Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Minorii cerctaţi pentru furt Email
Luni, 27 Noiembrie 2017 20:18

      Patru minori din Victoria s-au ales cu dosare penale pentru furt calificat după ce au spart trei cabane din cătunul Sumerna. Evenimentul a fost înregistrat la sediul Poliţiei Ucea, în data de 17 noiembrie a.c. Hoţii au intrat în curtea unui localnic de 83 de ani şi au cerut apă. Cînd pensionarul a plecat cu caprele la păscut, minorii au intrat în curtea acestuia. Au spart uşa locuinţei de unde au furat bani, cardul BCR, ţigări şi multe alte bunuri. În aceeaşi zi, hoţii au mai spart alte două cabane, dar nu au avut ce fura. Poliţiştii de la Postul de Poliţie Ucea i-au prins pe minori în aceaşi zi şi le-au întocmit dosare penale. Toate bunurile au fost recuperate şi predate părţii vătămate. Minorii mai sînt cercetaţi şi în alte dosare penale de către poliţiştii din Vicoria. Hoţii sînt: Ţ.V.M. 15 ani, C.S.I. 15 ani, B.T.I. 12 ani şi S.I 12 ani. Ţ.V.M. este internat la Centrul de Plasament ,,Azur" din Victoria, dar a locuit împreună cu tatăl lui într-o cabană închiriată în Sumerna. 

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Art Festin Făgăraș

În ediţia tipărită

,,Am ajuns să fim condusi de golani care aprobă legi doar în favoarea lor”

 

     Modificarea Codului Administrativ de către parlamentarii PSD-ALDE a mai creat un mod de a fi recompensaţi susţinătorii politicienilor. Pensii speciale pentru aleşii locali care să le completeze pensiile de vechime. Sînt bani care golesc bugetul ţării, aşa cum o fac şi alte categorii privilegiate de pensionari. Dacă un angajat a muncit zeci de ani în cîmpul muncii cotizînd lunar pentru a avea o pensie la bătrîneţe, acesta încasează pensie din care abia îşi duce zilele. În schimb un pensionar ,,special” este lovit cu pensie de mii de euro în condiţiile în care n-a cotizat niciun leu pentru pensie. Făgărăşenii spun că nu există echitate între pensionari, iar legile adoptate de parlamentari în ultima vreme sînt lipsite de bun simţ. Făgărăşenii mai spun că aleşii locali nu merită pensii speciale pentru că şi-au făcut doar datoria, iar în cele mai multe cazuri nici pe aceasta. Monitorul de Făgăraş a stat de vorbă cu cetăţenii în privinţa modificării Codului Administrativ de către parlamentarii Puterii, act normativ ce a fost votat deja în Senat. O parte din opiniile lor sînt prezentate în materialul următor. (continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 604 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

7.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 764
Număr afişări conţinut : 4207433

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare