Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Mai ceva ca la Academie Email
Luni, 18 Decembrie 2017 18:34

Niciun candidat din cei 64 n-a trecut probele pentru un post la Poliţia Locală Făgăraş

     Nu mai puţin de 64 de tineri din Făgăraş şi-au dorit să devină poliţişti locali. Astfel şi-au depus dosarele pentru concursul programat în perioada 5-15 decembrie a.c. pentru posturile de poliţişti locali debutanţi şi asistenţi.

 Numai că în urma probelor, toate funcţiile scoase la concurs au rămas în continuare vacante întrucît comisia de evaluare, la final, n-a declarat admis niciun concurent. Concurenţii au trecut prin emoţiile mai multor probe. Au scăpat cu bine de evaluarea dosarelor, dar a început calvarul la susţinerea probelor. La proba psihologică, la secţiunea ,,asistent” au intrat în concurs 28 de persoane şi au trecut 14 dintre ele. La ,,debutant” au intrat în concurs 27 de persoane şi au trecut proba 19 dintre ele. A umat proba sportivă care i-a triat din nou pe concurenţi: la ,,debutant” din 18 candidaţi au fost admişi 8, iar la ,,asistent” din 14 candidaţi au rămas 10. La proba de evaluare a abilităţilor şi competenţelor de operare pe calculator au fost admişi 8 la ,,debutanţi” şi 10 la ,,asistent”. Proba scrisă a fost cuiul concursului care a lăsat pentru următoarea probă doar un concurent, cel de la ,,asistent”. Interviul a fost programat în 15 decembrie, iar singurul candidat a fost respins. Prin urmare, Poliţia Locală Făgăraş deşi are un şef nou, nu a reuşit să aducă un suflu nou în instituţie, toţi candidaţii fiind respinşi.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Art Festin Făgăraș

În ediţia tipărită

,,Am ajuns să fim condusi de golani care aprobă legi doar în favoarea lor”

 

     Modificarea Codului Administrativ de către parlamentarii PSD-ALDE a mai creat un mod de a fi recompensaţi susţinătorii politicienilor. Pensii speciale pentru aleşii locali care să le completeze pensiile de vechime. Sînt bani care golesc bugetul ţării, aşa cum o fac şi alte categorii privilegiate de pensionari. Dacă un angajat a muncit zeci de ani în cîmpul muncii cotizînd lunar pentru a avea o pensie la bătrîneţe, acesta încasează pensie din care abia îşi duce zilele. În schimb un pensionar ,,special” este lovit cu pensie de mii de euro în condiţiile în care n-a cotizat niciun leu pentru pensie. Făgărăşenii spun că nu există echitate între pensionari, iar legile adoptate de parlamentari în ultima vreme sînt lipsite de bun simţ. Făgărăşenii mai spun că aleşii locali nu merită pensii speciale pentru că şi-au făcut doar datoria, iar în cele mai multe cazuri nici pe aceasta. Monitorul de Făgăraş a stat de vorbă cu cetăţenii în privinţa modificării Codului Administrativ de către parlamentarii Puterii, act normativ ce a fost votat deja în Senat. O parte din opiniile lor sînt prezentate în materialul următor. (continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 549 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

5.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 756
Număr afişări conţinut : 4193574

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare