Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Dosare pentru închirierea unei locuinţe ANL Email
Luni, 27 Noiembrie 2017 19:45

- HCL nr. 234 din 31 octombrie 2017 privind locul de primire al cererilor de repartizare a unei locuinţe pentru tineri şi actele justificative
 

     Tinerii din municipiul Făgăraş care îşi doresc o locuinţă din fondul locativ format din apartamentele ANL pot depune cererile la Compartimentul Evenimente publice, Informare cetăţeni şi Registratură, strada Republicii nr. 3. Aşa au stabilit consilierii locali în ultima şedinţă ordinară a Legislativului de la sfîrşitul lunii octombrie. Conform HCL nr. 234/31 octombrie 2017, art. 2, ,,Titularul cererii trebuie să fie major, în vîrstă de pînă la 35 de ani la data depunerii cererii pentru repartizarea unei locuinţe construite prin programele ANL, destinate închirierii, şi care pot primi repartiţii în cel mult 36 de luni de la împlinirea acestei vîrste”. Tinerii trebuie să ştie că pot depune cererile doar personal şi în nume propriu. Conform HCL nr. 234/31 octombrie 2017, art. 4, actele justificative care vor însoţi cererea solicitanţilor sînt:
- copii legalizate de pe actele de stare civilă (certificat de căsătorie şi certificat de naştere pentru toţi membrii familiei)
- xerocopii după actele

 de identitate (pentru membrii familiei cu vîrste peste 14 ani)
- declaraţie pe proprie răspundere privind numărul persoanelor în întreţinere (copii şi alte persoane)

- declaraţii autentificate ale titularului cererii şi după caz, ale soţiei/soţului şi ale celorlalţi membrii majori din familia acestuia referitoare la nedeţinerea (în prezent sau să nu fi deţinut) a unei locuinţe în proprietate, sau să nu fie beneficiarul unei alte locuinţe cu chirie, proprietate de stat, proprietatea Municipiului Făgăraş sau a unităţii la care lucrează
- situaţia locativă actuală, după caz
- pentru chiriaşii în spaţiu locativ din fond locativ privat, contract de închiriere cu precizarea suprafeţei închiriate
- pentru toleraţi în spaţiu, declaraţie autentificată din care să rezulte suprafaţa locuibilă şi numărul de persoane care se gospodăresc în acest spaţiu
- adeverinţă că îşi desfăşoară activitatea în Municipiul Făgăraş cu precizarea locului de muncă şi a funcţiei
- raport per salariat-extras REVISAL din care să rezulte locul de muncă, vechimea
- copie legalizată după ultima diplomă care atestă nivelul nivelul de studii şi/sau pregătire profesională
- certificat medical cu starea de sănătate actuală (boala d ecare suferă solicitantul sau un alt membru al familiei ori aflat în întreţinere necesită, potrivit legii, însoţitor, sau o cameră în plus)
- documentele din care să rezulte situaţia socială deosebită: tineri proveniţi din case de ocrotire şi care au împlinit vîrsta de 18 ani, tineri care au adoptat copii, tineri evacuaţi din case naţionalizate
- documente din care să rezulte venitul mediu brut lunar/membru de familie
     Art. 5: La cererile depuse pînă la sfîrşitul anului 2017, se vor anexa pe bază de borderou, actele justificative prevăzute la art. 4 din prezenta hotărîre pînă la data de 31 ianuarie 2018. Actele care nu se vor depune autentificate sau în original nu vor fi luate în considerare, iar dacă nu vor fi îndeplinite criteriile respective de acces la locuinţă dosarul va fi respins.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

Becleanul, centru international de folclor

 

     Primul festival internaţional de folclor organizat în Ţara Făgăraşului va avea loc la Beclean, în ziua de 19 ianuarie 2018. Iniţiativa este curajoasă şi aparţine edililor comunei Beclean şi Ansamblului folcloric ,,Junii Becleanului de pe Olt”. Comuna Beclean şi deopotrivă toate comunele din Ţara Făgăraşului vor fi în sărbătoare vineri, 19 ianuarie, iar începînd cu ora 16.00 uliţele satului Beclean vor înflori sub auspiciul portului popular specific zonelor participante la prima ediţie a acestui festival.(continuare doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...
 
,,Pedeapsă maximă pentru poliţistul-pedofil“

 

     Cazul poliţistului pedofil din Bucureşti, Eugen Stan de la Biroul Rutier al Secţiei 18, a afectat imaginea Poliţiei Române Mediatizarea cazului a şocat opinia publică, iar cetăţenii aşteaptă, pe de o parte, pedepsirea agresorului, dar şi aflarea numelor şefilor din Poliţie care au muşamalizat acţiunile pedofilului poliţist vreme de 9 ani. (continuare doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...
 
HOROSCOP: 2018 aduce schimbări radicale pentru multe zodii
  

      Toate semnele zodiacale au şansa să îşi schimbe viaţa în 2018, totul ţine însă de felul în care vor acţiona şi de modul în care se vor mişca planetele. (continuare doar în ediţia tipărită)

 

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 1180 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

2.JPG

Cartea

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 740
Număr afişări conţinut : 3999168

FaceBook

Informatii utile

Horoscop zilnicZiare