Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Mai ceva ca la Academie Email
Luni, 18 Decembrie 2017 18:34

Niciun candidat din cei 64 n-a trecut probele pentru un post la Poliţia Locală Făgăraş

     Nu mai puţin de 64 de tineri din Făgăraş şi-au dorit să devină poliţişti locali. Astfel şi-au depus dosarele pentru concursul programat în perioada 5-15 decembrie a.c. pentru posturile de poliţişti locali debutanţi şi asistenţi.

 Numai că în urma probelor, toate funcţiile scoase la concurs au rămas în continuare vacante întrucît comisia de evaluare, la final, n-a declarat admis niciun concurent. Concurenţii au trecut prin emoţiile mai multor probe. Au scăpat cu bine de evaluarea dosarelor, dar a început calvarul la susţinerea probelor. La proba psihologică, la secţiunea ,,asistent” au intrat în concurs 28 de persoane şi au trecut 14 dintre ele. La ,,debutant” au intrat în concurs 27 de persoane şi au trecut proba 19 dintre ele. A umat proba sportivă care i-a triat din nou pe concurenţi: la ,,debutant” din 18 candidaţi au fost admişi 8, iar la ,,asistent” din 14 candidaţi au rămas 10. La proba de evaluare a abilităţilor şi competenţelor de operare pe calculator au fost admişi 8 la ,,debutanţi” şi 10 la ,,asistent”. Proba scrisă a fost cuiul concursului care a lăsat pentru următoarea probă doar un concurent, cel de la ,,asistent”. Interviul a fost programat în 15 decembrie, iar singurul candidat a fost respins. Prin urmare, Poliţia Locală Făgăraş deşi are un şef nou, nu a reuşit să aducă un suflu nou în instituţie, toţi candidaţii fiind respinşi.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Comunicat de presa

În ediţia tipărită

,,Pesta porcină este o făcătură a guvernantilor“

     Pesta porcină este un alt subiect adus în atenţia românilor în ultima perioadă pentru a le abate atenţia de la evoluţia evenimentelor reale. Peste tot în media se dezbate subiectul, iar în paralel se sacrifică porcii atît din ferme, cît şi din gospodăriile oamenilor. Oamenii se întreabă însă cît de reală este situaţia, dar înclină să creadă că totul este o făcătură pusă la cale de guvernanţi pentru a creşte importurile şi a distruge producţia autohtonă. Şi făgărăşenii sînt în asentimentul marii majorităţi a românilor şi susţin că această campanie de sacrificare a porcilor pe motiv de pestă porcină africană este o făcătură. Făgărăşenii amintesc de gripa aviară care a dus la sacrificarea tuturor păsărilor din ferme şi din gospodăriile oamenilor. Localnicii îşi mai amintesc că primele focare de gripă aviară au fost identificate în Ţara Făgăraşului, iar dezinsecţiile au fost realizate cu apă de ploaie.

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 610 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

3.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 764
Număr afişări conţinut : 4272441

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare