Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Expoziţie de fotografie la AVIV Email
Luni, 18 Decembrie 2017 18:32

      Vernisajul unei inedite expoziţii de fotografie va avea loc miercuri, 20 decembrie a.c., începînd cu ora 18.00. Fotograful Cornel Comici, autorul expoziţiei, a ales să-şi expună lucrările într-un loc special care să creeze emoţie publicului. Este vorba despre căminul de bătrîni AVIV din Făgăraş. Expoziţia denumită sugestiv ,,Expoziţie de fotografie, Făgăraş 1900-2017” va reuni fotografii cu Făgăraşul vechi semnate de autor şi cărţi poştale cu imagini din Făgăraş semnate de Mircea Diaconescu. ,,Voi expune cărţi poştale şi fotografii care au circulat începînd cu 1902. Voi prezenta fotografii cu Făgăraşul din 1948 cînd s-a construit casa de cultură, iar oameni din satele făgărăşene, Ileni, Copăcel, Beclean, aduceau piatra cu carele pentru construcţie. Cărţile poştale aparţin făgărăşeanului Mircea Diaconescu, un mare iubitor al istoriei Făgăraşului. Am ales să organizez expoziţia la azilul AVIV de pe strada Cetăţii, 40 A, pentru că este un loc în care oamenii nu prea intră, iar evenimentul îi va pune în legătură cu vîrstnicii singuri” a spus autorul expoziţiei Cornel Comici. Fotograful Cornel Comici este recunoscut în znă pentru lucrările sale, primele fotografii realizîndu-le în 1978. A organizat pînă în prezent 30 de expoziţii, la Casa de Cultură, la Fundaţia Negru Vodă, la Art Cafe Sibiu, la Oradea, Braşov, Predeal şi Bucureşti. Expoziţia va cuprinde 70 de exponate din colecţia Cornel Comici şi colecţia Mircea Diaconescu.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Anunturi!

Compania PUROLITE oferă asigurări că activitatea sa nu poluează!

     Compania brașoveană PUROLITE a demarat în acest an o campanie de comunicare transparentă și de informare a locuitorilor din zona Victoria – Ucea – Făgăraș, privind activitatea sa, respectarea normelor legale referitoare la poluare și eforturile și investițiile privind creșterea calității aerului în zonă.
     Purolite se angajează să informeze populația atât în ceea ce privește sesizările primite de companie sau autorități, cât și în ceea ce privește investițiile și măsurile luate pentru a asigura un mediu curat și sănătos în zonele învecinate. 

În ediţia tipărită

,,Statul încurajează lenea”

 

     Mulţi cetăţeni din Ţara Făgăraşului sînt revoltaţi pe beneficiarii de ajutor social care sînt apţi de muncă, dar preferă să primească bani de la stat fără să facă nimic. Le aduc calificative de ,,puturoşi” ,,leneşi” şi le cer să meargă la muncă pentru a obţine banii din care să trăiască.

Citește mai departe...
 
O mînă întinsă bătrînilor săraci si neputinciosi

 

     Căminul de bătrîni ,,Castanul” este locul unde îşi găsesc adăpost şi persoanele singure, neputincioase şi cu venituri foarte mici. În ultimii doi ani, patru femei trecute de 65 de ani au ajuns la ,,Castanul” în urma solicitării asistenţilor sociali din primării sau a asistenţilor medicali din spitale.

Citește mai departe...
 

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 500 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

3.JPG

Cartea

Horoscop zilnic

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 762
Număr afişări conţinut : 4184271

Informatii utileZiare