Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştiri din sport Argint pentru judoul făgărăşean
Argint pentru judoul făgărăşean Email
Luni, 13 Noiembrie 2017 18:41

 

      În perioada 10-11 noiembrie a avut loc la Focşani un puternic turneu internaţional de judo, competiţie rezervată copiilor şi juniorilor. Au participat 480 de judokani din şapte ţări (Bulgaria, Serbia, Croaţia, Ucraina, Ungaria, Republica Moldova şi România). Întrecerea s-a desfăşurat atît la masculin cît şi la feminin pe patru spaţii de luptă simultan. Arbitrajul a fost asigurat de către Federaţia Română de Judo. Memorialul ,,Aurel Cîmpeanu“ s-a dovediat a fi o reuşită iar sportivii care au urcat pe podium au fost recompnsaţi cu medalii, diplome, premii în bani şi dulciuri. Clubul Sportiv Municipal Făgăraş a participat la acest regal al judoului juvenil românesc cu doi sportivi antrenaţi de Ioan Vichente Dragoş:

 Eugen Căian la categoria 38 kg la Under 14 şi Ioan Căian la categoria 55 Kg la Under 16. Judokanii făgărăşeni au avut evoluţii apreciate şi la finalul întrecerii Ioan Căian a reuşit să cîştige medalia de argint după ce a cîştigat patru meciuri şi a pierdut greu în finala categoriei cu un sportiv din Piteşti. Eugen Căian a cîştigat primele două meciuri şi apoi a pierdut, ocupînd la final locul VII. 

 

 

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

Ordonanţă dată pe furiş

      Guvernul a introdus, fără să anunţe, regula prin care vrea să oblige angajatorii să modifice într-o lună, între 20 noiembrie şi 20 decembrie, contractele de muncă, pentru transferul contribuţiilor. Iniţierea negocierii colective în unităţile în care nu există încheiat un contract/acord colectiv de muncă este obligatorie pentru punerea în aplicare a noilor modificări ale Codului Fiscal, în celelalte unităţi fiind obligatorie, de asemenea, negocierea colectivă a actelor adiţionale la contractele şi acordurile colective de muncă în vigoare, a decis Guvernul, introducînd obligaţii care nu erau incluse în forma lansată în dezbatere publică a unei ordonanţe. (continuarea doar în ediţia tipărită)

 

 
Guvernul introduce pachetul de asigurări voluntare de sănătate

     Legea Sănătăţii va permite românilor să încheie asigurare voluntară de sănătate cu spitalele pentru a beneficia de servicii medicale care nu fac parte din pachetul de bază. În schimbul unei sume primite periodic sub formă de abonament, spitalele, de exemplu, se vor obliga să suporte costurile serviciilor medicale care nu sunt incluse în pachetul de bază, se arată într-un proiect de Ordonanţă de Urgenţă pentru modificarea şi completarea Legii Sănătăţii. (continuarea doar în ediţia tipărită)
 

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 1376 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

7.JPG

Cartea

Informatii utile

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 739
Număr afişări conţinut : 3926560

FaceBook

Horoscop zilnicZiare