Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştiri din sport Argint pentru judoul făgărăşean
Argint pentru judoul făgărăşean Email
Luni, 13 Noiembrie 2017 18:41

 

      În perioada 10-11 noiembrie a avut loc la Focşani un puternic turneu internaţional de judo, competiţie rezervată copiilor şi juniorilor. Au participat 480 de judokani din şapte ţări (Bulgaria, Serbia, Croaţia, Ucraina, Ungaria, Republica Moldova şi România). Întrecerea s-a desfăşurat atît la masculin cît şi la feminin pe patru spaţii de luptă simultan. Arbitrajul a fost asigurat de către Federaţia Română de Judo. Memorialul ,,Aurel Cîmpeanu“ s-a dovediat a fi o reuşită iar sportivii care au urcat pe podium au fost recompnsaţi cu medalii, diplome, premii în bani şi dulciuri. Clubul Sportiv Municipal Făgăraş a participat la acest regal al judoului juvenil românesc cu doi sportivi antrenaţi de Ioan Vichente Dragoş:

 Eugen Căian la categoria 38 kg la Under 14 şi Ioan Căian la categoria 55 Kg la Under 16. Judokanii făgărăşeni au avut evoluţii apreciate şi la finalul întrecerii Ioan Căian a reuşit să cîştige medalia de argint după ce a cîştigat patru meciuri şi a pierdut greu în finala categoriei cu un sportiv din Piteşti. Eugen Căian a cîştigat primele două meciuri şi apoi a pierdut, ocupînd la final locul VII. 

 

 

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Anunturi!

Primaria Victoria angajeza

 

     Primǎria Victoria, Jud. Braşov organizeazǎ concurs de recrutare pentru ocuparea următoarelor funcţiii publice de execuție vacante:


• Consilier I principal in cadrul Compartimentului Urbanism , Amenjarea Teritoriului și investiții – Birou Tehnic
• Consilier I debutant in cadrul Compartimentului Control Comercial- Biroul Impozite și taxe Locale
• Inspector I debutant in cadrul Compartimentului Executare Silită - Biroul Impozite și Taxe Locale

 

Detalii AICI 

 
ANUNT PUBLIC (click)

     UAT ORASUL VICTORIA, titular al proiectului “EXECUTIE RETEA APA CARTIER LOCUINTE STR. AVRAM IANCU, STR. BADEA CARTAN, STR. OCTAVIAN PALER SI STR. GRIGORE MOISIL” anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de continuare a procedurii privind emiterea aprobarii de dezvoltare a proiectului,

În ediţia tipărită

Vocile Făgăraşului: ,,DNA trebuie să ajungă în Ţara Făgăraşului unde se fură pe rupte”

     ,,DNA îşi face treaba sau trebuie desfiinţat? A fost întrebarea la care făgărăşenii au răspuns reporterilor ziarului ,,Monitorul de Făgăraş”. Scandalul care a ţinut capul de afiş în mass media a fost DNA şi revocarea Codruţei Kovesi de la conducerea instituţiei. Cetăţenii şi-au format o opinie despre acest scandal în funcţie de canalul de televiziune pe care-l folosesc. Cei care pierd ore în şir pe Antena 3, TVR şi RTV acuză DNA, iar cei care urmăresc canalele Realitatea, Digi 24 sau B1 acuză politicienii alianţei PSD-ALDE. (continuare doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 697 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

4.JPG

Cartea

Horoscop zilnic

FaceBook

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 755
Număr afişări conţinut : 4060016

Informatii utileZiare