Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştirile locale Tarife majorate la Salco
Tarife majorate la Salco Email
Luni, 04 Decembrie 2017 20:44

      Făgărăşenii vor plăti mai mult la salubritate începînd cu 1 ianuarie 2018. Consilierii locali au aprobat, ]n şedinţa ordinară desfăşurată la sfîrşitul lunii noiembrie a.c., majorarea tarifelor pentru ridicarea gunoiului menajer atît pentru persoane fizice, dar şi pentru agenţii economici, la propunerea conducerii SC Salco Serv SA. Conform HCL, persoanele fizice vor plăti lunar 8,5 lei, iar agenţii economici 100 de lei/mc, faţă de 7,5 lei lunar persoanele fizice şi 80 lei firmele. Conducerea societăţii justifică majorarea tarifelor prin creşterea preţului la combustibil, creşterea salariilor, dar şi a cheltuielilor legate de transportul deşeurilor menajaere la depozitul conform din Braşov. ,,Avem aceleaşi tarife din 2008, stabilite prin contractual cu încredinţare directă nr. 5035/5 martie 2008 încheiat cu Primăria Făgăraş, iar de atunci salariul minim garantat a crescut de la 500 lei la 1450 lei în 2017. Preţul combustibilului a fost în 2008 de 3,39 lei/litru fără TVA, iar în 2017 este de 3,95 lei/litru la care se adaugă TVA” sînt justificările ajunse pe masa consilierilor locali de la Salco Serv SA. Pentru a justifica majorarea tarifelor, societatea a prezentat nivelul preţurilor practicate în oraşe precum Sfântul Gheorghe, Codlea, Vâlcea, Ploieşti, Sibiu unde societăţile de salubrizare au majorat tarifele încă de la începutul acetui an. La Victoria, persoanele fizice plătesc lunar pentru colectarea gunoaielor menajere 5 lei. 

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Anunturi!

Primaria Victoria angajeza

 

     Primǎria Victoria, Jud. Braşov organizeazǎ concurs de recrutare pentru ocuparea următoarelor funcţiii publice de execuție vacante:


• Consilier I principal in cadrul Compartimentului Urbanism , Amenjarea Teritoriului și investiții – Birou Tehnic
• Consilier I debutant in cadrul Compartimentului Control Comercial- Biroul Impozite și taxe Locale
• Inspector I debutant in cadrul Compartimentului Executare Silită - Biroul Impozite și Taxe Locale

 

Detalii AICI 

 
ANUNT PUBLIC (click)

     UAT ORASUL VICTORIA, titular al proiectului “EXECUTIE RETEA APA CARTIER LOCUINTE STR. AVRAM IANCU, STR. BADEA CARTAN, STR. OCTAVIAN PALER SI STR. GRIGORE MOISIL” anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de continuare a procedurii privind emiterea aprobarii de dezvoltare a proiectului,

În ediţia tipărită

Vocile Făgăraşului: ,,DNA trebuie să ajungă în Ţara Făgăraşului unde se fură pe rupte”

     ,,DNA îşi face treaba sau trebuie desfiinţat? A fost întrebarea la care făgărăşenii au răspuns reporterilor ziarului ,,Monitorul de Făgăraş”. Scandalul care a ţinut capul de afiş în mass media a fost DNA şi revocarea Codruţei Kovesi de la conducerea instituţiei. Cetăţenii şi-au format o opinie despre acest scandal în funcţie de canalul de televiziune pe care-l folosesc. Cei care pierd ore în şir pe Antena 3, TVR şi RTV acuză DNA, iar cei care urmăresc canalele Realitatea, Digi 24 sau B1 acuză politicienii alianţei PSD-ALDE. (continuare doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 1268 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

10.JPG

Cartea

Horoscop zilnic

FaceBook

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 755
Număr afişări conţinut : 4050386

Informatii utileZiare