Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştirile locale Alt director la Casa de Cultură
Alt director la Casa de Cultură Email
Luni, 13 Noiembrie 2017 19:59

 

      Casa de Cultură Făgăraş va avea o conducere interimară pentru o perioadă de 120 de zile. În data de 6 noiembrie 2017, primarul Făgăraşului a numit, prin dispoziţie, la conducerea instituţiei pe Bogdan Ungureanu. ,,Mandatul managerului Diana Gribincea s-a încheiat la 6 noiembrie. Avînd în vedere situaţia creată în Consiliul Local prin neîndeplinirea procedurilor de concurs pentru funcţia de manager, legislaţia mă obligă să numesc o altă persoană la conducerea instituţiei. Prima condiţie era ca persoana numită să nu facă parte din vreun partid politic. L-am desemnat pe Bogdan Unureanu care, am înţeles, şi-a dat demisia din PNL. Dacă procedura pentru organizarea concursului pentru funcţia de manager la Casa de Cultură nu va fi finalizată în cele 120 de zile, probabil se va organiza un concurs pentru interimat. Juriştii vor clarifica situaţia” a spus primarul Gheorghe Sucaciu. Managerul interimar, Bogdan Ungureanu şi-a început activitatea după data de 7 noiembrie.

 ,,În perioada interimatului voi continua proiectele începute de Diana Gribincea care sînt bine organizate şi voi pune amprenta cu un plus de valoare în această instituţie. Făgăraşul este un consumator de cultură şi sper ca acest lucru să fie îmbrăţişat şi de cei mici. Mă voi implica în promovarea evenimentelor şi vreau în sălile de spectacol să avem mai mulţi copii. Îi mulţumesc domnului primar pentru încrederea acordată" a spus managerul, Bogdan Ungureanu. Fostul manager Diana Gribinceaşi-a depus dosarul pentru şomaj. Marţi, 14 noiembrie a.c., la ora 19.00 la Casa de Cultură se va juca piesa ,,Te iubesc, dar nu pe tine", scrisă de Andreaş Petrescu. Vor urca pe scenă actorii Leonid Doni, Alina Chivulescu, Anca Dinicu şi Andreas Petrescu. ,, În primele zile s-au vîndut 95% din bilete. La această piesă sala va fi plină" a mai spus directorul. În luna decembrie a.c., la Casa de Cultură vor fi două piese de teatru pentru copiii. Marţi, 12 decembrie a.c., la ora 9.30 copii vor putea urmări ,,Poveste de iarnă" şi la ora 12.30 ,,Enigma Otiliei". 

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Anunturi!

Compania PUROLITE oferă asigurări că activitatea sa nu poluează!

     Compania brașoveană PUROLITE a demarat în acest an o campanie de comunicare transparentă și de informare a locuitorilor din zona Victoria – Ucea – Făgăraș, privind activitatea sa, respectarea normelor legale referitoare la poluare și eforturile și investițiile privind creșterea calității aerului în zonă.
     Purolite se angajează să informeze populația atât în ceea ce privește sesizările primite de companie sau autorități, cât și în ceea ce privește investițiile și măsurile luate pentru a asigura un mediu curat și sănătos în zonele învecinate. 

În ediţia tipărită

,,Statul încurajează lenea”

 

     Mulţi cetăţeni din Ţara Făgăraşului sînt revoltaţi pe beneficiarii de ajutor social care sînt apţi de muncă, dar preferă să primească bani de la stat fără să facă nimic. Le aduc calificative de ,,puturoşi” ,,leneşi” şi le cer să meargă la muncă pentru a obţine banii din care să trăiască.

Citește mai departe...
 
O mînă întinsă bătrînilor săraci si neputinciosi

 

     Căminul de bătrîni ,,Castanul” este locul unde îşi găsesc adăpost şi persoanele singure, neputincioase şi cu venituri foarte mici. În ultimii doi ani, patru femei trecute de 65 de ani au ajuns la ,,Castanul” în urma solicitării asistenţilor sociali din primării sau a asistenţilor medicali din spitale.

Citește mai departe...
 

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 643 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

6.JPG

Cartea

Horoscop zilnic

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 762
Număr afişări conţinut : 4187941

Informatii utileZiare