Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Stiri pe scurt Email
Luni, 27 Noiembrie 2017 20:26

Programul de Ziua Naţională

Ziua Naţională a României va fi marcată la Făgăraş cu o serie de activităţi.
- La ora 11.00 se vor depune coroane de flori la Monumentul eroilor amplasat lîngă catedrala ortodoxă. U La ora 17.00 se vor aprinde luminile de sărbători.
- La Casa de Cultură vor fi prezentate spectacole începînd cu ora 18.00. ,,Magia baloanelor de săpun” cu Iulia Benze şi Kurt Murray şi Folclor cu artiştii locali şi Paul Ananie.
- Retragerea cu torţe a Gărzii Cetăţii Făgăraşului va fi organizată începînd cu ora 19.30.,,Fii bun de Crăciun!"

 
     Casa de Cultură din Victoria a organizat duminică, 26 noiembrie a.c., începînd cu ora 16.00, spectacolul de binefacere ,,Fii bun de Crăciun!". Evenimentul se află la a XI-a ediţie şi este organizat de preotul paroh Adrian Magda de la Parohia Ortodoxă I. Au urcat pe scena următorii artişti: Radu Nechifor (discipol al maestrului Gheorghe Zamfir), Anca Mărginean, Mariana Şandru, Viorica Cerbu, Mioara Greavu, şi Grupul vocal ,,Cetina de brad", dar şi Parohiile ortodoxe din Victoria. Colindele şi cîntecele de cătănie au fost cap de afiş. Cele mai renumite reprezentante ale folclorului făgărăşan nu au lipsit de la nici o ediţie. Publicul a fost încîntat de frumoasele colinde din Ţara Făgăraşului. Participanţii au donat bani care vor ajunge la familiile nevoiaşe din oraş.A ajuns la spital
 

     Paramedicii din Victoria au fost solicitaţi, joi, 23 noiembrie a.c., în jurul orei 13.40 în satul Feldioara unde un bărbat a fost prins pe banda maşinii de scos sfeclă. Este vorba despre B.N. de 62 de ani. Victima era conştientă, a fost monitorizată şi transportată la Spitalul Municipal Făgăraş. 

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

,,Digurile ar fi oprit năvala apelor“

 

      Apele au făcut mari pagube în Ţara Făgăraşului săptămîna trecută. Ploile abundente şi topirea zăpezii au dus la o triplare a debitului apei Oltului. Iar lipsa digurilor a dus la revărsarea apei în toate zonele aflate în apropierea albiei Oltului. Cartierul Galaţi, Şona, Crihalma, Comăna, Mîndra, colonia de la şantierul Mîndra, Feldioara au fost localităţile şi zonele unde apa a făcut ravagii. Au rămas izolate două sate, Şona şi Crihalma. În zona Mîndra, şantierul pentru construirea digului a fost abandonat după 1989 şi nici nu sînt şanse ca investiţia să fie finalizată. La Crihalma, podul de peste Olt creează probleme în fiecare an, dar nimeni nu s-a preocupat de construirea unuia nou. Monitorul de Făgăraş a stat de vorbă cu mai mulţi localnici afectaţi de inundaţiile de săptămîna trecută, dar şi cu autorităţi locale despre situaţia inundaţiilor din Ţara Făgăraşului. Redăm cîteva dintre părerile făgărăşenilor despre năvala apelor. (continuare doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 821 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

6.JPG

Cartea

Horoscop zilnic

FaceBook

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 758
Număr afişări conţinut : 4089391

Informatii utileZiare