Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Spectacol la Ucea de Jos Email
Luni, 18 Decembrie 2017 18:11

      Primăria Ucea va fi gazda unui eveniment cultural, miercuri, 27 decembrie a.c., începînd cu ora 14.00, care se va desfăşura la Căminul Cultural din Ucea de Jos. Spectacolul folcloric va fi prilejuit de sărbătorile Crăciunului, iar pe scena căminului cultural vor evolua interpreţi de muzică populară din Ţara Făgăraşului. Cap de afiş este Ionuţ Langa, Adina Roşca şi Cătălin Doinaş, Mihai Barbu şi Mădălina Grama, Iulia Banciu, dar şi grupul vocal ,,Cetina de Brad", grupul vocal ,,Sirinx" de la Şcoala Gimnazială Ucea de Jos, Ansamblul folcloric Şinca Nouă şi Ansamblul folcloric de la Jibert. ,,În ultimii ani, în perioada sărbătorilor de iarnă am organizat evenimente culturale. Deja a devenit o tradiţie, iar localnicii aşteaptă astfel de evenimente. În fiecare an, Căminul Cultural a fost neîncăpător şi ne-am bucurat de un succes deosebit" a spus viceprimarul Adrian Grovu. Şi la căminul cultural din Rucăr, în aceeaşi zi, va fi organizat un spectacol folcloric. De mai mulţi ani, Primăria Viştea invită locuitorii comunei la spectacolul Crăciunului care se desfăşoară la căminele culturale din comună.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

60 de ani de filatelie la Făgăras

     Iubitorii Cercului Filatelic din Făgăraş s-au întîlnit sîmbătă, 21 aprilie a.c., la Fundaţia Culturală ,,Negru Vodă“ pentru a marca şaizeci de ani de la înfiinţarea cercului. ,,Se împlinesc şaizeci de ani de cînd s-a înfiinţat Cercul Filatelic, prin 1958. Iniţiativa a aparţinut unui nmăr de 16 colecţionari de timbre din Făgăraş. Dintre întemeietori, în viaţă mai este doar Orban Ludovic. Sîntem la cea de-a XX-a expoziţie, iar trei dintre membrii cercului participă la expoziţii interjudeţene şi de rang înalt unde expunerile lor sînt foarte apreciate. Mai sîntem eu, Orban Antonia şi Bartos Csongor. (continurea în ediţia tipărită)

Citește mai departe...
 
Vizită la CN ,,Radu Negru“

     O delegaţie din Italia va vizita CN ,,Radu Negru” în perioada 2-7 mai 2018. Este vorba despre punerea în aplicare a unui protocol încheiat între conducerea colegiului făgărăşean, a primarului municipiului Gheorghe Sucaciu şi a conducerii Istitutului Comprensivo „Corrado Melone”, Ladispoli (Roma) şi semnat anul trecut. Prima etapă a protocolului prevede deplasarea unei delegaţii de la şcoala din Italia la Făgăraş, iar următoarea va fi vizita deleaţiei făgărăşenilor la şcoala din Ladispoli. Iniţiativa acestui schimb de experienţă aparţine făgărăşencei Angela Nicoară, profesoară la şcoala din Ladispoli. (continurea în ediţia tipărită)

Citește mai departe...
 

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 522 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

8.JPG

Cartea

Horoscop zilnic

FaceBook

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 753
Număr afişări conţinut : 4139854

Informatii utileZiare