Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Stiri pe scurt Email
Luni, 27 Noiembrie 2017 20:26

Programul de Ziua Naţională

Ziua Naţională a României va fi marcată la Făgăraş cu o serie de activităţi.
- La ora 11.00 se vor depune coroane de flori la Monumentul eroilor amplasat lîngă catedrala ortodoxă. U La ora 17.00 se vor aprinde luminile de sărbători.
- La Casa de Cultură vor fi prezentate spectacole începînd cu ora 18.00. ,,Magia baloanelor de săpun” cu Iulia Benze şi Kurt Murray şi Folclor cu artiştii locali şi Paul Ananie.
- Retragerea cu torţe a Gărzii Cetăţii Făgăraşului va fi organizată începînd cu ora 19.30.,,Fii bun de Crăciun!"

 
     Casa de Cultură din Victoria a organizat duminică, 26 noiembrie a.c., începînd cu ora 16.00, spectacolul de binefacere ,,Fii bun de Crăciun!". Evenimentul se află la a XI-a ediţie şi este organizat de preotul paroh Adrian Magda de la Parohia Ortodoxă I. Au urcat pe scena următorii artişti: Radu Nechifor (discipol al maestrului Gheorghe Zamfir), Anca Mărginean, Mariana Şandru, Viorica Cerbu, Mioara Greavu, şi Grupul vocal ,,Cetina de brad", dar şi Parohiile ortodoxe din Victoria. Colindele şi cîntecele de cătănie au fost cap de afiş. Cele mai renumite reprezentante ale folclorului făgărăşan nu au lipsit de la nici o ediţie. Publicul a fost încîntat de frumoasele colinde din Ţara Făgăraşului. Participanţii au donat bani care vor ajunge la familiile nevoiaşe din oraş.A ajuns la spital
 

     Paramedicii din Victoria au fost solicitaţi, joi, 23 noiembrie a.c., în jurul orei 13.40 în satul Feldioara unde un bărbat a fost prins pe banda maşinii de scos sfeclă. Este vorba despre B.N. de 62 de ani. Victima era conştientă, a fost monitorizată şi transportată la Spitalul Municipal Făgăraş. 

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Comunicat de presa

În ediţia tipărită

,,Pesta porcină este o făcătură a guvernantilor“

     Pesta porcină este un alt subiect adus în atenţia românilor în ultima perioadă pentru a le abate atenţia de la evoluţia evenimentelor reale. Peste tot în media se dezbate subiectul, iar în paralel se sacrifică porcii atît din ferme, cît şi din gospodăriile oamenilor. Oamenii se întreabă însă cît de reală este situaţia, dar înclină să creadă că totul este o făcătură pusă la cale de guvernanţi pentru a creşte importurile şi a distruge producţia autohtonă. Şi făgărăşenii sînt în asentimentul marii majorităţi a românilor şi susţin că această campanie de sacrificare a porcilor pe motiv de pestă porcină africană este o făcătură. Făgărăşenii amintesc de gripa aviară care a dus la sacrificarea tuturor păsărilor din ferme şi din gospodăriile oamenilor. Localnicii îşi mai amintesc că primele focare de gripă aviară au fost identificate în Ţara Făgăraşului, iar dezinsecţiile au fost realizate cu apă de ploaie.

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 552 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

6.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 764
Număr afişări conţinut : 4264406

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare