Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Galerie foto
Spectacol la Ucea de Jos Email
Luni, 18 Decembrie 2017 18:11

      Primăria Ucea va fi gazda unui eveniment cultural, miercuri, 27 decembrie a.c., începînd cu ora 14.00, care se va desfăşura la Căminul Cultural din Ucea de Jos. Spectacolul folcloric va fi prilejuit de sărbătorile Crăciunului, iar pe scena căminului cultural vor evolua interpreţi de muzică populară din Ţara Făgăraşului. Cap de afiş este Ionuţ Langa, Adina Roşca şi Cătălin Doinaş, Mihai Barbu şi Mădălina Grama, Iulia Banciu, dar şi grupul vocal ,,Cetina de Brad", grupul vocal ,,Sirinx" de la Şcoala Gimnazială Ucea de Jos, Ansamblul folcloric Şinca Nouă şi Ansamblul folcloric de la Jibert. ,,În ultimii ani, în perioada sărbătorilor de iarnă am organizat evenimente culturale. Deja a devenit o tradiţie, iar localnicii aşteaptă astfel de evenimente. În fiecare an, Căminul Cultural a fost neîncăpător şi ne-am bucurat de un succes deosebit" a spus viceprimarul Adrian Grovu. Şi la căminul cultural din Rucăr, în aceeaşi zi, va fi organizat un spectacol folcloric. De mai mulţi ani, Primăria Viştea invită locuitorii comunei la spectacolul Crăciunului care se desfăşoară la căminele culturale din comună.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Anunturi!

Compania PUROLITE oferă asigurări că activitatea sa nu poluează!

     Compania brașoveană PUROLITE a demarat în acest an o campanie de comunicare transparentă și de informare a locuitorilor din zona Victoria – Ucea – Făgăraș, privind activitatea sa, respectarea normelor legale referitoare la poluare și eforturile și investițiile privind creșterea calității aerului în zonă.
     Purolite se angajează să informeze populația atât în ceea ce privește sesizările primite de companie sau autorități, cât și în ceea ce privește investițiile și măsurile luate pentru a asigura un mediu curat și sănătos în zonele învecinate. 

În ediţia tipărită

,,Statul încurajează lenea”

 

     Mulţi cetăţeni din Ţara Făgăraşului sînt revoltaţi pe beneficiarii de ajutor social care sînt apţi de muncă, dar preferă să primească bani de la stat fără să facă nimic. Le aduc calificative de ,,puturoşi” ,,leneşi” şi le cer să meargă la muncă pentru a obţine banii din care să trăiască.

Citește mai departe...
 
O mînă întinsă bătrînilor săraci si neputinciosi

 

     Căminul de bătrîni ,,Castanul” este locul unde îşi găsesc adăpost şi persoanele singure, neputincioase şi cu venituri foarte mici. În ultimii doi ani, patru femei trecute de 65 de ani au ajuns la ,,Castanul” în urma solicitării asistenţilor sociali din primării sau a asistenţilor medicali din spitale.

Citește mai departe...
 

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 518 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

6.JPG

Cartea

Horoscop zilnic

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 762
Număr afişări conţinut : 4182678

Informatii utileZiare