Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştiri din sport Fotbal, Liga a IV-a
Fotbal, Liga a IV-a Email
Luni, 13 Noiembrie 2017 18:44

      Sîmbătă, 11 noiembrie, a avut loc o nouă etapă a Diviziei D. A fost o rundă în care favoritele s-au impus. Atît AS SR Braşov cît şi Precizia Săcele şi ASF Zărneşti s-au impus şi continuă lupta de la distanţă pentru promovarea în Liga a III-a. Victoria s-a impus în deplasare la Braşov cu Colţea cu scorul de 4-2, iar Carpaţi Berivoi a pierdut cu scorul de 8-0 meciul disputat pe propriul teren cu ASF Zărneşti. La pauză oaspeţii conduceau deja cu scorul de 3-0. Hurezul a pierdut la Codlea cu scorul de 4-1 după ce la pauză scorul era 1-0 în favoarea formaţiei gazdă. Formaţia antrenată şi sponsorizată de Mircea Suciu a acasă cu scorul de 6-3 în faţa formaţiei din Cristian. 

 

Rezultate:
Rupea-ASSR Braşov 0-6
Codlea-Hurez 4-1
Berivoi-Zărneşti 0-8
Homorod-Tărlungeni 1-1
Voila-Cristian 3-6
Colţea-Victoria 2-4
Dumbrăviţa-Săcele 0-2
Steagu Roşu-Aripile 1-1

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

Făgărăsenii nu vor participa la referendum

 

     Majoritatea făgărăşenilor nu găsesc rostul organizării referendumului din 6-7 octombrie 2018 şi spun că nici nu vor participa. Ei consideră că familia tradiţională este clară şi nu poate fi altfel decît formată prin căsătoria dintre un bărbat şi o femeie. Făgărăşenii spun că banii cheltuiţi pentru acest demers ar putea ajuta Sănătatea şi Educaţia care sînt uitate de guvernanţi. Mai pun organizarea referendumului şi pe seama unei manipulări grosolane de care abuzează guvernanţii pentru a-şi ascunde incompetenţa, lăcomia, faptele de corupţie şi modificarea acelor legi care să le ascundă dosarele penale. (continuare doar în ediţia tipărită).

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 582 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

8.JPG

Cartea

Informatii utile

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 778
Număr afişări conţinut : 4312113

FaceBook

Horoscop zilnicZiare