Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştiri din sport Argint pentru judoul făgărăşean
Argint pentru judoul făgărăşean Email
Luni, 13 Noiembrie 2017 18:41

 

      În perioada 10-11 noiembrie a avut loc la Focşani un puternic turneu internaţional de judo, competiţie rezervată copiilor şi juniorilor. Au participat 480 de judokani din şapte ţări (Bulgaria, Serbia, Croaţia, Ucraina, Ungaria, Republica Moldova şi România). Întrecerea s-a desfăşurat atît la masculin cît şi la feminin pe patru spaţii de luptă simultan. Arbitrajul a fost asigurat de către Federaţia Română de Judo. Memorialul ,,Aurel Cîmpeanu“ s-a dovediat a fi o reuşită iar sportivii care au urcat pe podium au fost recompnsaţi cu medalii, diplome, premii în bani şi dulciuri. Clubul Sportiv Municipal Făgăraş a participat la acest regal al judoului juvenil românesc cu doi sportivi antrenaţi de Ioan Vichente Dragoş:

 Eugen Căian la categoria 38 kg la Under 14 şi Ioan Căian la categoria 55 Kg la Under 16. Judokanii făgărăşeni au avut evoluţii apreciate şi la finalul întrecerii Ioan Căian a reuşit să cîştige medalia de argint după ce a cîştigat patru meciuri şi a pierdut greu în finala categoriei cu un sportiv din Piteşti. Eugen Căian a cîştigat primele două meciuri şi apoi a pierdut, ocupînd la final locul VII. 

 

 

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

Făgărăsenii nu vor participa la referendum

 

     Majoritatea făgărăşenilor nu găsesc rostul organizării referendumului din 6-7 octombrie 2018 şi spun că nici nu vor participa. Ei consideră că familia tradiţională este clară şi nu poate fi altfel decît formată prin căsătoria dintre un bărbat şi o femeie. Făgărăşenii spun că banii cheltuiţi pentru acest demers ar putea ajuta Sănătatea şi Educaţia care sînt uitate de guvernanţi. Mai pun organizarea referendumului şi pe seama unei manipulări grosolane de care abuzează guvernanţii pentru a-şi ascunde incompetenţa, lăcomia, faptele de corupţie şi modificarea acelor legi care să le ascundă dosarele penale. (continuare doar în ediţia tipărită).

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 544 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

6.JPG

Cartea

Informatii utile

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 778
Număr afişări conţinut : 4312110

FaceBook

Horoscop zilnicZiare