Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştiri din sport Handbal, Liga Naţională - Victorie pentru CSM Făgăraş
Handbal, Liga Naţională - Victorie pentru CSM Făgăraş Email
Luni, 13 Noiembrie 2017 18:40

      Vineri, 10 noiembrie, a avut loc o nouă etapă a Ligii Naţionale la handbal masculin. CSM Făgăraş a evoluat pe propriul teren primind vizita formaţiei Bucovina Suceava. Meciul disputat în sala de sport a Colegiului Naţional ,,Radu Negru“ avea o importanţă deosebită pentru ambele formaţii care se află în luptă directă pentru evitarea retrogradării. În faţa unei săli arhipline care şi-a încurajat în permanţă favoriţii, CSM Făgăraş s-a impus la trei goluri diferenţă, 30-27, după ce la pauză diferenţa era de două goluri în favoarea handbaliştilor făgărăşeni, 14-12.

 Meciul a început pe fondul de dominare al sportivilor făgărăşeni care au trecut rapid la ,,cîrma“ partidei. Cu o apărare agresivă şi cu un atac eficient, CSM Făgăraş a condus în permanenţă pe tabela de marcaj dar nu s-a putut distanţa, în prima repriză, la mai mult de trei goluri diferenţă. Acatrinei a fost, şi în acest joc, unul dintre cei mai buni handbalişti făgărăşeni şi a reuşit să ,,pună umărul“ la acest succes, marcînd în total 12 goluri. Portarul Ivanov, intrat pe parcursul jocului, a avut şi el cîteva intervenţii foarte bune în momente importante ale jocului. La pauză diferenţa era de doar două goluri iar în repriza secundă totul era posibil. Handbaliştii făgărăşeni au intrat pe terenul de joc mult mai motivaţi şi au mărit diferenţa pe tabela de marcaj. Au urmat apoi momente mai bune pentru formaţiei vizitatoarea care a reuşit, în minutul 44 să restabilescă egaliatatea, 19-19. În doar două minutre handbaliştii făgărăşeni au înscris de două ori fără a primi vreun gol şi se aflau din nou la ,,cîrma“ partidei. Au urmat şapte minute în care practic s-a stabilit învingătoarea. Se juca pe contre. Meciul avea ritm. CSM Făgăraş s-a desprins decisiv la şase goluri diferenţă, 27-21. La final CSM-ul se impune la trei goluri diferenţă. Pentru CSM Făgăraş urmează un meci foarte dificil, în deplasare la Bucureşti acolo unde va juca cu CSM-ul. CSM Făgăraş a început partida în următoarea formaţie: Fuică, Bejenariu, Filip, Turcu, Acatrinei, Leordean, Dedu. Pe parcursul jocului au mai evoluat: Ivanov, Mînea, Blaga, Mateoniu, Alisie şi Vaidasigan. Principalii marcatori pentru CSM Făgăraş în acest joc au fost: Acatrinei-12 goluri, Bejenariu-7 goluri, Turcu-4 goluri şi Dedu-3 reuşite.( B.D.)

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Art Festin Făgăraș

În ediţia tipărită

,,Am ajuns să fim condusi de golani care aprobă legi doar în favoarea lor”

 

     Modificarea Codului Administrativ de către parlamentarii PSD-ALDE a mai creat un mod de a fi recompensaţi susţinătorii politicienilor. Pensii speciale pentru aleşii locali care să le completeze pensiile de vechime. Sînt bani care golesc bugetul ţării, aşa cum o fac şi alte categorii privilegiate de pensionari. Dacă un angajat a muncit zeci de ani în cîmpul muncii cotizînd lunar pentru a avea o pensie la bătrîneţe, acesta încasează pensie din care abia îşi duce zilele. În schimb un pensionar ,,special” este lovit cu pensie de mii de euro în condiţiile în care n-a cotizat niciun leu pentru pensie. Făgărăşenii spun că nu există echitate între pensionari, iar legile adoptate de parlamentari în ultima vreme sînt lipsite de bun simţ. Făgărăşenii mai spun că aleşii locali nu merită pensii speciale pentru că şi-au făcut doar datoria, iar în cele mai multe cazuri nici pe aceasta. Monitorul de Făgăraş a stat de vorbă cu cetăţenii în privinţa modificării Codului Administrativ de către parlamentarii Puterii, act normativ ce a fost votat deja în Senat. O parte din opiniile lor sînt prezentate în materialul următor. (continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 682 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

5.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 764
Număr afişări conţinut : 4203389

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare