Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Expoziţie de fotografie la AVIV Email
Luni, 18 Decembrie 2017 18:32

      Vernisajul unei inedite expoziţii de fotografie va avea loc miercuri, 20 decembrie a.c., începînd cu ora 18.00. Fotograful Cornel Comici, autorul expoziţiei, a ales să-şi expună lucrările într-un loc special care să creeze emoţie publicului. Este vorba despre căminul de bătrîni AVIV din Făgăraş. Expoziţia denumită sugestiv ,,Expoziţie de fotografie, Făgăraş 1900-2017” va reuni fotografii cu Făgăraşul vechi semnate de autor şi cărţi poştale cu imagini din Făgăraş semnate de Mircea Diaconescu. ,,Voi expune cărţi poştale şi fotografii care au circulat începînd cu 1902. Voi prezenta fotografii cu Făgăraşul din 1948 cînd s-a construit casa de cultură, iar oameni din satele făgărăşene, Ileni, Copăcel, Beclean, aduceau piatra cu carele pentru construcţie. Cărţile poştale aparţin făgărăşeanului Mircea Diaconescu, un mare iubitor al istoriei Făgăraşului. Am ales să organizez expoziţia la azilul AVIV de pe strada Cetăţii, 40 A, pentru că este un loc în care oamenii nu prea intră, iar evenimentul îi va pune în legătură cu vîrstnicii singuri” a spus autorul expoziţiei Cornel Comici. Fotograful Cornel Comici este recunoscut în znă pentru lucrările sale, primele fotografii realizîndu-le în 1978. A organizat pînă în prezent 30 de expoziţii, la Casa de Cultură, la Fundaţia Negru Vodă, la Art Cafe Sibiu, la Oradea, Braşov, Predeal şi Bucureşti. Expoziţia va cuprinde 70 de exponate din colecţia Cornel Comici şi colecţia Mircea Diaconescu.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

,,Amenzile mari ar stopa fenomenul“

 

    Toate rîurile şi pîraiele care străbat Ţara Făgăraşului au devenit gropi de gunoi pentru localnicii lipsiţi de bun simţ. Este un fenomen care, pe zi ce trece, ia amploare. Pet-uri, buşteni, obiecte de mobilier, haine, materiale de construcţii, dejecţii de la WC, animale moarte sînt gunoaiele colectate de Olt şi depuse la barajele construite pe cursul lui. Astfel de deşeuri pot fi văzute şi pe rîurile de munte care se varsă în Olt. Persoanele care aruncă la întîmplare aceste mizerii nu par deranjate de gestul lor şi consideră că este normal cum procedează. Iar dacă li se face observaţie, recurg la violenţă.

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 1033 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

11.JPG

Cartea

FaceBook

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 766
Număr afişări conţinut : 4259973

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare