Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Spectacol la Ucea de Jos Email
Luni, 18 Decembrie 2017 18:11

      Primăria Ucea va fi gazda unui eveniment cultural, miercuri, 27 decembrie a.c., începînd cu ora 14.00, care se va desfăşura la Căminul Cultural din Ucea de Jos. Spectacolul folcloric va fi prilejuit de sărbătorile Crăciunului, iar pe scena căminului cultural vor evolua interpreţi de muzică populară din Ţara Făgăraşului. Cap de afiş este Ionuţ Langa, Adina Roşca şi Cătălin Doinaş, Mihai Barbu şi Mădălina Grama, Iulia Banciu, dar şi grupul vocal ,,Cetina de Brad", grupul vocal ,,Sirinx" de la Şcoala Gimnazială Ucea de Jos, Ansamblul folcloric Şinca Nouă şi Ansamblul folcloric de la Jibert. ,,În ultimii ani, în perioada sărbătorilor de iarnă am organizat evenimente culturale. Deja a devenit o tradiţie, iar localnicii aşteaptă astfel de evenimente. În fiecare an, Căminul Cultural a fost neîncăpător şi ne-am bucurat de un succes deosebit" a spus viceprimarul Adrian Grovu. Şi la căminul cultural din Rucăr, în aceeaşi zi, va fi organizat un spectacol folcloric. De mai mulţi ani, Primăria Viştea invită locuitorii comunei la spectacolul Crăciunului care se desfăşoară la căminele culturale din comună.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

Becleanul, centru international de folclor

 

     Primul festival internaţional de folclor organizat în Ţara Făgăraşului va avea loc la Beclean, în ziua de 19 ianuarie 2018. Iniţiativa este curajoasă şi aparţine edililor comunei Beclean şi Ansamblului folcloric ,,Junii Becleanului de pe Olt”. Comuna Beclean şi deopotrivă toate comunele din Ţara Făgăraşului vor fi în sărbătoare vineri, 19 ianuarie, iar începînd cu ora 16.00 uliţele satului Beclean vor înflori sub auspiciul portului popular specific zonelor participante la prima ediţie a acestui festival.(continuare doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...
 
,,Pedeapsă maximă pentru poliţistul-pedofil“

 

     Cazul poliţistului pedofil din Bucureşti, Eugen Stan de la Biroul Rutier al Secţiei 18, a afectat imaginea Poliţiei Române Mediatizarea cazului a şocat opinia publică, iar cetăţenii aşteaptă, pe de o parte, pedepsirea agresorului, dar şi aflarea numelor şefilor din Poliţie care au muşamalizat acţiunile pedofilului poliţist vreme de 9 ani. (continuare doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...
 
HOROSCOP: 2018 aduce schimbări radicale pentru multe zodii
  

      Toate semnele zodiacale au şansa să îşi schimbe viaţa în 2018, totul ţine însă de felul în care vor acţiona şi de modul în care se vor mişca planetele. (continuare doar în ediţia tipărită)

 

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 716 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

8.JPG

Cartea

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 740
Număr afişări conţinut : 4005980

FaceBook

Informatii utile

Horoscop zilnicZiare