Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştiri din sport Inaugurare
Inaugurare Email
Luni, 13 Noiembrie 2017 18:38

 

      Noul stadion din Craiova a fost inaugurat vineri seara, cu un spectacol şi cu un meci amical pe care CSU Craiova l-a disputat cu Slavia Praga. Bucuria fanilor olteni a fost umbrită de îngrăngerea drastică suferită de craioveni, 0-4 (0-2) cu Slavia. Au ,arcat Milan Skoda (35, 42), Pavel Bucha (67) și Mick van Buren (76). La eveniment au luat parte mai multe glorii ale fotbalului din Bănie. Lucrările la stadion au început în septembrie 2015, iar valoarea totală a contractului a fost de 216.068.596,92 lei cu TVA. Noul Complex Sportiv ”Ion Oblemenco” din Craiova a fost conceput pentru a putea găzdui meciuri din cadrul UEFA Euro 2020 Tournament, FIFA WORLD CUP, UEFA Champions League, UEFA Europa League, FRF – Liga I. Stadionul va putea fi folosit, de asemenea, pentru alte tipuri de sporturi, precum rugby, oină, hochei pe iarbă, mini-hochei sau fotbal american. De asemenea, în incinta complexului sportiv se vor putea organiza şi concerte, târguri, expoziţii, evenimente culturale şi sociale.
 

Echipe:
Universitatea: Mitrovic (Popescu, 61)- Popa (Martic, 46), Datkovic, Kelic (Spahija, 46), Ferreira (Bărbuț, 62)- Dimitrov, Mateiu, Briceag - Gustavo (Mihăilă, 67), Roman (Markovic, 55), Mitriță (Buzan, 46; Enache, 89).
Slavia: Kovar-Frydrych, Bilek, Jugas, Per-Egil Flo (Stropek, 90) -Mick van Buren (Havrda, 85), Bucha (Mitrano, 82), Danny (Bjelos, 90), Stoch - Necid, Skoda (Stehno, 90).

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

Ordonanţă dată pe furiş

      Guvernul a introdus, fără să anunţe, regula prin care vrea să oblige angajatorii să modifice într-o lună, între 20 noiembrie şi 20 decembrie, contractele de muncă, pentru transferul contribuţiilor. Iniţierea negocierii colective în unităţile în care nu există încheiat un contract/acord colectiv de muncă este obligatorie pentru punerea în aplicare a noilor modificări ale Codului Fiscal, în celelalte unităţi fiind obligatorie, de asemenea, negocierea colectivă a actelor adiţionale la contractele şi acordurile colective de muncă în vigoare, a decis Guvernul, introducînd obligaţii care nu erau incluse în forma lansată în dezbatere publică a unei ordonanţe. (continuarea doar în ediţia tipărită)

 

 
Guvernul introduce pachetul de asigurări voluntare de sănătate

     Legea Sănătăţii va permite românilor să încheie asigurare voluntară de sănătate cu spitalele pentru a beneficia de servicii medicale care nu fac parte din pachetul de bază. În schimbul unei sume primite periodic sub formă de abonament, spitalele, de exemplu, se vor obliga să suporte costurile serviciilor medicale care nu sunt incluse în pachetul de bază, se arată într-un proiect de Ordonanţă de Urgenţă pentru modificarea şi completarea Legii Sănătăţii. (continuarea doar în ediţia tipărită)
 

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 1452 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

8.JPG

Cartea

Informatii utile

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 739
Număr afişări conţinut : 3926549

FaceBook

Horoscop zilnicZiare