Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştirile locale Incendiu la Recea
Incendiu la Recea Email
Luni, 20 Noiembrie 2017 20:21

      Un incendiu a izbucnit vineri, 17 noiembrie a.c., în jurul orei 3.00, la un imobil din localitatea Recea. Acoperişul unei case a luat foc, iar flăcările au alertat vecinii care au sunat la 112. La faţa locului au fost direcţionate trei autospeciale cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD. „A ars acoperișul pe o suprafață de 250 mp. Am reușit să salvăm parterul și tot ce a fost de evacuat, am evacuat. În rest, a trebuit să luăm țigla de pe casă pentru că ardea mocnit între țiglă și termoizolația din rigips“, a declarat lt. col. Dorin Moldovan, comandantul Detașamentului de Pompieri Făgăraș. Incendiul ar fi izbucnit de la un cablu electric neizolat corespunzător, după cum susţin pompierii. La incendiu nu s-au înregistrat victime. 

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

,,Digurile ar fi oprit năvala apelor“

 

      Apele au făcut mari pagube în Ţara Făgăraşului săptămîna trecută. Ploile abundente şi topirea zăpezii au dus la o triplare a debitului apei Oltului. Iar lipsa digurilor a dus la revărsarea apei în toate zonele aflate în apropierea albiei Oltului. Cartierul Galaţi, Şona, Crihalma, Comăna, Mîndra, colonia de la şantierul Mîndra, Feldioara au fost localităţile şi zonele unde apa a făcut ravagii. Au rămas izolate două sate, Şona şi Crihalma. În zona Mîndra, şantierul pentru construirea digului a fost abandonat după 1989 şi nici nu sînt şanse ca investiţia să fie finalizată. La Crihalma, podul de peste Olt creează probleme în fiecare an, dar nimeni nu s-a preocupat de construirea unuia nou. Monitorul de Făgăraş a stat de vorbă cu mai mulţi localnici afectaţi de inundaţiile de săptămîna trecută, dar şi cu autorităţi locale despre situaţia inundaţiilor din Ţara Făgăraşului. Redăm cîteva dintre părerile făgărăşenilor despre năvala apelor. (continuare doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 728 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

11.JPG

Cartea

Horoscop zilnic

FaceBook

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 758
Număr afişări conţinut : 4096950

Informatii utileZiare