Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Minorii cerctaţi pentru furt Email
Luni, 27 Noiembrie 2017 20:18

      Patru minori din Victoria s-au ales cu dosare penale pentru furt calificat după ce au spart trei cabane din cătunul Sumerna. Evenimentul a fost înregistrat la sediul Poliţiei Ucea, în data de 17 noiembrie a.c. Hoţii au intrat în curtea unui localnic de 83 de ani şi au cerut apă. Cînd pensionarul a plecat cu caprele la păscut, minorii au intrat în curtea acestuia. Au spart uşa locuinţei de unde au furat bani, cardul BCR, ţigări şi multe alte bunuri. În aceeaşi zi, hoţii au mai spart alte două cabane, dar nu au avut ce fura. Poliţiştii de la Postul de Poliţie Ucea i-au prins pe minori în aceaşi zi şi le-au întocmit dosare penale. Toate bunurile au fost recuperate şi predate părţii vătămate. Minorii mai sînt cercetaţi şi în alte dosare penale de către poliţiştii din Vicoria. Hoţii sînt: Ţ.V.M. 15 ani, C.S.I. 15 ani, B.T.I. 12 ani şi S.I 12 ani. Ţ.V.M. este internat la Centrul de Plasament ,,Azur" din Victoria, dar a locuit împreună cu tatăl lui într-o cabană închiriată în Sumerna. 

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Comunicat de presa

În ediţia tipărită

,,Pesta porcină este o făcătură a guvernantilor“

     Pesta porcină este un alt subiect adus în atenţia românilor în ultima perioadă pentru a le abate atenţia de la evoluţia evenimentelor reale. Peste tot în media se dezbate subiectul, iar în paralel se sacrifică porcii atît din ferme, cît şi din gospodăriile oamenilor. Oamenii se întreabă însă cît de reală este situaţia, dar înclină să creadă că totul este o făcătură pusă la cale de guvernanţi pentru a creşte importurile şi a distruge producţia autohtonă. Şi făgărăşenii sînt în asentimentul marii majorităţi a românilor şi susţin că această campanie de sacrificare a porcilor pe motiv de pestă porcină africană este o făcătură. Făgărăşenii amintesc de gripa aviară care a dus la sacrificarea tuturor păsărilor din ferme şi din gospodăriile oamenilor. Localnicii îşi mai amintesc că primele focare de gripă aviară au fost identificate în Ţara Făgăraşului, iar dezinsecţiile au fost realizate cu apă de ploaie.

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 561 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

4.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 764
Număr afişări conţinut : 4264406

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare