Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştiri din sport Fotbal, meci amical, echipa naţională
Fotbal, meci amical, echipa naţională Email
Luni, 13 Noiembrie 2017 18:45

 

      Naţionala României a învins cu 2-0, la Cluj-Napoca, pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu", prima reprezentativă a Turciei, într-un meci amical. Grozav a marcat în minutele 42 şi 69. Pentru România urmează partida amicală cu Olanda, de marţi 14 noiembrie, de la ora 21:00, în direct pe PRO TV.
 

Filmul golurilor
1-0: Deac centrează în faţa porţii, iar Grozav înscrie pentru 1-0.
2-0: Grozav reuşeşte dubla, după o pasă a lui Budescu în centrul careului şi şutează la colţul.
Echipe:
România: Pantilimon (Niţă 71') - Săpunaru, Chiricheş, D. Grigore, Toşca - Pintiliis, Stanciu (Alibec 78') - Deac (Torje 63'), Budescu (Bicfalvi 72'), Grozav - Keşeru (Andone 66')
Turcia: Tekin - Tufan (Yardimci 84'), Aziz, Soyuncu, Ali Turan - Inan (Ünder 46'), Yokuşlu - Yazici (Mallis 46'), Ozyakup, Calhanoglu (Karaman 64') - Tosun

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

Ordonanţă dată pe furiş

      Guvernul a introdus, fără să anunţe, regula prin care vrea să oblige angajatorii să modifice într-o lună, între 20 noiembrie şi 20 decembrie, contractele de muncă, pentru transferul contribuţiilor. Iniţierea negocierii colective în unităţile în care nu există încheiat un contract/acord colectiv de muncă este obligatorie pentru punerea în aplicare a noilor modificări ale Codului Fiscal, în celelalte unităţi fiind obligatorie, de asemenea, negocierea colectivă a actelor adiţionale la contractele şi acordurile colective de muncă în vigoare, a decis Guvernul, introducînd obligaţii care nu erau incluse în forma lansată în dezbatere publică a unei ordonanţe. (continuarea doar în ediţia tipărită)

 

 
Guvernul introduce pachetul de asigurări voluntare de sănătate

     Legea Sănătăţii va permite românilor să încheie asigurare voluntară de sănătate cu spitalele pentru a beneficia de servicii medicale care nu fac parte din pachetul de bază. În schimbul unei sume primite periodic sub formă de abonament, spitalele, de exemplu, se vor obliga să suporte costurile serviciilor medicale care nu sunt incluse în pachetul de bază, se arată într-un proiect de Ordonanţă de Urgenţă pentru modificarea şi completarea Legii Sănătăţii. (continuarea doar în ediţia tipărită)
 

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 1438 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

1.JPG

Cartea

Informatii utile

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 739
Număr afişări conţinut : 3926554

FaceBook

Horoscop zilnicZiare