Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştiri din sport Fotbal, Liga a IV-a - Aglomeraţie la vîrf
Fotbal, Liga a IV-a - Aglomeraţie la vîrf
Luni, 08 Ianuarie 2018 18:03

      4 echipe din Ţara Făgăraşului activează în Campionatul Judeţean. Cea mai bună clasare la finalul turului de campionat, din echipele din Ţara Făgăraşului, a avut-o CS Chimia Victoria. Echipa antrenată de Florin Nichifor a terminat prima parte a campionatului pe locul 4, acumulînd 30 de puncte. Bilanţul celor 15 etape este unul pozitiv: 10 victorii, nici un rezultat de egalitate şi cinci înfrîngeri. Fotbaliştii din Victoria au marcat 40 de goluri şi au primit 28, avînd +6 la adevăr. Deşi a terminat la doar un pas de podium fotbaliştii din Victoria au început modest campionatul. Au suferit trei înfrîngeri în primele şase runde, cu echipele care în acest moment împart podiumul. După etapa a şasea, Chimia Victoria a reuşit un şir impresionant de victorii. Antrenorul Florin Nichifor a reuşit să ,,cristalizeze“ un prim 11 redutabil iar jucătorii care intrat ulterior în joc s-au ridicat şi ei la nivelul titularilor. În echipă se regăsesc atît fotbalişti cu experienţă cît şi juniori formaţi la centrul de copii şi juniori al clubului. Echipa de juniori a clubului se află la mijlocul clasamentului. ,,Am reuşit ca la finalul turului de campionat să ne clasăm pe locul IV. Am fost dezavantajaţi de ,,ţintarul“ Ligii a IV-a întrucît am întîlnit cele mai bune echipele ale seriei în primele runde. Una peste alta am avut un tur de campionat reuşit iar clasarea pe locul IV nu este întîmplătoare. Este rezultatul muncii acestor jucători care au înţeles că fără muncă şi sacrificii nu poţi face performanţă. Avem condiţii foarte bune de pregătire asigurate de către conducerea clubului şi de către Primăria Victoria. În acest moment echipa este în vacanţă, reunirea lotului va avea loc cel mai probabil la sfîrşitul lunii ianuarie. La mijlocul lunii februarie vom face un semi-cantonament la baza de pregătire proprie. Vom disputa de asemenea şi cîteva jocuri de pregătire cu echipe de Liga a IV-a şi Liga a V-a. Obiectivul nostru este clasarea la finalul campionatului pe locurile I-IV“, a declarat antrenorul echipei CS Chimia Victoria, Florin Nechifor.
 

Olimpic Voila, Carpaţi Berivoi şi Voinţa Hurez în subsolul clasamentului
 

     Celelalte trei formaţii din Ţara Făgăraşului se află, la finalul turului de campionat, în partea a doua a clasamentului. Olimpic Voila se află pe locul 12 acumulînd doar 12 puncte şi avînd un bilanţ negativ: 4 victorii şi 11 înfrîngeri. Golaverajul este de asemena negativ: 20 de goluri marcate şi 49 primite. Echipa antrenată şi sponsorizată de Mircea Suciu a început bine turul de campionat reuşind să cîştige primele două partide. După aceea a urmat un parcurs sinuos în care accidentările şi-au spus cuvîntul. Carpaţi Berivoi se află o poziţie mai jos în clasament. Echipa manageriată de Dan Brătescu se află pe locul 13 cu 10 puncte, acumulînd doar trei victorii şi un rezultat de egaliatate în 15 runde. ,,Am jucat nepermis de slab în unele meciuri.Puteam fi mult mai sus în clasament dacă reuşeam să ne strîngem la toate jocurile. De asemenea pot spune că am irosit multe puncte din cauza lipsei de eficienţă la finalizare. Trebuie să strîngem rîndurile, să facem o analiză obiectivă şi să încercăm să remediem lucrurile în returul care va începe pe data de 17 martie. Vom începe pregătirea pe data de 10 ianuarie. Pe data de 30 ianuarie vom pleca în cantonament la Sîmbăta de Sus acolo unde vom face cîte două antrenamente pe zi timp de opt zile. Vom merge în cantonament atît cu echipa de seniori cît şi cu echipa de juniori. Juniorii au terminat turul de campionat pe locul trei la şase puncte de liderul seriei: Precizia Săcele. Vrem să mai aducem încă doi- trei jucători care să ne ajute să ne atingem obiectivele“, a declarat preşedintele clubului Carpaţi Berivoi, dan Brătescu. ACS Voinţa Hurez se află pe ultima poziţie în Liga a IV-a cu doar trei puncte din 15 runde.
 

Luptă în trei pentru Liga a III-a
 

     Campionatul este extrem de echilibrat atît în ceea ce priveşte evitarea retrogradării cît şi în ceea ce priveşte accederea în eşalonul superior. Trei echipe se ,,bat“ cu şanse reale pentru prezenţa la barajul pentru promovarea în eşalonul trei al fotbalului românesc. ASSR Braşov şi Precizia Săcele se află pe primele două locuri în clasament, ambele formaţii avînd cîte 39 de puncte. De altfel cele două echipe au remizat în ultima rundă, 1-1, pe terenul formaţiei suporterilor stegari, iar meciul a fost arbitrat de o brigadă de arbitri din Făgăraş, avîndu-l la centru pe Marian Barbu. Formaţia din Zărneşti se află pe locul III în clasament la doar două lungimi în spatele celor două formaţii. Aşadar se anunţă o luptă extrem de strînsă şi în ceea ce priveşte promovarea, toate cele trei formaţii aflate în fruntea clasamentului avînd şanse reale de-a participa la barajul pentru accederea în Liga a III-a. Campionatul Judeţean se va relua sîmbătă, 17 martie. O săptămînă mai tîrziu se va relua şi Liga a V-a şi întrecerile rezervate juniorilor.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

60 de ani de filatelie la Făgăras

     Iubitorii Cercului Filatelic din Făgăraş s-au întîlnit sîmbătă, 21 aprilie a.c., la Fundaţia Culturală ,,Negru Vodă“ pentru a marca şaizeci de ani de la înfiinţarea cercului. ,,Se împlinesc şaizeci de ani de cînd s-a înfiinţat Cercul Filatelic, prin 1958. Iniţiativa a aparţinut unui nmăr de 16 colecţionari de timbre din Făgăraş. Dintre întemeietori, în viaţă mai este doar Orban Ludovic. Sîntem la cea de-a XX-a expoziţie, iar trei dintre membrii cercului participă la expoziţii interjudeţene şi de rang înalt unde expunerile lor sînt foarte apreciate. Mai sîntem eu, Orban Antonia şi Bartos Csongor. (continurea în ediţia tipărită)

Citește mai departe...
 
Vizită la CN ,,Radu Negru“

     O delegaţie din Italia va vizita CN ,,Radu Negru” în perioada 2-7 mai 2018. Este vorba despre punerea în aplicare a unui protocol încheiat între conducerea colegiului făgărăşean, a primarului municipiului Gheorghe Sucaciu şi a conducerii Istitutului Comprensivo „Corrado Melone”, Ladispoli (Roma) şi semnat anul trecut. Prima etapă a protocolului prevede deplasarea unei delegaţii de la şcoala din Italia la Făgăraş, iar următoarea va fi vizita deleaţiei făgărăşenilor la şcoala din Ladispoli. Iniţiativa acestui schimb de experienţă aparţine făgărăşencei Angela Nicoară, profesoară la şcoala din Ladispoli. (continurea în ediţia tipărită)

Citește mai departe...
 

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 414 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

9.JPG

Cartea

Horoscop zilnic

FaceBook

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 753
Număr afişări conţinut : 4141541

Informatii utileZiare