Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştirile locale Incendiu la Recea
Incendiu la Recea Email
Luni, 20 Noiembrie 2017 20:21

      Un incendiu a izbucnit vineri, 17 noiembrie a.c., în jurul orei 3.00, la un imobil din localitatea Recea. Acoperişul unei case a luat foc, iar flăcările au alertat vecinii care au sunat la 112. La faţa locului au fost direcţionate trei autospeciale cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD. „A ars acoperișul pe o suprafață de 250 mp. Am reușit să salvăm parterul și tot ce a fost de evacuat, am evacuat. În rest, a trebuit să luăm țigla de pe casă pentru că ardea mocnit între țiglă și termoizolația din rigips“, a declarat lt. col. Dorin Moldovan, comandantul Detașamentului de Pompieri Făgăraș. Incendiul ar fi izbucnit de la un cablu electric neizolat corespunzător, după cum susţin pompierii. La incendiu nu s-au înregistrat victime. 

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

,,România este colonia puterilor străine”
 

     Nu mai încape îndoială că România se îndreaptă într-o direcţie greşită, iar factorii responsabili nu fac nimic pentru a redresa ţara din punct de vedere economic, politic şi administrativ. Zilnic sîntem martori la tot felul de legi care se abat drastic de la normalitate şi de la bunul simţ. Au fost adoptate acte normative de către Parlament şi de Guvern care contravin bunului mers al ţării, dar care apără interesele politicienilor, grupurilor de persoane aflate în funcţii înalte, companiilor de tot felul şi puterilor străine. Aşa cum arată astăzi România, putem spune fără să greşim, că România a ajuns, în an centenar, o colonie străină. Unirea realizată prin mari sacrificii în 1918 de străbunicii noştri, astăzi este pe cale să fie dezmembrată la ordinul marilor puteri aplicat de persoane aflate în conducerea ţării. (continuare doar în ediţia tipărită)

 

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 1458 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

6.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 769
Număr afişări conţinut : 4235932

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare