Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştirile locale Alt director la Casa de Cultură
Alt director la Casa de Cultură Email
Luni, 13 Noiembrie 2017 19:59

 

      Casa de Cultură Făgăraş va avea o conducere interimară pentru o perioadă de 120 de zile. În data de 6 noiembrie 2017, primarul Făgăraşului a numit, prin dispoziţie, la conducerea instituţiei pe Bogdan Ungureanu. ,,Mandatul managerului Diana Gribincea s-a încheiat la 6 noiembrie. Avînd în vedere situaţia creată în Consiliul Local prin neîndeplinirea procedurilor de concurs pentru funcţia de manager, legislaţia mă obligă să numesc o altă persoană la conducerea instituţiei. Prima condiţie era ca persoana numită să nu facă parte din vreun partid politic. L-am desemnat pe Bogdan Unureanu care, am înţeles, şi-a dat demisia din PNL. Dacă procedura pentru organizarea concursului pentru funcţia de manager la Casa de Cultură nu va fi finalizată în cele 120 de zile, probabil se va organiza un concurs pentru interimat. Juriştii vor clarifica situaţia” a spus primarul Gheorghe Sucaciu. Managerul interimar, Bogdan Ungureanu şi-a început activitatea după data de 7 noiembrie.

 ,,În perioada interimatului voi continua proiectele începute de Diana Gribincea care sînt bine organizate şi voi pune amprenta cu un plus de valoare în această instituţie. Făgăraşul este un consumator de cultură şi sper ca acest lucru să fie îmbrăţişat şi de cei mici. Mă voi implica în promovarea evenimentelor şi vreau în sălile de spectacol să avem mai mulţi copii. Îi mulţumesc domnului primar pentru încrederea acordată" a spus managerul, Bogdan Ungureanu. Fostul manager Diana Gribinceaşi-a depus dosarul pentru şomaj. Marţi, 14 noiembrie a.c., la ora 19.00 la Casa de Cultură se va juca piesa ,,Te iubesc, dar nu pe tine", scrisă de Andreaş Petrescu. Vor urca pe scenă actorii Leonid Doni, Alina Chivulescu, Anca Dinicu şi Andreas Petrescu. ,, În primele zile s-au vîndut 95% din bilete. La această piesă sala va fi plină" a mai spus directorul. În luna decembrie a.c., la Casa de Cultură vor fi două piese de teatru pentru copiii. Marţi, 12 decembrie a.c., la ora 9.30 copii vor putea urmări ,,Poveste de iarnă" şi la ora 12.30 ,,Enigma Otiliei". 

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

Ordonanţă dată pe furiş

      Guvernul a introdus, fără să anunţe, regula prin care vrea să oblige angajatorii să modifice într-o lună, între 20 noiembrie şi 20 decembrie, contractele de muncă, pentru transferul contribuţiilor. Iniţierea negocierii colective în unităţile în care nu există încheiat un contract/acord colectiv de muncă este obligatorie pentru punerea în aplicare a noilor modificări ale Codului Fiscal, în celelalte unităţi fiind obligatorie, de asemenea, negocierea colectivă a actelor adiţionale la contractele şi acordurile colective de muncă în vigoare, a decis Guvernul, introducînd obligaţii care nu erau incluse în forma lansată în dezbatere publică a unei ordonanţe. (continuarea doar în ediţia tipărită)

 

 
Guvernul introduce pachetul de asigurări voluntare de sănătate

     Legea Sănătăţii va permite românilor să încheie asigurare voluntară de sănătate cu spitalele pentru a beneficia de servicii medicale care nu fac parte din pachetul de bază. În schimbul unei sume primite periodic sub formă de abonament, spitalele, de exemplu, se vor obliga să suporte costurile serviciilor medicale care nu sunt incluse în pachetul de bază, se arată într-un proiect de Ordonanţă de Urgenţă pentru modificarea şi completarea Legii Sănătăţii. (continuarea doar în ediţia tipărită)
 

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 1465 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

3.JPG

Cartea

Informatii utile

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 739
Număr afişări conţinut : 3926547

FaceBook

Horoscop zilnicZiare