Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Expoziţie de fotografie la AVIV Email
Luni, 18 Decembrie 2017 18:32

      Vernisajul unei inedite expoziţii de fotografie va avea loc miercuri, 20 decembrie a.c., începînd cu ora 18.00. Fotograful Cornel Comici, autorul expoziţiei, a ales să-şi expună lucrările într-un loc special care să creeze emoţie publicului. Este vorba despre căminul de bătrîni AVIV din Făgăraş. Expoziţia denumită sugestiv ,,Expoziţie de fotografie, Făgăraş 1900-2017” va reuni fotografii cu Făgăraşul vechi semnate de autor şi cărţi poştale cu imagini din Făgăraş semnate de Mircea Diaconescu. ,,Voi expune cărţi poştale şi fotografii care au circulat începînd cu 1902. Voi prezenta fotografii cu Făgăraşul din 1948 cînd s-a construit casa de cultură, iar oameni din satele făgărăşene, Ileni, Copăcel, Beclean, aduceau piatra cu carele pentru construcţie. Cărţile poştale aparţin făgărăşeanului Mircea Diaconescu, un mare iubitor al istoriei Făgăraşului. Am ales să organizez expoziţia la azilul AVIV de pe strada Cetăţii, 40 A, pentru că este un loc în care oamenii nu prea intră, iar evenimentul îi va pune în legătură cu vîrstnicii singuri” a spus autorul expoziţiei Cornel Comici. Fotograful Cornel Comici este recunoscut în znă pentru lucrările sale, primele fotografii realizîndu-le în 1978. A organizat pînă în prezent 30 de expoziţii, la Casa de Cultură, la Fundaţia Negru Vodă, la Art Cafe Sibiu, la Oradea, Braşov, Predeal şi Bucureşti. Expoziţia va cuprinde 70 de exponate din colecţia Cornel Comici şi colecţia Mircea Diaconescu.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

Becleanul, centru international de folclor

 

     Primul festival internaţional de folclor organizat în Ţara Făgăraşului va avea loc la Beclean, în ziua de 19 ianuarie 2018. Iniţiativa este curajoasă şi aparţine edililor comunei Beclean şi Ansamblului folcloric ,,Junii Becleanului de pe Olt”. Comuna Beclean şi deopotrivă toate comunele din Ţara Făgăraşului vor fi în sărbătoare vineri, 19 ianuarie, iar începînd cu ora 16.00 uliţele satului Beclean vor înflori sub auspiciul portului popular specific zonelor participante la prima ediţie a acestui festival.(continuare doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...
 
,,Pedeapsă maximă pentru poliţistul-pedofil“

 

     Cazul poliţistului pedofil din Bucureşti, Eugen Stan de la Biroul Rutier al Secţiei 18, a afectat imaginea Poliţiei Române Mediatizarea cazului a şocat opinia publică, iar cetăţenii aşteaptă, pe de o parte, pedepsirea agresorului, dar şi aflarea numelor şefilor din Poliţie care au muşamalizat acţiunile pedofilului poliţist vreme de 9 ani. (continuare doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...
 
HOROSCOP: 2018 aduce schimbări radicale pentru multe zodii
  

      Toate semnele zodiacale au şansa să îşi schimbe viaţa în 2018, totul ţine însă de felul în care vor acţiona şi de modul în care se vor mişca planetele. (continuare doar în ediţia tipărită)

 

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 1222 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

2.JPG

Cartea

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 740
Număr afişări conţinut : 3999186

FaceBook

Informatii utile

Horoscop zilnicZiare