Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Mai ceva ca la Academie Email
Luni, 18 Decembrie 2017 18:34

Niciun candidat din cei 64 n-a trecut probele pentru un post la Poliţia Locală Făgăraş

     Nu mai puţin de 64 de tineri din Făgăraş şi-au dorit să devină poliţişti locali. Astfel şi-au depus dosarele pentru concursul programat în perioada 5-15 decembrie a.c. pentru posturile de poliţişti locali debutanţi şi asistenţi.

 Numai că în urma probelor, toate funcţiile scoase la concurs au rămas în continuare vacante întrucît comisia de evaluare, la final, n-a declarat admis niciun concurent. Concurenţii au trecut prin emoţiile mai multor probe. Au scăpat cu bine de evaluarea dosarelor, dar a început calvarul la susţinerea probelor. La proba psihologică, la secţiunea ,,asistent” au intrat în concurs 28 de persoane şi au trecut 14 dintre ele. La ,,debutant” au intrat în concurs 27 de persoane şi au trecut proba 19 dintre ele. A umat proba sportivă care i-a triat din nou pe concurenţi: la ,,debutant” din 18 candidaţi au fost admişi 8, iar la ,,asistent” din 14 candidaţi au rămas 10. La proba de evaluare a abilităţilor şi competenţelor de operare pe calculator au fost admişi 8 la ,,debutanţi” şi 10 la ,,asistent”. Proba scrisă a fost cuiul concursului care a lăsat pentru următoarea probă doar un concurent, cel de la ,,asistent”. Interviul a fost programat în 15 decembrie, iar singurul candidat a fost respins. Prin urmare, Poliţia Locală Făgăraş deşi are un şef nou, nu a reuşit să aducă un suflu nou în instituţie, toţi candidaţii fiind respinşi.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

Becleanul, centru international de folclor

 

     Primul festival internaţional de folclor organizat în Ţara Făgăraşului va avea loc la Beclean, în ziua de 19 ianuarie 2018. Iniţiativa este curajoasă şi aparţine edililor comunei Beclean şi Ansamblului folcloric ,,Junii Becleanului de pe Olt”. Comuna Beclean şi deopotrivă toate comunele din Ţara Făgăraşului vor fi în sărbătoare vineri, 19 ianuarie, iar începînd cu ora 16.00 uliţele satului Beclean vor înflori sub auspiciul portului popular specific zonelor participante la prima ediţie a acestui festival.(continuare doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...
 
,,Pedeapsă maximă pentru poliţistul-pedofil“

 

     Cazul poliţistului pedofil din Bucureşti, Eugen Stan de la Biroul Rutier al Secţiei 18, a afectat imaginea Poliţiei Române Mediatizarea cazului a şocat opinia publică, iar cetăţenii aşteaptă, pe de o parte, pedepsirea agresorului, dar şi aflarea numelor şefilor din Poliţie care au muşamalizat acţiunile pedofilului poliţist vreme de 9 ani. (continuare doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...
 
HOROSCOP: 2018 aduce schimbări radicale pentru multe zodii
  

      Toate semnele zodiacale au şansa să îşi schimbe viaţa în 2018, totul ţine însă de felul în care vor acţiona şi de modul în care se vor mişca planetele. (continuare doar în ediţia tipărită)

 

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 715 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

10.JPG

Cartea

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 740
Număr afişări conţinut : 4005980

FaceBook

Informatii utile

Horoscop zilnicZiare