Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Spectacol la Ucea de Jos Email
Luni, 18 Decembrie 2017 18:11

      Primăria Ucea va fi gazda unui eveniment cultural, miercuri, 27 decembrie a.c., începînd cu ora 14.00, care se va desfăşura la Căminul Cultural din Ucea de Jos. Spectacolul folcloric va fi prilejuit de sărbătorile Crăciunului, iar pe scena căminului cultural vor evolua interpreţi de muzică populară din Ţara Făgăraşului. Cap de afiş este Ionuţ Langa, Adina Roşca şi Cătălin Doinaş, Mihai Barbu şi Mădălina Grama, Iulia Banciu, dar şi grupul vocal ,,Cetina de Brad", grupul vocal ,,Sirinx" de la Şcoala Gimnazială Ucea de Jos, Ansamblul folcloric Şinca Nouă şi Ansamblul folcloric de la Jibert. ,,În ultimii ani, în perioada sărbătorilor de iarnă am organizat evenimente culturale. Deja a devenit o tradiţie, iar localnicii aşteaptă astfel de evenimente. În fiecare an, Căminul Cultural a fost neîncăpător şi ne-am bucurat de un succes deosebit" a spus viceprimarul Adrian Grovu. Şi la căminul cultural din Rucăr, în aceeaşi zi, va fi organizat un spectacol folcloric. De mai mulţi ani, Primăria Viştea invită locuitorii comunei la spectacolul Crăciunului care se desfăşoară la căminele culturale din comună.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Comunicat de presa

În ediţia tipărită

,,Pesta porcină este o făcătură a guvernantilor“

     Pesta porcină este un alt subiect adus în atenţia românilor în ultima perioadă pentru a le abate atenţia de la evoluţia evenimentelor reale. Peste tot în media se dezbate subiectul, iar în paralel se sacrifică porcii atît din ferme, cît şi din gospodăriile oamenilor. Oamenii se întreabă însă cît de reală este situaţia, dar înclină să creadă că totul este o făcătură pusă la cale de guvernanţi pentru a creşte importurile şi a distruge producţia autohtonă. Şi făgărăşenii sînt în asentimentul marii majorităţi a românilor şi susţin că această campanie de sacrificare a porcilor pe motiv de pestă porcină africană este o făcătură. Făgărăşenii amintesc de gripa aviară care a dus la sacrificarea tuturor păsărilor din ferme şi din gospodăriile oamenilor. Localnicii îşi mai amintesc că primele focare de gripă aviară au fost identificate în Ţara Făgăraşului, iar dezinsecţiile au fost realizate cu apă de ploaie.

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 606 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

10.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 764
Număr afişări conţinut : 4272441

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare