Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Monstrul care a vrut să violeze o fetiţă de 8 ani Email
Luni, 18 Decembrie 2017 17:56

 

Andreea este în clasa a II-a şi a trecut prin trauma unei tentative de viol cînd Mădălin Cimpoier de 16 ani a ,,luat-o pe sus”, a încuiat-o în casă şi a dezbrăcat-o cu intenţia de a o viola Fetiţa a fost salvatăde copiii care au spart uşa Oamenii legii au aflat despre fapta monstrului de la un sătean şi au demarat cercetările Agresorul a fost reţinut 24 de ore şi acum este liber


     Andreea are doar 8 ani şi este în clasa a II-a. Este tăcută şi stă mai tot timpul cu ochii în pămînt. Cu greu răspunde la întrebări, dar şi atunci cînd o face scormoneşte cu încălţămintea noroiul din poartea casei. Se resimte după trauma la care a fost supusă de un adolescent de etnie rromă din sat. Cînd mama sa îmi vorbeşte de incidentul în care a fost implicată fiica sa, Andreea nu-şi ridică privirea din pămînt, iar ochii i se scaldă în lacrimi. Violul, tentativa de viol, corupţia sexuală cu minori erau termeni necunoscuţi pentru ea, dar de o săptămînă i-a tot auzit. Nu-i înţelegea, dar ştia prin ceea ce a trecut într-o după amiază rece de decembrie. Era singură cînd a fost luată pe sus şi închisă într-o cocioabă de un băiat masiv şi dominat de efectele a ceea ce a văzut în preajma lui, în familie, în cartierul de rromi sau la televizor. A salvat-o de la viol şi de o experienţă traumatizantă copiii de vîrsta ei care i-au auzit ţipetele. S-a luptat cu el, cu mînuţele ei mici l-a lovit, dar n-a reuşit să-l îndepărteze cînd a atins-o. Dintr-o mişcare s-a trezit dezbrăcată complet, la fel cum era şi el, dar n-a putut face nimic. Nişte copii au reuşit s-o scape din mîinile monstrului, iar atunci s-a îmbrăcat şi a fugit fără să se mai uite în urmă. De teamă nu s-a dus acasă la mama ei căreia să-i spună ceea ce a păţit. Întreg satul vuia de isprava agresorului transformat într-un monstru, dar părinţii ei nu ştiau nimic. După două zile mama Andreei a aflat prin ceea ce a trecut copila ei, iar oamenii legii au fost informaţi după alte două zile. A urmat o săptămînă de cercetări, noi traume pentru micuţa Andreea, întrebări, controale medicale ca mai apoi să intervină psihologii. Privirea fetiţei este tristă şi marcată cumplit de fapta nemiloasă a agresorului. Îmi spune cu voce scăzută că şi-ar dori să fie pedepsit băiatul pe care, de altfel, îl cunoştea, aşa cum se cunosc copiii într-un sat. Din păcate trauma Andreei continuă prin modul în care copiii, acum, o privesc şi o tratează. Este suferinţa unui copil nevinovat şi neşansa ei de a trăi într-un mediu lipsit de cultură şi de o educaţie sănătoasă.
 

Filmul monstruozităţii
 

     În după amiaza de 1 decembrie 2017, pe la ora 16.00, Andreea şi fratele său s-au dus în cartierul de rromi din sat, undeva pe deal. Mădălin Cimpoier de 16 ani i-a spus fratelui fetiţei că-i dă o roată şi l-a trimis să o caute. A fost momentul în care Mădălin a luat-o pe sus pe fetiţă şi a dus-o în casă după care a încuiat uşa. A dezbrăcat-o şi s-a dezbrăcat şi el. ,,Fetiţa a ţipat şi au apărut alţi copii. A salvat-o Chiru Cosmin care a spart uşa. Aşa i-au găsit copiii” a declarat agentul Ştefan Chingaru, cel care s-a ocupat de cercetările la faţa locului. Oamenii legii au fost anunţaţi de acest eveniment de către un localnic abia miercuri, 6 decembrie, a.c. cînd întreg satul vorbea despre ceea ce a făcut Mădălin Cimpoieru, un băiat cu un trecut nu tocmai pe placul sătenilor. Oamenii legii au demarat cercetările şi au stabilit firul evenimentului. Cazul a fost preluat de Secţia Poliţiei 3 Rurale, comisar şef Ovidiu Sârbu. În urma cercetărilor, Mădălin Cimpoier, autorul faptelor, a fost reţinut pentru 24 de ore sub acuzaţiile de tentativă de viol şi corupere sexuală de minori. Ulterior a fost lăsat liber. A fost supus unui examen psihiatric şi s-a stabilit că are discernămîntul faptelor sale. Andreea a fost supusă unui examen medico-legal prin care nu a fost confirmat violul. În următoarele zile, psihologii de la Direcţia de Protecţia Copilului au investigat-o pe copilă, dar vor analiza şi modul în care este supravegheată de familie. Pe rolul instanţei este deschis un dosar penal.
 

Învăţătoarea Andreei: ,,Asta îi lipsea, oricum este un copil timid şi închis”
 

     ,,Am aflat despre cazul Andreei de la copii. Oamenii legii m-au rugat, pe mine şi pe directoarea şcolii, să stăm noi de vorbă cu fetiţa. Am fost de acord, dar să înregistrăm/filmăm toată procedura. Andreea este un copil timid şi închis. Îmi era teamă că trecînd prin această traumă, fetiţa va fi foarte marcată şi va refuza orice comunicare. Am urmărit-o şi m-am bucurat să constat că este cît de cît bine. Cercetările sînt în derulare. Am aflat că agresorul a fost reţinut, dar este liber acum. Are vreo 17 ani, nu are şcoală şi are un comportament grav” a spus învăţătoarea fetiţei, Eli Noian.

Mama Andreei: ,,M-a minţit în faţă, agresorul”
 

     ,,Eu am aflat doar duminică despre ce a păţit Andreea, ea n-a venit acasă să îmi spună, am aflat din sat. Sora ei mai mare a leşinat cînd a aflat. L-a căutat peste tot pe agresor şi mi l-a adus în casă, l-a forţat să-mi povestească ce a făcut. N-a recunoscut nimic, mai mult s-a jurat că nici n-a atins-o, nici n-a dezbrăcat-o. A minţit. Să-l scape, părinţii lui şi-au vîndut porcul din curte. Ce dă instanţa, vom accepta. Poliţiştii ne-au ajutat, au mers cu noi la Făgăraş la control, la Braşov, ei ne-au dus peste tot. Şi dacă nu era aşa o duceam pe fetiţă la medic. Îmi pare rău că fetiţa a fost batjocorită, iar acum copiii rîd de ea. Nu este normal, iar familia agresorului nu spune nimic. Nu va mai pleca din curte nici ea, nici sora ei mai mică. Nu ştiu de ce s-a dus atunci pe deal că de obicei ea nu pleacă acolo” a spus mama fetiţei. Copiii din sat îl consideră pe agresor un monstru şi se feresc de el. Ei spun că mai are la activ şi alte incidente sexuale cu minori mult mai mici decît el. Andreea mai are cinci fraţi, ea fiind a doua din coadă. (Lucia BAKI)
  

Comments
Comentariu nou Cautare
Anonim   |21-12-2017 14:28:53
Si legea ii protejeaza...rusine celor care protejeaza criminali si violatori,
prin legile date.
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

,,Amenzile mari ar stopa fenomenul“

 

    Toate rîurile şi pîraiele care străbat Ţara Făgăraşului au devenit gropi de gunoi pentru localnicii lipsiţi de bun simţ. Este un fenomen care, pe zi ce trece, ia amploare. Pet-uri, buşteni, obiecte de mobilier, haine, materiale de construcţii, dejecţii de la WC, animale moarte sînt gunoaiele colectate de Olt şi depuse la barajele construite pe cursul lui. Astfel de deşeuri pot fi văzute şi pe rîurile de munte care se varsă în Olt. Persoanele care aruncă la întîmplare aceste mizerii nu par deranjate de gestul lor şi consideră că este normal cum procedează. Iar dacă li se face observaţie, recurg la violenţă.

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 1013 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

9.JPG

Cartea

FaceBook

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 766
Număr afişări conţinut : 4259965

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare