Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştiri din sport Fotbal, Liga a IV-a
Fotbal, Liga a IV-a Email
Luni, 13 Noiembrie 2017 18:44

      Sîmbătă, 11 noiembrie, a avut loc o nouă etapă a Diviziei D. A fost o rundă în care favoritele s-au impus. Atît AS SR Braşov cît şi Precizia Săcele şi ASF Zărneşti s-au impus şi continuă lupta de la distanţă pentru promovarea în Liga a III-a. Victoria s-a impus în deplasare la Braşov cu Colţea cu scorul de 4-2, iar Carpaţi Berivoi a pierdut cu scorul de 8-0 meciul disputat pe propriul teren cu ASF Zărneşti. La pauză oaspeţii conduceau deja cu scorul de 3-0. Hurezul a pierdut la Codlea cu scorul de 4-1 după ce la pauză scorul era 1-0 în favoarea formaţiei gazdă. Formaţia antrenată şi sponsorizată de Mircea Suciu a acasă cu scorul de 6-3 în faţa formaţiei din Cristian. 

 

Rezultate:
Rupea-ASSR Braşov 0-6
Codlea-Hurez 4-1
Berivoi-Zărneşti 0-8
Homorod-Tărlungeni 1-1
Voila-Cristian 3-6
Colţea-Victoria 2-4
Dumbrăviţa-Săcele 0-2
Steagu Roşu-Aripile 1-1

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

Ordonanţă dată pe furiş

      Guvernul a introdus, fără să anunţe, regula prin care vrea să oblige angajatorii să modifice într-o lună, între 20 noiembrie şi 20 decembrie, contractele de muncă, pentru transferul contribuţiilor. Iniţierea negocierii colective în unităţile în care nu există încheiat un contract/acord colectiv de muncă este obligatorie pentru punerea în aplicare a noilor modificări ale Codului Fiscal, în celelalte unităţi fiind obligatorie, de asemenea, negocierea colectivă a actelor adiţionale la contractele şi acordurile colective de muncă în vigoare, a decis Guvernul, introducînd obligaţii care nu erau incluse în forma lansată în dezbatere publică a unei ordonanţe. (continuarea doar în ediţia tipărită)

 

 
Guvernul introduce pachetul de asigurări voluntare de sănătate

     Legea Sănătăţii va permite românilor să încheie asigurare voluntară de sănătate cu spitalele pentru a beneficia de servicii medicale care nu fac parte din pachetul de bază. În schimbul unei sume primite periodic sub formă de abonament, spitalele, de exemplu, se vor obliga să suporte costurile serviciilor medicale care nu sunt incluse în pachetul de bază, se arată într-un proiect de Ordonanţă de Urgenţă pentru modificarea şi completarea Legii Sănătăţii. (continuarea doar în ediţia tipărită)
 

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 1379 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

8.JPG

Cartea

Informatii utile

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 739
Număr afişări conţinut : 3926560

FaceBook

Horoscop zilnicZiare