Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Minorii cerctaţi pentru furt Email
Luni, 27 Noiembrie 2017 20:18

      Patru minori din Victoria s-au ales cu dosare penale pentru furt calificat după ce au spart trei cabane din cătunul Sumerna. Evenimentul a fost înregistrat la sediul Poliţiei Ucea, în data de 17 noiembrie a.c. Hoţii au intrat în curtea unui localnic de 83 de ani şi au cerut apă. Cînd pensionarul a plecat cu caprele la păscut, minorii au intrat în curtea acestuia. Au spart uşa locuinţei de unde au furat bani, cardul BCR, ţigări şi multe alte bunuri. În aceeaşi zi, hoţii au mai spart alte două cabane, dar nu au avut ce fura. Poliţiştii de la Postul de Poliţie Ucea i-au prins pe minori în aceaşi zi şi le-au întocmit dosare penale. Toate bunurile au fost recuperate şi predate părţii vătămate. Minorii mai sînt cercetaţi şi în alte dosare penale de către poliţiştii din Vicoria. Hoţii sînt: Ţ.V.M. 15 ani, C.S.I. 15 ani, B.T.I. 12 ani şi S.I 12 ani. Ţ.V.M. este internat la Centrul de Plasament ,,Azur" din Victoria, dar a locuit împreună cu tatăl lui într-o cabană închiriată în Sumerna. 

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

,,Digurile ar fi oprit năvala apelor“

 

      Apele au făcut mari pagube în Ţara Făgăraşului săptămîna trecută. Ploile abundente şi topirea zăpezii au dus la o triplare a debitului apei Oltului. Iar lipsa digurilor a dus la revărsarea apei în toate zonele aflate în apropierea albiei Oltului. Cartierul Galaţi, Şona, Crihalma, Comăna, Mîndra, colonia de la şantierul Mîndra, Feldioara au fost localităţile şi zonele unde apa a făcut ravagii. Au rămas izolate două sate, Şona şi Crihalma. În zona Mîndra, şantierul pentru construirea digului a fost abandonat după 1989 şi nici nu sînt şanse ca investiţia să fie finalizată. La Crihalma, podul de peste Olt creează probleme în fiecare an, dar nimeni nu s-a preocupat de construirea unuia nou. Monitorul de Făgăraş a stat de vorbă cu mai mulţi localnici afectaţi de inundaţiile de săptămîna trecută, dar şi cu autorităţi locale despre situaţia inundaţiilor din Ţara Făgăraşului. Redăm cîteva dintre părerile făgărăşenilor despre năvala apelor. (continuare doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 826 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

7.JPG

Cartea

Horoscop zilnic

FaceBook

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 758
Număr afişări conţinut : 4089392

Informatii utile



Ziare