Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştirile locale Alt director la Casa de Cultură
Alt director la Casa de Cultură Email
Luni, 13 Noiembrie 2017 19:59

 

      Casa de Cultură Făgăraş va avea o conducere interimară pentru o perioadă de 120 de zile. În data de 6 noiembrie 2017, primarul Făgăraşului a numit, prin dispoziţie, la conducerea instituţiei pe Bogdan Ungureanu. ,,Mandatul managerului Diana Gribincea s-a încheiat la 6 noiembrie. Avînd în vedere situaţia creată în Consiliul Local prin neîndeplinirea procedurilor de concurs pentru funcţia de manager, legislaţia mă obligă să numesc o altă persoană la conducerea instituţiei. Prima condiţie era ca persoana numită să nu facă parte din vreun partid politic. L-am desemnat pe Bogdan Unureanu care, am înţeles, şi-a dat demisia din PNL. Dacă procedura pentru organizarea concursului pentru funcţia de manager la Casa de Cultură nu va fi finalizată în cele 120 de zile, probabil se va organiza un concurs pentru interimat. Juriştii vor clarifica situaţia” a spus primarul Gheorghe Sucaciu. Managerul interimar, Bogdan Ungureanu şi-a început activitatea după data de 7 noiembrie.

 ,,În perioada interimatului voi continua proiectele începute de Diana Gribincea care sînt bine organizate şi voi pune amprenta cu un plus de valoare în această instituţie. Făgăraşul este un consumator de cultură şi sper ca acest lucru să fie îmbrăţişat şi de cei mici. Mă voi implica în promovarea evenimentelor şi vreau în sălile de spectacol să avem mai mulţi copii. Îi mulţumesc domnului primar pentru încrederea acordată" a spus managerul, Bogdan Ungureanu. Fostul manager Diana Gribinceaşi-a depus dosarul pentru şomaj. Marţi, 14 noiembrie a.c., la ora 19.00 la Casa de Cultură se va juca piesa ,,Te iubesc, dar nu pe tine", scrisă de Andreaş Petrescu. Vor urca pe scenă actorii Leonid Doni, Alina Chivulescu, Anca Dinicu şi Andreas Petrescu. ,, În primele zile s-au vîndut 95% din bilete. La această piesă sala va fi plină" a mai spus directorul. În luna decembrie a.c., la Casa de Cultură vor fi două piese de teatru pentru copiii. Marţi, 12 decembrie a.c., la ora 9.30 copii vor putea urmări ,,Poveste de iarnă" şi la ora 12.30 ,,Enigma Otiliei". 

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Anunt mediu Salco Serv

 

     SC SALCO SERV SA Fagaras, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de revizuire a autorizatiei de mediu pentru activitatea de colectare ,transport si depozitare a deseurilor, inclusiv a deseurilor toxice periculoase din deseurile menajere, cu exceptia celor cu regim special,desfasurata in comuna Sinca cu satele apartinatoare:Sinca, Valcea, Ohaba,Persani,Sercaita, Bucium; pentru deschiderea unui centru de colectare deseuri nepericuloase (hartie si carton, PET, sticla, metal si ambalaje din lemn); pentru activitatea de colectare deseuri periculoase (DEEE-uri) si pentru activitatea de demontarea si dezasamblarea masinilor si echipamentelor scoase din uz pentru recuperarea materialelor;pentru amplasare statie mobila de carburanti(motorina),activitati desfasurate in incinta societatii SC SALCO SERV SA.
     Observatiile publicului se primesc zilnic in scris la sediul APM Brasov, str. Politehnicii nr.3, pe toata perioada derularii procedurii.

BUSINESS CHALLENGE - FOR ENTREPRENEURS ONLY?

În ediţia tipărită

Tinerii făgărăseni nu cunosc însemnele nationale

 

     Însemnele sau simbolurile naţionale, aşa cum arată art. 12 din Constituţia României sînt:
Drapelul României este tricolor; culorile sunt aşezate vertical, în ordinea următoare începând de la lance: albastru, galben, roşu.
Ziua naţională a României este 1 Decembrie.
Imnul naţional al României este ,,Deşteaptă-te române”.
Stema ţării şi sigiliul statului sînt stabilite prin legi organice
     Pentru tinerii făgărăşeni, însemnele naţionale reprezintă o întrebare grea la care prea puţini au putut răspunde. În schimb făgărăşenii trecuţi de prima tinereţe sau persoanele vîrstnice se mîndresc cu simbolurile naţionale şi le cunosc semnificaţia.

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 776 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

10.JPG

Cartea

Informatii utile

FaceBook

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 775
Număr afişări conţinut : 4318385

Horoscop zilnicZiare