Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Stiri pe scurt Email
Luni, 27 Noiembrie 2017 20:26

Programul de Ziua Naţională

Ziua Naţională a României va fi marcată la Făgăraş cu o serie de activităţi.
- La ora 11.00 se vor depune coroane de flori la Monumentul eroilor amplasat lîngă catedrala ortodoxă. U La ora 17.00 se vor aprinde luminile de sărbători.
- La Casa de Cultură vor fi prezentate spectacole începînd cu ora 18.00. ,,Magia baloanelor de săpun” cu Iulia Benze şi Kurt Murray şi Folclor cu artiştii locali şi Paul Ananie.
- Retragerea cu torţe a Gărzii Cetăţii Făgăraşului va fi organizată începînd cu ora 19.30.,,Fii bun de Crăciun!"

 
     Casa de Cultură din Victoria a organizat duminică, 26 noiembrie a.c., începînd cu ora 16.00, spectacolul de binefacere ,,Fii bun de Crăciun!". Evenimentul se află la a XI-a ediţie şi este organizat de preotul paroh Adrian Magda de la Parohia Ortodoxă I. Au urcat pe scena următorii artişti: Radu Nechifor (discipol al maestrului Gheorghe Zamfir), Anca Mărginean, Mariana Şandru, Viorica Cerbu, Mioara Greavu, şi Grupul vocal ,,Cetina de brad", dar şi Parohiile ortodoxe din Victoria. Colindele şi cîntecele de cătănie au fost cap de afiş. Cele mai renumite reprezentante ale folclorului făgărăşan nu au lipsit de la nici o ediţie. Publicul a fost încîntat de frumoasele colinde din Ţara Făgăraşului. Participanţii au donat bani care vor ajunge la familiile nevoiaşe din oraş.A ajuns la spital
 

     Paramedicii din Victoria au fost solicitaţi, joi, 23 noiembrie a.c., în jurul orei 13.40 în satul Feldioara unde un bărbat a fost prins pe banda maşinii de scos sfeclă. Este vorba despre B.N. de 62 de ani. Victima era conştientă, a fost monitorizată şi transportată la Spitalul Municipal Făgăraş. 

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

Becleanul, centru international de folclor

 

     Primul festival internaţional de folclor organizat în Ţara Făgăraşului va avea loc la Beclean, în ziua de 19 ianuarie 2018. Iniţiativa este curajoasă şi aparţine edililor comunei Beclean şi Ansamblului folcloric ,,Junii Becleanului de pe Olt”. Comuna Beclean şi deopotrivă toate comunele din Ţara Făgăraşului vor fi în sărbătoare vineri, 19 ianuarie, iar începînd cu ora 16.00 uliţele satului Beclean vor înflori sub auspiciul portului popular specific zonelor participante la prima ediţie a acestui festival.(continuare doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...
 
,,Pedeapsă maximă pentru poliţistul-pedofil“

 

     Cazul poliţistului pedofil din Bucureşti, Eugen Stan de la Biroul Rutier al Secţiei 18, a afectat imaginea Poliţiei Române Mediatizarea cazului a şocat opinia publică, iar cetăţenii aşteaptă, pe de o parte, pedepsirea agresorului, dar şi aflarea numelor şefilor din Poliţie care au muşamalizat acţiunile pedofilului poliţist vreme de 9 ani. (continuare doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...
 
HOROSCOP: 2018 aduce schimbări radicale pentru multe zodii
  

      Toate semnele zodiacale au şansa să îşi schimbe viaţa în 2018, totul ţine însă de felul în care vor acţiona şi de modul în care se vor mişca planetele. (continuare doar în ediţia tipărită)

 

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 1171 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

4.JPG

Cartea

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 740
Număr afişări conţinut : 3999165

FaceBook

Informatii utile

Horoscop zilnicZiare