Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Stiri pe scurt Email
Luni, 27 Noiembrie 2017 20:26

Programul de Ziua Naţională

Ziua Naţională a României va fi marcată la Făgăraş cu o serie de activităţi.
- La ora 11.00 se vor depune coroane de flori la Monumentul eroilor amplasat lîngă catedrala ortodoxă. U La ora 17.00 se vor aprinde luminile de sărbători.
- La Casa de Cultură vor fi prezentate spectacole începînd cu ora 18.00. ,,Magia baloanelor de săpun” cu Iulia Benze şi Kurt Murray şi Folclor cu artiştii locali şi Paul Ananie.
- Retragerea cu torţe a Gărzii Cetăţii Făgăraşului va fi organizată începînd cu ora 19.30.,,Fii bun de Crăciun!"

 
     Casa de Cultură din Victoria a organizat duminică, 26 noiembrie a.c., începînd cu ora 16.00, spectacolul de binefacere ,,Fii bun de Crăciun!". Evenimentul se află la a XI-a ediţie şi este organizat de preotul paroh Adrian Magda de la Parohia Ortodoxă I. Au urcat pe scena următorii artişti: Radu Nechifor (discipol al maestrului Gheorghe Zamfir), Anca Mărginean, Mariana Şandru, Viorica Cerbu, Mioara Greavu, şi Grupul vocal ,,Cetina de brad", dar şi Parohiile ortodoxe din Victoria. Colindele şi cîntecele de cătănie au fost cap de afiş. Cele mai renumite reprezentante ale folclorului făgărăşan nu au lipsit de la nici o ediţie. Publicul a fost încîntat de frumoasele colinde din Ţara Făgăraşului. Participanţii au donat bani care vor ajunge la familiile nevoiaşe din oraş.A ajuns la spital
 

     Paramedicii din Victoria au fost solicitaţi, joi, 23 noiembrie a.c., în jurul orei 13.40 în satul Feldioara unde un bărbat a fost prins pe banda maşinii de scos sfeclă. Este vorba despre B.N. de 62 de ani. Victima era conştientă, a fost monitorizată şi transportată la Spitalul Municipal Făgăraş. 

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Art Festin Făgăraș

În ediţia tipărită

,,Am ajuns să fim condusi de golani care aprobă legi doar în favoarea lor”

 

     Modificarea Codului Administrativ de către parlamentarii PSD-ALDE a mai creat un mod de a fi recompensaţi susţinătorii politicienilor. Pensii speciale pentru aleşii locali care să le completeze pensiile de vechime. Sînt bani care golesc bugetul ţării, aşa cum o fac şi alte categorii privilegiate de pensionari. Dacă un angajat a muncit zeci de ani în cîmpul muncii cotizînd lunar pentru a avea o pensie la bătrîneţe, acesta încasează pensie din care abia îşi duce zilele. În schimb un pensionar ,,special” este lovit cu pensie de mii de euro în condiţiile în care n-a cotizat niciun leu pentru pensie. Făgărăşenii spun că nu există echitate între pensionari, iar legile adoptate de parlamentari în ultima vreme sînt lipsite de bun simţ. Făgărăşenii mai spun că aleşii locali nu merită pensii speciale pentru că şi-au făcut doar datoria, iar în cele mai multe cazuri nici pe aceasta. Monitorul de Făgăraş a stat de vorbă cu cetăţenii în privinţa modificării Codului Administrativ de către parlamentarii Puterii, act normativ ce a fost votat deja în Senat. O parte din opiniile lor sînt prezentate în materialul următor. (continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 607 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

8.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 764
Număr afişări conţinut : 4207436

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare