Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Mai ceva ca la Academie Email
Luni, 18 Decembrie 2017 18:34

Niciun candidat din cei 64 n-a trecut probele pentru un post la Poliţia Locală Făgăraş

     Nu mai puţin de 64 de tineri din Făgăraş şi-au dorit să devină poliţişti locali. Astfel şi-au depus dosarele pentru concursul programat în perioada 5-15 decembrie a.c. pentru posturile de poliţişti locali debutanţi şi asistenţi.

 Numai că în urma probelor, toate funcţiile scoase la concurs au rămas în continuare vacante întrucît comisia de evaluare, la final, n-a declarat admis niciun concurent. Concurenţii au trecut prin emoţiile mai multor probe. Au scăpat cu bine de evaluarea dosarelor, dar a început calvarul la susţinerea probelor. La proba psihologică, la secţiunea ,,asistent” au intrat în concurs 28 de persoane şi au trecut 14 dintre ele. La ,,debutant” au intrat în concurs 27 de persoane şi au trecut proba 19 dintre ele. A umat proba sportivă care i-a triat din nou pe concurenţi: la ,,debutant” din 18 candidaţi au fost admişi 8, iar la ,,asistent” din 14 candidaţi au rămas 10. La proba de evaluare a abilităţilor şi competenţelor de operare pe calculator au fost admişi 8 la ,,debutanţi” şi 10 la ,,asistent”. Proba scrisă a fost cuiul concursului care a lăsat pentru următoarea probă doar un concurent, cel de la ,,asistent”. Interviul a fost programat în 15 decembrie, iar singurul candidat a fost respins. Prin urmare, Poliţia Locală Făgăraş deşi are un şef nou, nu a reuşit să aducă un suflu nou în instituţie, toţi candidaţii fiind respinşi.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

60 de ani de filatelie la Făgăras

     Iubitorii Cercului Filatelic din Făgăraş s-au întîlnit sîmbătă, 21 aprilie a.c., la Fundaţia Culturală ,,Negru Vodă“ pentru a marca şaizeci de ani de la înfiinţarea cercului. ,,Se împlinesc şaizeci de ani de cînd s-a înfiinţat Cercul Filatelic, prin 1958. Iniţiativa a aparţinut unui nmăr de 16 colecţionari de timbre din Făgăraş. Dintre întemeietori, în viaţă mai este doar Orban Ludovic. Sîntem la cea de-a XX-a expoziţie, iar trei dintre membrii cercului participă la expoziţii interjudeţene şi de rang înalt unde expunerile lor sînt foarte apreciate. Mai sîntem eu, Orban Antonia şi Bartos Csongor. (continurea în ediţia tipărită)

Citește mai departe...
 
Vizită la CN ,,Radu Negru“

     O delegaţie din Italia va vizita CN ,,Radu Negru” în perioada 2-7 mai 2018. Este vorba despre punerea în aplicare a unui protocol încheiat între conducerea colegiului făgărăşean, a primarului municipiului Gheorghe Sucaciu şi a conducerii Istitutului Comprensivo „Corrado Melone”, Ladispoli (Roma) şi semnat anul trecut. Prima etapă a protocolului prevede deplasarea unei delegaţii de la şcoala din Italia la Făgăraş, iar următoarea va fi vizita deleaţiei făgărăşenilor la şcoala din Ladispoli. Iniţiativa acestui schimb de experienţă aparţine făgărăşencei Angela Nicoară, profesoară la şcoala din Ladispoli. (continurea în ediţia tipărită)

Citește mai departe...
 

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 521 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

8.JPG

Cartea

Horoscop zilnic

FaceBook

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 753
Număr afişări conţinut : 4139855

Informatii utileZiare