Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştiri din sport Argint pentru judoul făgărăşean
Argint pentru judoul făgărăşean Email
Luni, 13 Noiembrie 2017 18:41

 

      În perioada 10-11 noiembrie a avut loc la Focşani un puternic turneu internaţional de judo, competiţie rezervată copiilor şi juniorilor. Au participat 480 de judokani din şapte ţări (Bulgaria, Serbia, Croaţia, Ucraina, Ungaria, Republica Moldova şi România). Întrecerea s-a desfăşurat atît la masculin cît şi la feminin pe patru spaţii de luptă simultan. Arbitrajul a fost asigurat de către Federaţia Română de Judo. Memorialul ,,Aurel Cîmpeanu“ s-a dovediat a fi o reuşită iar sportivii care au urcat pe podium au fost recompnsaţi cu medalii, diplome, premii în bani şi dulciuri. Clubul Sportiv Municipal Făgăraş a participat la acest regal al judoului juvenil românesc cu doi sportivi antrenaţi de Ioan Vichente Dragoş:

 Eugen Căian la categoria 38 kg la Under 14 şi Ioan Căian la categoria 55 Kg la Under 16. Judokanii făgărăşeni au avut evoluţii apreciate şi la finalul întrecerii Ioan Căian a reuşit să cîştige medalia de argint după ce a cîştigat patru meciuri şi a pierdut greu în finala categoriei cu un sportiv din Piteşti. Eugen Căian a cîştigat primele două meciuri şi apoi a pierdut, ocupînd la final locul VII. 

 

 

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Art Festin Făgăraș

În ediţia tipărită

,,Am ajuns să fim condusi de golani care aprobă legi doar în favoarea lor”

 

     Modificarea Codului Administrativ de către parlamentarii PSD-ALDE a mai creat un mod de a fi recompensaţi susţinătorii politicienilor. Pensii speciale pentru aleşii locali care să le completeze pensiile de vechime. Sînt bani care golesc bugetul ţării, aşa cum o fac şi alte categorii privilegiate de pensionari. Dacă un angajat a muncit zeci de ani în cîmpul muncii cotizînd lunar pentru a avea o pensie la bătrîneţe, acesta încasează pensie din care abia îşi duce zilele. În schimb un pensionar ,,special” este lovit cu pensie de mii de euro în condiţiile în care n-a cotizat niciun leu pentru pensie. Făgărăşenii spun că nu există echitate între pensionari, iar legile adoptate de parlamentari în ultima vreme sînt lipsite de bun simţ. Făgărăşenii mai spun că aleşii locali nu merită pensii speciale pentru că şi-au făcut doar datoria, iar în cele mai multe cazuri nici pe aceasta. Monitorul de Făgăraş a stat de vorbă cu cetăţenii în privinţa modificării Codului Administrativ de către parlamentarii Puterii, act normativ ce a fost votat deja în Senat. O parte din opiniile lor sînt prezentate în materialul următor. (continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 678 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

5.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 764
Număr afişări conţinut : 4203389

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare