Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Spectacol la Ucea de Jos Email
Luni, 18 Decembrie 2017 18:11

      Primăria Ucea va fi gazda unui eveniment cultural, miercuri, 27 decembrie a.c., începînd cu ora 14.00, care se va desfăşura la Căminul Cultural din Ucea de Jos. Spectacolul folcloric va fi prilejuit de sărbătorile Crăciunului, iar pe scena căminului cultural vor evolua interpreţi de muzică populară din Ţara Făgăraşului. Cap de afiş este Ionuţ Langa, Adina Roşca şi Cătălin Doinaş, Mihai Barbu şi Mădălina Grama, Iulia Banciu, dar şi grupul vocal ,,Cetina de Brad", grupul vocal ,,Sirinx" de la Şcoala Gimnazială Ucea de Jos, Ansamblul folcloric Şinca Nouă şi Ansamblul folcloric de la Jibert. ,,În ultimii ani, în perioada sărbătorilor de iarnă am organizat evenimente culturale. Deja a devenit o tradiţie, iar localnicii aşteaptă astfel de evenimente. În fiecare an, Căminul Cultural a fost neîncăpător şi ne-am bucurat de un succes deosebit" a spus viceprimarul Adrian Grovu. Şi la căminul cultural din Rucăr, în aceeaşi zi, va fi organizat un spectacol folcloric. De mai mulţi ani, Primăria Viştea invită locuitorii comunei la spectacolul Crăciunului care se desfăşoară la căminele culturale din comună.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Art Festin Făgăraș

În ediţia tipărită

,,Am ajuns să fim condusi de golani care aprobă legi doar în favoarea lor”

 

     Modificarea Codului Administrativ de către parlamentarii PSD-ALDE a mai creat un mod de a fi recompensaţi susţinătorii politicienilor. Pensii speciale pentru aleşii locali care să le completeze pensiile de vechime. Sînt bani care golesc bugetul ţării, aşa cum o fac şi alte categorii privilegiate de pensionari. Dacă un angajat a muncit zeci de ani în cîmpul muncii cotizînd lunar pentru a avea o pensie la bătrîneţe, acesta încasează pensie din care abia îşi duce zilele. În schimb un pensionar ,,special” este lovit cu pensie de mii de euro în condiţiile în care n-a cotizat niciun leu pentru pensie. Făgărăşenii spun că nu există echitate între pensionari, iar legile adoptate de parlamentari în ultima vreme sînt lipsite de bun simţ. Făgărăşenii mai spun că aleşii locali nu merită pensii speciale pentru că şi-au făcut doar datoria, iar în cele mai multe cazuri nici pe aceasta. Monitorul de Făgăraş a stat de vorbă cu cetăţenii în privinţa modificării Codului Administrativ de către parlamentarii Puterii, act normativ ce a fost votat deja în Senat. O parte din opiniile lor sînt prezentate în materialul următor. (continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 552 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

8.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 757
Număr afişări conţinut : 4193582

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare