate resemnată la ce se dezlănţuie în juru-i, iar alta preocupată doar de interesele proprii, derulate la un pas distanţă în faţa ei, bazîndu-se pe ignoranţa şi nepăsarea primeia.
     Să căutăm vinovaţi? Nu merită efortul pentru că ambele ,,Românii“ poartă aceeaşi vină. Hotărîrea românului care a făcut istorie a fost spulberată sistematic distrugîndu-se, în timp, educaţia, sănătatea, libertatea, economia şi bunăstarea. În astfel de condiţii, ne lăudăm că celebrăm Centenarul Marii Uniri. Care Unire? Care Românie? 

Citește mai departe...

Vizitatori online

Avem 726 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

5.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 762
Număr afişări conţinut : 4231973

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare