Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Minorii cerctaţi pentru furt Email
Luni, 27 Noiembrie 2017 20:18

      Patru minori din Victoria s-au ales cu dosare penale pentru furt calificat după ce au spart trei cabane din cătunul Sumerna. Evenimentul a fost înregistrat la sediul Poliţiei Ucea, în data de 17 noiembrie a.c. Hoţii au intrat în curtea unui localnic de 83 de ani şi au cerut apă. Cînd pensionarul a plecat cu caprele la păscut, minorii au intrat în curtea acestuia. Au spart uşa locuinţei de unde au furat bani, cardul BCR, ţigări şi multe alte bunuri. În aceeaşi zi, hoţii au mai spart alte două cabane, dar nu au avut ce fura. Poliţiştii de la Postul de Poliţie Ucea i-au prins pe minori în aceaşi zi şi le-au întocmit dosare penale. Toate bunurile au fost recuperate şi predate părţii vătămate. Minorii mai sînt cercetaţi şi în alte dosare penale de către poliţiştii din Vicoria. Hoţii sînt: Ţ.V.M. 15 ani, C.S.I. 15 ani, B.T.I. 12 ani şi S.I 12 ani. Ţ.V.M. este internat la Centrul de Plasament ,,Azur" din Victoria, dar a locuit împreună cu tatăl lui într-o cabană închiriată în Sumerna. 

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

Becleanul, centru international de folclor

 

     Primul festival internaţional de folclor organizat în Ţara Făgăraşului va avea loc la Beclean, în ziua de 19 ianuarie 2018. Iniţiativa este curajoasă şi aparţine edililor comunei Beclean şi Ansamblului folcloric ,,Junii Becleanului de pe Olt”. Comuna Beclean şi deopotrivă toate comunele din Ţara Făgăraşului vor fi în sărbătoare vineri, 19 ianuarie, iar începînd cu ora 16.00 uliţele satului Beclean vor înflori sub auspiciul portului popular specific zonelor participante la prima ediţie a acestui festival.(continuare doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...
 
,,Pedeapsă maximă pentru poliţistul-pedofil“

 

     Cazul poliţistului pedofil din Bucureşti, Eugen Stan de la Biroul Rutier al Secţiei 18, a afectat imaginea Poliţiei Române Mediatizarea cazului a şocat opinia publică, iar cetăţenii aşteaptă, pe de o parte, pedepsirea agresorului, dar şi aflarea numelor şefilor din Poliţie care au muşamalizat acţiunile pedofilului poliţist vreme de 9 ani. (continuare doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...
 
HOROSCOP: 2018 aduce schimbări radicale pentru multe zodii
  

      Toate semnele zodiacale au şansa să îşi schimbe viaţa în 2018, totul ţine însă de felul în care vor acţiona şi de modul în care se vor mişca planetele. (continuare doar în ediţia tipărită)

 

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 1171 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

4.JPG

Cartea

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 740
Număr afişări conţinut : 3999164

FaceBook

Informatii utile

Horoscop zilnicZiare