Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştiri din sport Handbal, Liga Naţională - Victorie pentru CSM Făgăraş
Handbal, Liga Naţională - Victorie pentru CSM Făgăraş Email
Luni, 13 Noiembrie 2017 18:40

      Vineri, 10 noiembrie, a avut loc o nouă etapă a Ligii Naţionale la handbal masculin. CSM Făgăraş a evoluat pe propriul teren primind vizita formaţiei Bucovina Suceava. Meciul disputat în sala de sport a Colegiului Naţional ,,Radu Negru“ avea o importanţă deosebită pentru ambele formaţii care se află în luptă directă pentru evitarea retrogradării. În faţa unei săli arhipline care şi-a încurajat în permanţă favoriţii, CSM Făgăraş s-a impus la trei goluri diferenţă, 30-27, după ce la pauză diferenţa era de două goluri în favoarea handbaliştilor făgărăşeni, 14-12.

 Meciul a început pe fondul de dominare al sportivilor făgărăşeni care au trecut rapid la ,,cîrma“ partidei. Cu o apărare agresivă şi cu un atac eficient, CSM Făgăraş a condus în permanenţă pe tabela de marcaj dar nu s-a putut distanţa, în prima repriză, la mai mult de trei goluri diferenţă. Acatrinei a fost, şi în acest joc, unul dintre cei mai buni handbalişti făgărăşeni şi a reuşit să ,,pună umărul“ la acest succes, marcînd în total 12 goluri. Portarul Ivanov, intrat pe parcursul jocului, a avut şi el cîteva intervenţii foarte bune în momente importante ale jocului. La pauză diferenţa era de doar două goluri iar în repriza secundă totul era posibil. Handbaliştii făgărăşeni au intrat pe terenul de joc mult mai motivaţi şi au mărit diferenţa pe tabela de marcaj. Au urmat apoi momente mai bune pentru formaţiei vizitatoarea care a reuşit, în minutul 44 să restabilescă egaliatatea, 19-19. În doar două minutre handbaliştii făgărăşeni au înscris de două ori fără a primi vreun gol şi se aflau din nou la ,,cîrma“ partidei. Au urmat şapte minute în care practic s-a stabilit învingătoarea. Se juca pe contre. Meciul avea ritm. CSM Făgăraş s-a desprins decisiv la şase goluri diferenţă, 27-21. La final CSM-ul se impune la trei goluri diferenţă. Pentru CSM Făgăraş urmează un meci foarte dificil, în deplasare la Bucureşti acolo unde va juca cu CSM-ul. CSM Făgăraş a început partida în următoarea formaţie: Fuică, Bejenariu, Filip, Turcu, Acatrinei, Leordean, Dedu. Pe parcursul jocului au mai evoluat: Ivanov, Mînea, Blaga, Mateoniu, Alisie şi Vaidasigan. Principalii marcatori pentru CSM Făgăraş în acest joc au fost: Acatrinei-12 goluri, Bejenariu-7 goluri, Turcu-4 goluri şi Dedu-3 reuşite.( B.D.)

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

Ordonanţă dată pe furiş

      Guvernul a introdus, fără să anunţe, regula prin care vrea să oblige angajatorii să modifice într-o lună, între 20 noiembrie şi 20 decembrie, contractele de muncă, pentru transferul contribuţiilor. Iniţierea negocierii colective în unităţile în care nu există încheiat un contract/acord colectiv de muncă este obligatorie pentru punerea în aplicare a noilor modificări ale Codului Fiscal, în celelalte unităţi fiind obligatorie, de asemenea, negocierea colectivă a actelor adiţionale la contractele şi acordurile colective de muncă în vigoare, a decis Guvernul, introducînd obligaţii care nu erau incluse în forma lansată în dezbatere publică a unei ordonanţe. (continuarea doar în ediţia tipărită)

 

 
Guvernul introduce pachetul de asigurări voluntare de sănătate

     Legea Sănătăţii va permite românilor să încheie asigurare voluntară de sănătate cu spitalele pentru a beneficia de servicii medicale care nu fac parte din pachetul de bază. În schimbul unei sume primite periodic sub formă de abonament, spitalele, de exemplu, se vor obliga să suporte costurile serviciilor medicale care nu sunt incluse în pachetul de bază, se arată într-un proiect de Ordonanţă de Urgenţă pentru modificarea şi completarea Legii Sănătăţii. (continuarea doar în ediţia tipărită)
 

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 1382 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

6.JPG

Cartea

Informatii utile

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 739
Număr afişări conţinut : 3926560

FaceBook

Horoscop zilnicZiare