Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştirile locale Alt director la Casa de Cultură
Alt director la Casa de Cultură Email
Luni, 13 Noiembrie 2017 19:59

 

      Casa de Cultură Făgăraş va avea o conducere interimară pentru o perioadă de 120 de zile. În data de 6 noiembrie 2017, primarul Făgăraşului a numit, prin dispoziţie, la conducerea instituţiei pe Bogdan Ungureanu. ,,Mandatul managerului Diana Gribincea s-a încheiat la 6 noiembrie. Avînd în vedere situaţia creată în Consiliul Local prin neîndeplinirea procedurilor de concurs pentru funcţia de manager, legislaţia mă obligă să numesc o altă persoană la conducerea instituţiei. Prima condiţie era ca persoana numită să nu facă parte din vreun partid politic. L-am desemnat pe Bogdan Unureanu care, am înţeles, şi-a dat demisia din PNL. Dacă procedura pentru organizarea concursului pentru funcţia de manager la Casa de Cultură nu va fi finalizată în cele 120 de zile, probabil se va organiza un concurs pentru interimat. Juriştii vor clarifica situaţia” a spus primarul Gheorghe Sucaciu. Managerul interimar, Bogdan Ungureanu şi-a început activitatea după data de 7 noiembrie.

 ,,În perioada interimatului voi continua proiectele începute de Diana Gribincea care sînt bine organizate şi voi pune amprenta cu un plus de valoare în această instituţie. Făgăraşul este un consumator de cultură şi sper ca acest lucru să fie îmbrăţişat şi de cei mici. Mă voi implica în promovarea evenimentelor şi vreau în sălile de spectacol să avem mai mulţi copii. Îi mulţumesc domnului primar pentru încrederea acordată" a spus managerul, Bogdan Ungureanu. Fostul manager Diana Gribinceaşi-a depus dosarul pentru şomaj. Marţi, 14 noiembrie a.c., la ora 19.00 la Casa de Cultură se va juca piesa ,,Te iubesc, dar nu pe tine", scrisă de Andreaş Petrescu. Vor urca pe scenă actorii Leonid Doni, Alina Chivulescu, Anca Dinicu şi Andreas Petrescu. ,, În primele zile s-au vîndut 95% din bilete. La această piesă sala va fi plină" a mai spus directorul. În luna decembrie a.c., la Casa de Cultură vor fi două piese de teatru pentru copiii. Marţi, 12 decembrie a.c., la ora 9.30 copii vor putea urmări ,,Poveste de iarnă" şi la ora 12.30 ,,Enigma Otiliei". 

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Anunturi!

Primaria Victoria angajeza

 

     Primǎria Victoria, Jud. Braşov organizeazǎ concurs de recrutare pentru ocuparea următoarelor funcţiii publice de execuție vacante:


• Consilier I principal in cadrul Compartimentului Urbanism , Amenjarea Teritoriului și investiții – Birou Tehnic
• Consilier I debutant in cadrul Compartimentului Control Comercial- Biroul Impozite și taxe Locale
• Inspector I debutant in cadrul Compartimentului Executare Silită - Biroul Impozite și Taxe Locale

 

Detalii AICI 

 
ANUNT PUBLIC (click)

     UAT ORASUL VICTORIA, titular al proiectului “EXECUTIE RETEA APA CARTIER LOCUINTE STR. AVRAM IANCU, STR. BADEA CARTAN, STR. OCTAVIAN PALER SI STR. GRIGORE MOISIL” anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de continuare a procedurii privind emiterea aprobarii de dezvoltare a proiectului,

În ediţia tipărită

„Nici în Italia nu sînt salarii asa de mari ca în primărie"

     Salariile bugetarilor  din primării şi unităţile subordonate  au atins valori care i-au şocat pe contribuabili. Sînt funcţionari care pleacă acasă lunar cu mii de euro, chiar dacă efectuează aceeaşi muncă precum atunci cînd aveau o leafă de 8 ori mai mică. Multe categorii de funcţionari publici iau salarii mai mari decît preşedintele ţării sau decît primarul. Oricum ar fi, leafa nu este proporţională cu respectul faţă de cetăţean, sînt de părere făgărăşenii. . (continuare doar în ediţia tipărită)
Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 690 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

6.JPG

Cartea

Horoscop zilnic

FaceBook

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 747
Număr afişări conţinut : 4044411

Informatii utileZiare